of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Beten Waru Bungalow and Restaurant

Jalan Pantai Bunutan, Amed, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel interieur Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Omgeving Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel interieur Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Gastenkamer Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Tuin Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Gastenkamer Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Badkamer Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Tuin Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Restaurant
Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Gastenkamer Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel exterieur Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Gastenkamer Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Gastenkamer Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel exterieur Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Balkon/Terras Beten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad
Gebied: Amed Aantal kamers: 6
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 86 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,3
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (86)
Sorteer op:
Linda V. (Echt)paren Netherlands, 26 juni 2013
heerlijk verblijf. Mooie kamer, lekker zwembad

ligging, badkamer, huren van scooter waarmee je de omgeving kan verkennen
7,7
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Mooie kamer, een soort eigen (klein) huisje. Prima zwembad met ligstoelen. Het ontbijt was lekker, niet heel veel keus maar prima. In de kamer hadden we een openlucht badkamer met uitzicht op zee, geweldig!! We hebben via het hotel een scooter gehuurd en lekker rond gereden door Amed. We hadden hier achteraf gezien langer willen blijven.
Daisy G. Individuele reizigers Netherlands, 7 juni 2013
Netjes, mooie accomodaties maar slecht personeel

zwembad, uitzicht en schone grote kamers
6
Goed, alleen het personeel was een stel kinderen en het ontbijt en eten daar is niet hygienisch. Veel last van mieren in eten. Kamers waren ruim en schoon, mooie tuin met zwembad en uitzicht op zee.
Rajen K. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 24 augustus 2012
Mooi uitzicht

ruime schone kamers, tegen betaling luchthaven transfer, mooi zeezicht vanuit het zwembad.
5,3
Transfer naar het hotel verricht door de beheerder. Deze man rijd uitermate beroerd. Deed de airco uit, ook als wij vonden dat de kids het achterin te warm hadden. Deed het uiteindelijk wel. Was continu aan het bellen op een vrij luide toon. M.i.maakte hij ruzie over de telefoon. In het hotel aangekomen, na 4 uur rijden, was het ontvangst zeer onpersoonlijk. Ondanks het feit dat mijn echtgenote de indonesische taal spreekt. Zeer beperkt ontbijtkaart. Geen TV op de kamers. Relatief dure kamers. Mijn echtgenote hoorde de medewerkers zeggen dat andere hotelgasten wel veel aten nadat deze iets besteld hadden.
Sightseeing/attracties tip: wij werden door de mensen uit het hotel naar een snorkelplek gebracht. Wij hadden een tijdstip met hen afgesproken, alleen zij kwamen niet opdagen. De wandeling van een uur in 30 graden celcius werd niet bepaald in dank afgenomen door mijn dochter van 9 en zoon van 12jaar oud. De beheerder kwam ontevreden over als je niet inging op zijn tour voorstellen.
Marcel A. (Echt)paren Netherlands, 14 augustus 2012
Super locatie met geweldige kamers

Uitzicht op zee, mooi zwembad, mooie en ruime kamers
8,7
geweldige hotelkamer. mooi uitzicht op zee en ruime veranda. zitjes bij het zwembad. heerlijk relaxen op de veranda met het uitzicht.
Karin H. Individuele reizigers Germany, 13 september 2014
wonderful view

wonderful view, nice and friendly staff, clean and big room
4
Laura S. (Echt)paren Australia, 11 september 2014
A beautiful location.

Location. Pool. Views.
7,3
The location of the hotel is beautiful, overlooking the ocean with sea views from the rooms. Some of our favorite moments were sitting by the pool or on our balcony at night watching the sunset, and the ocean sipping hot chocolate. This location is only good if you are confident renting a scooter or would like to hire a taxi/driver as it's very hilly and not easy walking distance to other places. Whilst perfect for a couple, the hotel does have a lot of steps to the rooms due to the hills, may not be suitable for older people or families with small children. Overall it was excellent value for money, although if you are budget travellers like us please note it is a very light breakfast. There are multiple places in and around Amed with cheap food so didn't bother us too much.
Bartosz B. Groepen Poland, 8 mei 2014
Well worth money we paid

Location, swimming pool, hotel staff
8,3
Hotel is located in a quite part of Amed, which was great since this is what we were looking for while vacationing in Amed. There are only 4 bungalows, so atmosphere is really cosy and intimate. Swimming pool is of decent size and allows to have a very nice view of a Bali sea. Bungalows were big, with ac unit installed and working fairly good, bath is half open, which is nice if there is no rain. Wireless Internet was slow, but manageable. On site small restaurant offers some choice of local Indonesian food for a very decent price.
Anindya B. (Echt)paren India, 23 april 2014
Great

Nice view, Nice pool, Nice food
8
The hotel stay was quite pleasant, very nice view. the food was ok. The room was quite big, the bed was nice, though the sleep was often disturbed by sounds of different insects / creatures. I would definitely recommend the hotel to others if you like a calm and quiet place.
Tara D. Individuele reizigers Australia, 4 februari 2014
beautiful views, friendly staff and clean room

the infinity pool, the view and the friendly staff
6
the infinity pool was awesome, clean rooms, good value for money and friendly staff.
Alex S. Gezinnen met oudere kinderen New Zealand, 26 januari 2014
bad expirience, we had to cancel booking

room with water damaged walls, owner was not cooperative to help
2
we could not stay in water leaking room and had to cancel reservation on arrival. we were offered alternative hotel but were asked to pay double the price. we have only received partial refund from what we paid for the room

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Beten Waru Bungalow and Restaurant BaliBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel interieurBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - OmgevingBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel interieurBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - GastenkamerBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - TuinBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - GastenkamerBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - BadkamerBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - TuinBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - RestaurantBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - ZwembadBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - GastenkamerBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel exterieurBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - GastenkamerBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - GastenkamerBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Hotel exterieurBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Balkon/TerrasBeten Waru Bungalow and Restaurant Bali - Zwembad


AS-AGWEB-3C01