Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Beten Waru Bungalow and Restaurant

Jalan Pantai Bunutan, Amed, Bali, Indonesië 80361

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 106 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,5
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (106)
Sorteer op:
Linda V. (Echt)paren Netherlands, 26 juni 2013
heerlijk verblijf. Mooie kamer, lekker zwembad

ligging, badkamer, huren van scooter waarmee je de omgeving kan verkennen
7,7
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Mooie kamer, een soort eigen (klein) huisje. Prima zwembad met ligstoelen. Het ontbijt was lekker, niet heel veel keus maar prima. In de kamer hadden we een openlucht badkamer met uitzicht op zee, geweldig!! We hebben via het hotel een scooter gehuurd en lekker rond gereden door Amed. We hadden hier achteraf gezien langer willen blijven.
Rapporteer deze beoordeling
Daisy G. Individuele reizigers Netherlands, 7 juni 2013
Netjes, mooie accomodaties maar slecht personeel

zwembad, uitzicht en schone grote kamers
6
Goed, alleen het personeel was een stel kinderen en het ontbijt en eten daar is niet hygienisch. Veel last van mieren in eten. Kamers waren ruim en schoon, mooie tuin met zwembad en uitzicht op zee.
Rapporteer deze beoordeling
Rajen K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 24 augustus 2012
Mooi uitzicht

ruime schone kamers, tegen betaling luchthaven transfer, mooi zeezicht vanuit het zwembad.
5,3
Transfer naar het hotel verricht door de beheerder. Deze man rijd uitermate beroerd. Deed de airco uit, ook als wij vonden dat de kids het achterin te warm hadden. Deed het uiteindelijk wel. Was continu aan het bellen op een vrij luide toon. M.i.maakte hij ruzie over de telefoon. In het hotel aangekomen, na 4 uur rijden, was het ontvangst zeer onpersoonlijk. Ondanks het feit dat mijn echtgenote de indonesische taal spreekt. Zeer beperkt ontbijtkaart. Geen TV op de kamers. Relatief dure kamers. Mijn echtgenote hoorde de medewerkers zeggen dat andere hotelgasten wel veel aten nadat deze iets besteld hadden.
Sightseeing/attracties tip: wij werden door de mensen uit het hotel naar een snorkelplek gebracht. Wij hadden een tijdstip met hen afgesproken, alleen zij kwamen niet opdagen. De wandeling van een uur in 30 graden celcius werd niet bepaald in dank afgenomen door mijn dochter van 9 en zoon van 12jaar oud. De beheerder kwam ontevreden over als je niet inging op zijn tour voorstellen.
Rapporteer deze beoordeling
Marcel A. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2012
Super locatie met geweldige kamers

Uitzicht op zee, mooi zwembad, mooie en ruime kamers
8,7
geweldige hotelkamer. mooi uitzicht op zee en ruime veranda. zitjes bij het zwembad. heerlijk relaxen op de veranda met het uitzicht.
Rapporteer deze beoordeling
Ivari K. Groepen Estonia, 22 april 2016
view
6
amed
Rapporteer deze beoordeling
Eugene K. (Echt)paren Russia, 15 april 2016
Nice view but lazy staff
3,7
We have there 3 night's - room was not cleaned, no chance - even bugs in bathroom. Personal could be a bit more friendly. The view is beatiful, close to gusto cafe - recommend that place
Rapporteer deze beoordeling
Ross S. (Echt)paren Australia, 12 april 2016
Great view .steep steps to all rooms
5
Great view .good cheap food. No fridge and no Tele
Rapporteer deze beoordeling
Neil C. Individuele reizigers Canada, 13 december 2015
Amed 2015

The View! The Staff! The pool!
9
Great! I would stay again. Great value for money and lots of great restaurants within walking distance.
Rapporteer deze beoordeling
Bimo A. (Echt)paren Indonesia, 4 december 2015
not as good looking as in picture

location. location. location
8
I dont feel good seating at restaurant. room is not same as in picture. air conditioning not that cool enough (need maintenance maybe). staff are nice and helpfull but they dont clean my room on first day after arrival.
Rapporteer deze beoordeling
Kevin M. Groepen France, 17 augustus 2015
Perfect spot in the Amed area

Amazing view. Good facilities (bungalow & swimming pool). Friendly staff.
9
Nice place, nice view, nice staff. Will come again.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Beten Waru Bungalow and Restaurant BaliBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - PlattegrondenBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - PlattegrondenBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - PlattegrondenBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - TuinBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - PlattegrondenBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - OmgevingBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - PlattegrondenBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - PlattegrondenBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - UitzichtBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - UitzichtBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Balkon/TerrasBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Balkon/TerrasBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Eten en drinkenBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Balkon/TerrasBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - SpeeltuinBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - UitzichtBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A01