Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Best Western Hotel am Spittelmarkt

Neue Gruenstrasse 28, Mitte, Berlijn, Duitsland 10179 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel exterieur Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Receptie Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Badkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel interieur Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Restaurant Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Restaurant Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Restaurant Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Restaurant Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Koffiehuis/Café Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel exterieur
Ligging: Mitte Aantal kamers: 244
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

8,1

uit 136 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,4
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (136)
Herman K. (Echt)paren Netherlands, 17 september 2013
Prima verblijf,maar comfort room is erg klein

centraal gelegen dichtbij Ubahn
7,7
Prima, vriendelijk en behulpzaam personeel, schone en frisse kamer
Ime B. Groepen Netherlands, 1 augustus 2012
Goed hotel op goede locatie

Vlak bij de u bahn
8
Mooie kamer en schoon vier nachten geweest elke dag was de kamer weer opgeruimd.
Johan V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 4 juli 2012
goed hotel met mooie kamers

the ligging en uitstraling van hotel
8,3
het is een zeer goed hotel, met goede kamers. het ontbijt was zeer goed te doen. enige jammere aan het hotel was dat de ruimte om een biertje te nuttigen niet echt zo super aanwezig is. de hotel een perfecte ligging in het midden van het centrum. dat is ideaal omdat wij alles vanuit het hotel in heel beerlijn makkelijk konden bereiken. kortom goed hotel perfecte ligging
Sightseeing/attracties tip: er is veel te zien in heel berlijn.
Sigrid H. (Echt)paren Netherlands, 30 januari 2010
Best western am Spittelmarkt,Berlijn

Ligging,netjes
8,7
Prima hotel. Erg centraal gelegen op loopafstand van de metro. Nette kamers,vriendelijk personeel. Ontbijt was niet inbegrepen,dus wij ging naar de bakker tegenover het hotel,aanrader!! Een metro kaart voor een of meerdere dagen is wel aan te raden. Berlijn is erg groot en alles ligt ver van mekaar af. Leuke stad voor een weekendje weg.
Rodolfo S. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 28 maart 2014
first time in germany..definitely going back!

clean rooms, good location, friendly staff
9,3
It was our first time to try this Best Western hotel chain. I'm glad we did because it exceeded my expectations! Pia, one of the receptionists, assisted us from check-in to check-out. She even offered to print our boarding passes for us. The hotel's location was walking distance to the Spittelmarkt metro station, about 20/30-min walk away to Alexanderplatz (Alexa Mall). They had desktops at the lobby which you could use for free. Plus, the delicious complimentary lemon tea! The only downside was, since the area was kind of a hotel district, you could not see a lot of restaurants around. There were Chinese, German etc. Although there were a lot of pastry/coffee shops in the vicinity for breakfast.
Shiew S. (Echt)paren Malaysia, 12 maart 2014
value for money.

clean, comfort, easy access.
10
Gabriel B. (Echt)paren Brazil, 7 maart 2014
Good hotel, standard.

breakfast; heating; staff
9,3
Olaf R. Zakelijke reizigers Germany, 13 februari 2014
Worth because of location

location, price, service
7,7
My stay was ok because it is well located near Gendarmenmarkt and the places I had to go. The service for the price is fine, yet the room was rather low standard.
Yu W. Individuele reizigers China, 5 februari 2014
nice hotel room is so comfy.

clean facilities in the room check in and out
9,7
nice experience . made me a good memory of best west hotel
Nikolay B. Zakelijke reizigers Russia, 10 december 2013
best located good price

located food price
8,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Best Western Hotel am Spittelmarkt BerlijnBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel exterieurBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - ReceptieBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - BadkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel interieurBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - RestaurantBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - RestaurantBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - RestaurantBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - RestaurantBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Koffiehuis/CaféBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Best Western Hotel am Spittelmarkt, Berlijn

AS-AGWEB-3A06