Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gastenkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gastenkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gastenkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel interieur Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gastenkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gastenkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gastenkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Badkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Zwembad Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Zwembad Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Suite Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel interieur Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel interieur
Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Business Center Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel interieur Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel interieur Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel exterieur
Ligging: Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied Aantal kamers: 227
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 2595 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,9
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (2595)
Kitty C. (Echt)paren Netherlands, 20 januari 2014
Prima hotel, centraal gelegen, dichtbij familie

Prima hotel, centraal gelegen, schoon,
7,7
Het baliepersoneel vonden we niet erg vriendelijk, kamerpersoneel was heel erg vriendelijk, de kamers zijn niet erg ruim maar wel schoon, we hebben er niet ontbeten omdat mijn zoon in de buurt woont, dus gingen we daar naar toe
Gijsbertus L. Individuele reizigers Netherlands, 27 januari 2012
Goed hotel, maar vrij duur met kleine kamers

Prachtig uitzicht
7
Het hotel is erg goed. Prima personeel, maar de kamers zijn zoals gebruikelijk in Hong Kong klein. Het uitzicht vanuit de kamer op de haven is echter geweldig. Dat het hotel duur is, is ook nog geen probleem. Maar wat te ver gaat is, dat je zelfs voor een klein flesje water om je tanden te poetsen ook nog EUR 3,50 moet betalen. Daarnaast was het niet mogelijk om om 13.00u een ontbijt te bestellen in het restaurant. Dat vond ik uitermate slecht.
Rinze Z. Individuele reizigers Netherlands, 7 februari 2011
Keurig hotel, niets meer en niets minder

Centraal in het touristische gedeelte
8
hier valt niets op aan te merken. de kamer zijn op hong kong wijze erg klein, aar voldoen zeker aan de eisen. het is schoon, alles is keurig neergelegd. de service is top en spreekt keurig engels. het eten is prima, maar ga toch lekker uit eten.
Margaretha V. (Echt)paren Netherlands, 25 april 2010
goed hotel in de stad

midden in de stad, prima hotel
7,7
Hector D. (Echt)paren Belgium, 20 april 2010
Hongkong Bishop Lei International Hotel

Dicht bij de roltrap. Shuttle naar stadscentrum.
4,3
Het hotel geeft een eerder somber uitzicht. De kamers zijn superklein. Er is geen drinkwater naast de koffieautomaat voorzien. De shuttle naar het stadscentrum is leuk maar we hebben tevergeefs de shuttle naar het hotel trachten te vinden. Het ontbijt is middelmatig van kwaliteit. De nabije roltrap werkt to 10 uur naar beneden, daarna gaat hij naar boven. Pech als je in de andere richting moet, en de stijle weg naar boven vanaf het stadscentrum is lang. Er is draadloos internet als je de key vraagt. Er zijn geen vaste computers beschikbaaar.
Sightseeing/attracties tip: Roltrap op een 300 meter van het hotel is zeer handig als je hem op het juiste tijdstip gebruikt.
Paul-Francois P. Individuele reizigers France, 19 april 2014
Good location and value for money by HK standards

Location, access to transport, comfortable
7,3
Suiyin C. (Echt)paren Malaysia, 19 april 2014
Nice and enjoy

service, relax, clean
4
Ryan R. Zakelijke reizigers United States of America, 17 april 2014
Brief. Only stayed in HK 1 night.

location, location, location
8,7
Robert H. (Echt)paren Australia, 13 april 2014
Functional and stylish room with magnificent view

Location, Service, Views
9,3
We loved this place so much we didn't want to leave the room to see more sights or experience all that the hotel offers. We didn't eat in the hotel or swim in the inviting pool or try the gym, but I'm sure they are all fantastic. Transport to anything is easy from the hotel using free shuttle service, the mid level escalators and underground and we only had a couple of days so when we could tear ourselves away from the panoramic views of the park, bay and city buildings we headed out to see the sights, mostly temples and gardens, and eat as much local food as possible. On our return, no matter what time of day, or how many times we went out, the room had always been made up with fresh linen. The room itself was bright, spotless and functional. The service impeccable.,Highly recommended.
Tekla M. Individuele reizigers Hungary, 12 april 2014
the location is really nice, close to the center !

Location, clean room, helpful staff
8,3
It was Ok. The room was really small and noisy on the road side but clean and the location is awesome !

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - GastenkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - GastenkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - GastenkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel interieurBishop Lei International Hotel Hong Kong - GastenkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - GastenkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - GastenkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - BadkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - ZwembadBishop Lei International Hotel Hong Kong - ZwembadBishop Lei International Hotel Hong Kong - FitnessruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - FitnessruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - FitnessruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - SuiteBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel interieurBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel interieurBishop Lei International Hotel Hong Kong - VergaderruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - VergaderruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - Business Center Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel interieurBishop Lei International Hotel Hong Kong - VergaderruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel interieurBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel exterieurBishop Lei International Hotel Hong Kong - ReceptieBishop Lei International Hotel Hong Kong - LobbyBishop Lei International Hotel Hong Kong - ReceptieBishop Lei International Hotel Hong Kong - EntreeBishop Lei International Hotel Hong Kong - OmgevingBishop Lei International Hotel Hong Kong - OmgevingBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3A02