Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,7
op basis van 2941 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2941 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,9
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Peter O. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in oktober 2012
prima hotel net buiten drukte, kleinekamers
vlakbij surf strand, buiten drukte, prijs
Prima hotel net buiten drukte, vlakbij surfstrand, primaontbijt, kleine maar goed verzorgde kamer
Beoordeeld 19 oktober 2012

Rene G. van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 5 nachten in september 2012
Goede lokatie
dicht bij strand
Goed hotel dicht bij het strand. Zeer vriendelijk personeel. Wel erg kleine kamers.
Beoordeeld 16 september 2012

Frans B. van Nederland
Groepen
Ik verbleef 4 nachten in september 2012
Goede locatie!
Rustig maar toch midden in het drukke Kuta!
Mijn vriendin en ik zijn hier 4 nachten verbleven. Het was een afsluiting van de 3 weken duurende rondtrek door Java en Bali. We hebben hier een goede tijd gehad en het hotel was gewoon goed. Een klein verfrissend zwembad op de 5de verdieping met zeer vriendelijk personeel. Schone kamers en echt een perfecte ligging! Rustig maar je loopt het steegje uit en je staat midden in de drukte!
Beoordeeld 09 september 2012

Rouald J. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
Leuk hotel met aparte inrichting.
Dichtbij strand
locatie is perfect op loopafstand is het strand bereikbaar. volop restaurants. even terrasje pakken. keuz genoeg.
Beoordeeld 01 september 2012

Sanne S. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in november 2011
Schoon hotel, dichtbij het strand
Schone kamers, 3 minuten lopen naar het strand, 5 min lopen naar de winkels en vriendelijk personeel.
Wij waren heel tevreden over ons verblijf, hebben een fijne tijd daar gehad en zouden er zo weer heen gaan.
Beoordeeld 30 november 2011

shamirul O. van Brunei Darussalam
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Great
good location & close to beach & shopping mall
Beoordeeld 20 augustus 2016

Jimmy G. van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Staff is not helpful
The staff is awful, no hospitality.
Beoordeeld 19 augustus 2016

Amanda N. van Singapore
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
friendly staff
Location was not as I expected, and the pool view was not exactly like how it was in the picture. Room was a decent size for 2 people, and was clean with vibrant colours. Breakfast was not too bad as well. Only downside for me was that, they lost a few of my clothing that i had sent to laundry and gotten most of it back only less than hour before i had to leave the hotel to the airport. And they still could not find one of my clothing.
Beoordeeld 06 augustus 2016

Ryan F. van Indonesië
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
the room is to small for standard room
the standard room is small than another hotel..
Beoordeeld 02 augustus 2016

SEONKYE K. van Zuid-Korea
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
nice locatin to beach and kuta and legian. nice staff.
1 minute walk to beach. good location to look aound kuta and legian. nice and very kind staff. room is smaller than I thought. nice place compared to the price.
Beoordeeld 02 augustus 2016