Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Bemo Corner Guest House Bali - Gastenkamer Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Omgeving Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Omgeving Bemo Corner Guest House Bali - Hotel interieur Bemo Corner Guest House Bali - Hotel interieur Bemo Corner Guest House Bali - Nabij attractie Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Gastenkamer Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur Bemo Corner Guest House Bali - Omgeving Bemo Corner Guest House Bali - Hotel interieur Bemo Corner Guest House Bali - Nabij attractie Bemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur
Gebied: Kuta Aantal kamers: 20
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 426 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,3
Personeel
6,9
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
4,9
Alle beoordelingen (426)
Sorteer op:
Nathalie J. Groepen Netherlands, 9 juli 2014
Mooie tempel, centrale locatie, slechte nachtrust

Mooie tempel deuren. Centraal. Vriendelijk personeel.
5,3
Het hotel heeft een centrale ligging. De superior room was ruim en prima voor de prijs. De ramen konden echter niet dicht waardoor het verkeersknooppunt beneden geluidsoverlast veroorzaakt snachts. Buiten voor de kamer was een enorm bewegend tv scherm waardoor het de hele nacht licht was in de kamer. Het strand is 10 minuten lopen. Als je budget reist en lage verwachtingen hebt van een hotel is het aan te raden door de centrale ligging.
Nicole K. Individuele reizigers Netherlands, 20 december 2013
Net hotel op loopafstand van Kuta beach

Locatie, comfortabele kamers, goede prijs-kwaliteit verhouding
8,3
Comfortabel verblijf van uiteindelijk 3 weken. Centrale ligging en prima kamers. Enige minpuntje is het geluid van verkeer.
Bruno R. Individuele reizigers Belgium, 7 juni 2013
gewoonweg een ondermaats hotel

centraal gelegen maar dat is dan ook het enige positieve
3,3
Gelegen aan een straat met verschrikkelijk lawaaierig verkeer. Trap omhoog om het hotel te bereiken. De wifi doet het niet. Na klachten een extreem trage verbinding.
Muhammad A. (Echt)paren Indonesia, 27 mei 2013
waar voor je geld

goedkoop, ligging en schoon
6,7
Goed was alleen om te overnachten voor een aansluitende vlucht.
Marthe R. Groepen Netherlands, 22 januari 2013
schoon hotel met goede locatie

mooi exterieur en goede locatie
7,3
Vriendelijke staff en mooi interieur. Het hotel staat vlakbij het strand en heeft elementen can een Chinese tempel. Alles is goed te bereiken en het is wat prijs betreft ook prima.
Uitgaansleven tip: Skygardens! Lekker eten en open beer bar.
Laurie C. Individuele reizigers Australia, 9 juli 2014
peaceful relaxing and pleasant

location,value,friendly staff
6
please see my previous reviews about bemo corner hotel
Laurie C. Groepen Australia, 9 juli 2014
Pleasant and comfortable

Location ,value,easy accessibility to transport
6
Please see previous reviews I have posted regarding bemo corner
Laurie C. Individuele reizigers Australia, 8 juli 2014
comfortable and enjoyable

location,value,cleanliness
6
I found bemo corner comfortable and clean.The facilities were reasonable for the price.The staff were efficient and friendly.So all in all it was pleasant and good value for the money.Centrally located and very easy access to the shops,restaurants and bars nearby.The only downside is perhaps noise of the traffic outside,which may be an issue for some.Other than that it was fine
Beng Y. (Echt)paren Singapore, 22 april 2014
Very convenient place

Staffs are friendly, good location and easy access to beach
7,3
Staying in this hotel is all right but since is at the corner of a road so is rather noisy and moreover sometime few people talking so loud outside our room. The 3 days since we are there the wifi is not working and they cannot do anything. The location of the hotel is good and we can walk to the beach and shopping centre.
Andrew S. (Echt)paren Singapore, 11 april 2014
decent stay for price paid

relatively clean, comfortable, good location
6,3
for a guest house, we were surprised towels were provided. we expected none and had brought our own towels. room was comfortable, and no musty smell. only bad point is it is very noisy as it is near main road. we managed to sleep but this is not recommended for light sleepers. some mosquitoes were present. on the whole, centrally located, decent and we are happy with the accommodation

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - GastenkamerBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - OmgevingBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - OmgevingBemo Corner Guest House Bali - Hotel interieurBemo Corner Guest House Bali - Hotel interieurBemo Corner Guest House Bali - Nabij attractieBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - GastenkamerBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieurBemo Corner Guest House Bali - OmgevingBemo Corner Guest House Bali - Hotel interieurBemo Corner Guest House Bali - Nabij attractieBemo Corner Guest House Bali - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3C07