Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,2
op basis van 31 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 31 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,5
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

DAVID H. van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in april 2012
Lovely hotel and service with a smile
modern rooms. great breakfast
location good with the excellent Budapest transportation system close by at Opera. Positive response to request for quiet room and twin beds.
Beoordeeld 14 april 2012

Laurentiu S. van Roemenië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in november 2011
Great staff, excellent rooms, lousy breakfast!
Rooms are big enough, comfortable and well equiped. Fitness and spa included in price, good parking at good extra-price. Breakfast really would need significant improuvements.
staff very helpful. rooms were big and clean. everything, except breakfast, as advertised. parking available at extra cost.
Beoordeeld 24 november 2011

Laurentiu S. van Roemenië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in november 2011
Good location, excellent rooms, lousy breakfast!
Very good size of the room for the price paid. Staff very good and helpful. Parking easy in the subterranean parking under hotel, with a normal 10Euro charge/day. Internet was working well, clean apartment with everything you need.
The breakfast is a a very week point. Very little choice and quality is disputable. If the breakfast would have been acceptable I would say the hotel is close to excellent.
Beoordeeld 16 november 2011

Simona T. van Roemenië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in november 2011
Just Great!
Nice rooms, nice staff, spotless place, nice location!
That type of apartment is ideal, even for families with kids.
Beoordeeld 14 november 2011

Milos A. van Zwitserland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2014
Gutes Stadthotel
- grosses Zimmer - zetrale Lage
Beoordeeld 08 oktober 2014

Denise W. van Oostenrijk
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in juli 2012
schönes Hotel in guter Lage
schöne und saubere Zimmer, super Wellnessbereich inklusive, Frühstücksbuffett gut, Parkgarage /Tag
SChöne saubere Zimmer, große Dusche, sehr nettes Personal, gutes ausreichendes Frühstücksbuffett.Negativer Punkt, die Putzfrau hat keine Seife und frische Handtücher nachgebracht. Obwohl unsere aus war und die Handtücker schmutzig am Boden lagen. Das beste am Hotel ist der inkludierte Wellness- und Fittnessbereich, mit Jacuzzi, gr. Pool, Sauna und Dampfbad. Super zentrale Lage, waren bei der der ganzen SightseeingTour zu Fuß unterwegs.War sehr froh das ich mein Auto in die Parkgarage stellen konnte. pro Tag ist ok. Insgesamt Preis/Leistung stimmt. Würde auf alle Fälle wieder ins Broadway Hotel.
Beoordeeld 03 augustus 2012

Sandra M. van Frankrijk
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in februari 2013
Emplacement correct
bon conseil venant de l'hotel
Hotel correct mais petit déjeuner horrible, de très mauvaise qualité et aucun choix. Sinon le cadre était bien, je dirai plutôt 3 étoiles que 4.
Beoordeeld 26 februari 2013

Jeremy C. van Frankrijk
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in juli 2012
Bon emplacement, chambre correcte
Centre wellness et fitness, emplacement idéal
Hotel pas charmant mais pratique et très bien placé. Le personnel n'est pas digne d'un 4 étoiles (annoncé). Le centr de wellness et fitnes rehausse la qualité du séjour. La chambre est correcte, la salle de douche moderne.
Beoordeeld 30 juli 2012

DANIA P. van Spanje
Groepen
Ik verbleef 6 nachten in december 2011
Apartamentos modernos y muy limpios
Muy cerca del metro y de la plaza Oktogon.
Apartamento muy moderno, con salón y televisión de pantalla plana, canal digital y dvd. Utensilios de cocina, incluidos microondas, tostadera, hervidor de agua y horno. El baño es amplio con bañera y ducha. En nuestro apartamento, la habitación tenía acceso al baño.La zona SPA es extraordinaria. Incluye gimnasio, piscina, jacuzzi,sauna y baño de vapor sin costes añadidos. El desayuno es muy completo y con un buen servicio. Todos los días venían a limpiar el apartamento y a hacernos la cama. WIFI gratuito.
Beoordeeld 17 december 2011

Preben T. van Denemarken
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in december 2012
Dejligt og rent hotel
De fleste serværdigheder er i en rimelig afstand
Hotellet har en fatastisk beliggenhed, og det er ledt at komme rundt til byens serværdigheder fra hotellet. Der kan oplyses at der er en dejlig spa afdeling med fitnescenter mm. på hotellet, som varmt kan anbefales efter nogle gode oplevelser i byens mange serværdigheder.
Beoordeeld 23 februari 2013