Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Beten Waru Bungalow and Restaurant

Jalan Pantai Bunutan, Amed, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel interieur Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Omgeving Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel interieur Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Gastenkamer Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Gastenkamer Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Tuin Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Gastenkamer Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Badkamer Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Tuin
Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Badkamer Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Restaurant Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Gastenkamer
Ligging: Amed Aantal kamers: 6
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 77 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
7,4
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (77)
Linda V. (Echt)paren Netherlands, 26 juni 2013
heerlijk verblijf. Mooie kamer, lekker zwembad

ligging, badkamer, huren van scooter waarmee je de omgeving kan verkennen
7,7
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Mooie kamer, een soort eigen (klein) huisje. Prima zwembad met ligstoelen. Het ontbijt was lekker, niet heel veel keus maar prima. In de kamer hadden we een openlucht badkamer met uitzicht op zee, geweldig!! We hebben via het hotel een scooter gehuurd en lekker rond gereden door Amed. We hadden hier achteraf gezien langer willen blijven.
Daisy G. Individuele reizigers Netherlands, 7 juni 2013
Netjes, mooie accomodaties maar slecht personeel

zwembad, uitzicht en schone grote kamers
6
Goed, alleen het personeel was een stel kinderen en het ontbijt en eten daar is niet hygienisch. Veel last van mieren in eten. Kamers waren ruim en schoon, mooie tuin met zwembad en uitzicht op zee.
Rajen K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 24 augustus 2012
Mooi uitzicht

ruime schone kamers, tegen betaling luchthaven transfer, mooi zeezicht vanuit het zwembad.
5,3
Transfer naar het hotel verricht door de beheerder. Deze man rijd uitermate beroerd. Deed de airco uit, ook als wij vonden dat de kids het achterin te warm hadden. Deed het uiteindelijk wel. Was continu aan het bellen op een vrij luide toon. M.i.maakte hij ruzie over de telefoon. In het hotel aangekomen, na 4 uur rijden, was het ontvangst zeer onpersoonlijk. Ondanks het feit dat mijn echtgenote de indonesische taal spreekt. Zeer beperkt ontbijtkaart. Geen TV op de kamers. Relatief dure kamers. Mijn echtgenote hoorde de medewerkers zeggen dat andere hotelgasten wel veel aten nadat deze iets besteld hadden.
Sightseeing/attracties tip: wij werden door de mensen uit het hotel naar een snorkelplek gebracht. Wij hadden een tijdstip met hen afgesproken, alleen zij kwamen niet opdagen. De wandeling van een uur in 30 graden celcius werd niet bepaald in dank afgenomen door mijn dochter van 9 en zoon van 12jaar oud. De beheerder kwam ontevreden over als je niet inging op zijn tour voorstellen.
Marcel A. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2012
Super locatie met geweldige kamers

Uitzicht op zee, mooi zwembad, mooie en ruime kamers
8,7
geweldige hotelkamer. mooi uitzicht op zee en ruime veranda. zitjes bij het zwembad. heerlijk relaxen op de veranda met het uitzicht.
Alex S. Gezinnen met oudere kinderen New Zealand, 26 januari 2014
bad expirience, we had to cancel booking

room with water damaged walls, owner was not cooperative to help
2
we could not stay in water leaking room and had to cancel reservation on arrival. we were offered alternative hotel but were asked to pay double the price. we have only received partial refund from what we paid for the room
Tim R. (Echt)paren United States of America, 25 januari 2014
short but great

View, Comfort, Staff
9
It was everything we wanted but the only problem was the location. If it rains, then you are stuck eating only at their restaurant which isn't a bad thing but can get repetitive
Sarah A. (Echt)paren Australia, 11 december 2013
Pleasant stay - great value for money

great price, lovely swimming pool, friendly staff
8,3
very relaxing and easy stay. friendly staff. lovely pool/garden area and view of the ocean. mid-way along the road in amed so has good access to restaurants and shops and of course snorkelling/diving spots. Food and breakfast was simple but good. Nicely appointed large rooms,comfy bed and decent shower. Price is outstanding for what you get.
Andrey V. (Echt)paren Russia, 4 december 2013
Nice quiet place

big room, privacy, the pool
7,7
The stay was good in general. Still we had some minor problems like slow internet and the air-conditioner that did not work, but it was fixed later. The room was big but there were no glasses, no fridge and no racks in the wardrobe. The breakfast was OK, there is a wide list of dishes to pick, but they don't serve fruits as an addition to the main dish.
Samuel B. (Echt)paren United Kingdom, 29 november 2013
Beautiful View

Amazing Ocean Vistas, Gorgeous Swimming Pool, Friendly Staff
8
Myself and my girlfriend stayed in Beten Waru for two nights. Our room was as described, with beautiful ocean views through our French doors each morning. Breakfast was healthy and restaurant served a variety of meals. Amed is a quiet collections of villages with little to do apart from snorkelling and diving mainly, but this is the appeal. Lipah is just down the hill with a few different locally run warung. I would recommend this place to others, especially couples looking for a relaxing and quiet stay amidst stunning views of mountains and beaches.
Maria C. (Echt)paren Indonesia, 17 november 2013
Big room with ocean view from the hill

Clean room, big room, quite location
6
Quite location for relaxing, near snorkeling area, big and clean room

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Beten Waru Bungalow and Restaurant BaliBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel interieurBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - OmgevingBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel interieurBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - GastenkamerBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - GastenkamerBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - TuinBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - GastenkamerBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - BadkamerBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - TuinBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - BadkamerBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - RestaurantBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B04