Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Best Western Hotel am Spittelmarkt

Neue Gruenstrasse 28, Mitte, Berlijn, Duitsland 10179 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Balzaal Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Gastenkamer Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel interieur Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Bar/Lounge Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Restaurant Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinken Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinken
Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel exterieur Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel exterieur Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinken Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Omgeving Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Business Center Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Entree Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinken Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinken Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Bar/Lounge Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinken Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Receptie Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Lobby
Gebied: Mitte Aantal kamers: 244
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 175 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,3
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (175)
Sorteer op:
Jacqueline R. (Echt)paren Netherlands, 8 februari 2015
Zeer tevreden!

Ligging - U Bahn on de hoek. Kamers schoon en goed onderhouden. Dames van de receptie zeer vriendelijk en behulpzaam.
8,3
Top. We hebben het prima naar onze zin gehad.
Gerard R. (Echt)paren Netherlands, 6 september 2014
Goed hotel personeel was niet zo vriendelijke.

Ligging, Hygiene en ontbijtbuffet.
7,7
Goed verblijf gehad in Berlijn.
Ronald V. (Echt)paren Netherlands, 14 juni 2014
Geweldige stad met veel historie

Uitstekende ligging, ontbijtbuffet, prijs-kwaliteitsverhouding
9,3
Een prima hotel op een uitstekende locatie, gelegen in de buurt van alle bezienswaardigheden van de stad en winkelstraten, gezellige sfeer, schoon, prima kamers en uitstekende prijskwaliteitsverhouding.
Herman K. (Echt)paren Netherlands, 17 september 2013
Prima verblijf,maar comfort room is erg klein

centraal gelegen dichtbij Ubahn
7,7
Prima, vriendelijk en behulpzaam personeel, schone en frisse kamer
Ime B. Groepen Netherlands, 1 augustus 2012
Goed hotel op goede locatie

Vlak bij de u bahn
8
Mooie kamer en schoon vier nachten geweest elke dag was de kamer weer opgeruimd.
Johan V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 4 juli 2012
goed hotel met mooie kamers

the ligging en uitstraling van hotel
8,3
het is een zeer goed hotel, met goede kamers. het ontbijt was zeer goed te doen. enige jammere aan het hotel was dat de ruimte om een biertje te nuttigen niet echt zo super aanwezig is. de hotel een perfecte ligging in het midden van het centrum. dat is ideaal omdat wij alles vanuit het hotel in heel beerlijn makkelijk konden bereiken. kortom goed hotel perfecte ligging
Sightseeing/attracties tip: er is veel te zien in heel berlijn.
Sigrid H. (Echt)paren Netherlands, 30 januari 2010
Best western am Spittelmarkt,Berlijn

Ligging,netjes
8,7
Prima hotel. Erg centraal gelegen op loopafstand van de metro. Nette kamers,vriendelijk personeel. Ontbijt was niet inbegrepen,dus wij ging naar de bakker tegenover het hotel,aanrader!! Een metro kaart voor een of meerdere dagen is wel aan te raden. Berlijn is erg groot en alles ligt ver van mekaar af. Leuke stad voor een weekendje weg.
Jenine C. Individuele reizigers Australia, 5 mei 2015
Disappointing

Breakfast was quite good and location wasn't bad and taxis arrived very quickly
4,7
Dissappointing I'm afraid. The room had a horrible smell, the air con didn't work and most of the staff just couldn't be bothered. One girl behind the desk replyed when asked a simple question that she had no idea and that was the end of it. The men wouldn't even give you the time of day. Wouldn't recommend this hotel at all.
Ingrid C. (Echt)paren Germany, 25 oktober 2014
Clean nice location hotel

Clean, friendly staff, easy parking
9
Staffs are friendly. The parking was easy. There was a parking meter right in front of the hotel. It was free from 10pm to 9 am next day. We had to leave anyways little before 10 am next morning. It was very convenient for us to walk over there less than a minute to pay for 30 minutes of parking. There is a cafe place where you can get coffee and breakfast right across the street. I got our coffee to go before our departure. We also had a few drinks at the Spanish restaurant right in the front. It was good that we didn't have to walk far to look for a bar. We stayed in the another building on the 1st floor. I like the clean modern room. But the WIFI connection was not that fast in our room. The bed was too soft for me though. Overall we liked the stay at this hotel.
Paolo S. Individuele reizigers Italy, 6 oktober 2014
A quiet, inexpensive hotel in the heart of Berlin

It's quiet, not a posh design hotel but newly furnished, close to the underground and at walking distance to many Berlin must see
8,7
I was greeted by receptionist and got my room in a moment, I had a room at top floor as I had requested, which was very bright and quiet. The whole area where the hotel is is very quiet on weekends. Spittelmarkt is a new development area in Berlin Mitte, close to most of Berlin's must see.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel exterieurBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - BalzaalBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel interieurBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Bar/LoungeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - RestaurantBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinkenBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinkenBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel exterieurBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel exterieurBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinkenBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - OmgevingBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Business Center Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - EntreeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinkenBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinkenBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Bar/LoungeBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinkenBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - ReceptieBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - LobbyBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - BadkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - BadkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Hotel interieurBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinkenBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - BadkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Eten en drinkenBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - RestaurantBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - RestaurantBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - RestaurantBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - BadkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - BadkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - GastenkamerBest Western Hotel am Spittelmarkt Berlijn - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Best Western Hotel am Spittelmarkt, Berlijn

AS-AGWEB-3C07