of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Lobby Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Zwembad Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Suite Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Suite Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gastenkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gastenkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gastenkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Suite Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gastenkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Eten en drinken Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Eten en drinken Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Zwembad
Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Faciliteiten Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Business Center Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Faciliteiten Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Zwembad Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Gastenkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Badkamer Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurant Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Eten en drinken Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Faciliteiten Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Vergaderruimte
Gebied: Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied Aantal kamers: 227
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 2821 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,9
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (2821)
Sorteer op:
Kitty C. (Echt)paren Netherlands, 20 januari 2014
Prima hotel, centraal gelegen, dichtbij familie

Prima hotel, centraal gelegen, schoon,
7,7
Het baliepersoneel vonden we niet erg vriendelijk, kamerpersoneel was heel erg vriendelijk, de kamers zijn niet erg ruim maar wel schoon, we hebben er niet ontbeten omdat mijn zoon in de buurt woont, dus gingen we daar naar toe
Gijsbertus L. Individuele reizigers Netherlands, 27 januari 2012
Goed hotel, maar vrij duur met kleine kamers

Prachtig uitzicht
7
Het hotel is erg goed. Prima personeel, maar de kamers zijn zoals gebruikelijk in Hong Kong klein. Het uitzicht vanuit de kamer op de haven is echter geweldig. Dat het hotel duur is, is ook nog geen probleem. Maar wat te ver gaat is, dat je zelfs voor een klein flesje water om je tanden te poetsen ook nog EUR 3,50 moet betalen. Daarnaast was het niet mogelijk om om 13.00u een ontbijt te bestellen in het restaurant. Dat vond ik uitermate slecht.
Rinze Z. Individuele reizigers Netherlands, 7 februari 2011
Keurig hotel, niets meer en niets minder

Centraal in het touristische gedeelte
8
hier valt niets op aan te merken. de kamer zijn op hong kong wijze erg klein, aar voldoen zeker aan de eisen. het is schoon, alles is keurig neergelegd. de service is top en spreekt keurig engels. het eten is prima, maar ga toch lekker uit eten.
Margaretha V. (Echt)paren Netherlands, 25 april 2010
goed hotel in de stad

midden in de stad, prima hotel
7,7
Hector D. (Echt)paren Belgium, 20 april 2010
Hongkong Bishop Lei International Hotel

Dicht bij de roltrap. Shuttle naar stadscentrum.
4,3
Het hotel geeft een eerder somber uitzicht. De kamers zijn superklein. Er is geen drinkwater naast de koffieautomaat voorzien. De shuttle naar het stadscentrum is leuk maar we hebben tevergeefs de shuttle naar het hotel trachten te vinden. Het ontbijt is middelmatig van kwaliteit. De nabije roltrap werkt to 10 uur naar beneden, daarna gaat hij naar boven. Pech als je in de andere richting moet, en de stijle weg naar boven vanaf het stadscentrum is lang. Er is draadloos internet als je de key vraagt. Er zijn geen vaste computers beschikbaaar.
Sightseeing/attracties tip: Roltrap op een 300 meter van het hotel is zeer handig als je hem op het juiste tijdstip gebruikt.
Lee K. Individuele reizigers Hong Kong, 31 augustus 2014
Nice view

This is great location of hotel with fantastic view. The room was old but still comfortable. The staff are nice.
6
It was a great stay in this hotel , fantastic view and peaceful. Hotel staff are great and friendly. I think the rooms need to be done up
Anish T. Zakelijke reizigers India, 31 augustus 2014
small rooms in a good location

location
6,7
average...good value for money but swimming pool and room is very small,bath room is very small..ok for single person
Chiachen A. Gezinnen met oudere kinderen Taiwan, 30 augustus 2014
In a quiet and nice neighbor, good location

quiet, clean, rate is fair
8
I would recommend my friends to stay there
Lai K. Zakelijke reizigers Hong Kong, 29 augustus 2014
convenient

clean and convenient
7,3
value for money
Evgeny P. Zakelijke reizigers Russia, 29 augustus 2014
Good and convenient

Location, Shuttle, Affordability
8
That was my second time in this hotel and it's good again. WiFi is still unstable and slow, especially in the evening, please improve, a good Internet access is a must for a business traveler.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - LobbyBishop Lei International Hotel Hong Kong - FitnessruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - ZwembadBishop Lei International Hotel Hong Kong - VergaderruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - SuiteBishop Lei International Hotel Hong Kong - SuiteBishop Lei International Hotel Hong Kong - GastenkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - GastenkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - GastenkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - SuiteBishop Lei International Hotel Hong Kong - GastenkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eten en drinkenBishop Lei International Hotel Hong Kong - FitnessruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - FitnessruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eten en drinkenBishop Lei International Hotel Hong Kong - ZwembadBishop Lei International Hotel Hong Kong - FaciliteitenBishop Lei International Hotel Hong Kong - Business Center Bishop Lei International Hotel Hong Kong - FaciliteitenBishop Lei International Hotel Hong Kong - ZwembadBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hong Kong - GastenkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hong Kong - BadkamerBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestaurantBishop Lei International Hotel Hong Kong - Eten en drinkenBishop Lei International Hotel Hong Kong - FaciliteitenBishop Lei International Hotel Hong Kong - VergaderruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel exterieurBishop Lei International Hotel Hong Kong - VergaderruimteBishop Lei International Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerBishop Lei International Hotel Hong Kong - LobbyBishop Lei International Hotel Hong Kong - FaciliteitenBishop Lei International Hotel Hong Kong - Hotel exterieurBishop Lei International Hotel Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3B02