of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bluewater Maribago Beach Resort

Maribago, Buyong, Mactan Island, Cebu-stad, Filipijnen 6015 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Maribago Bluewater Beach Resort
Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Lobby Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Omgeving Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Strand Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Lobby Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Badkamer Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Vergaderruimte Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Vergaderruimte Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Tuin Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer
Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Strand Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer
Gebied: Mactan Island Aantal kamers: 157

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 1397 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,7
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1397)
Sorteer op:
Ikr K. Groepen Netherlands, 16 december 2012
Goed resort met een prima ligging

goede service, uitgebreid ontbijt, vriendelijk/behulpzaam personeel, winkelcentra makkelijk per taxi te bereiken.
8,3
+ service + 3 zwembaden + ligging is goed als je ook van winkelen houdt + privé strand + uitgebreid ontbijt - lijkt een beetje veroudert - ons kluisje was defect - telefoon stoorde een beetje - wifi was zeer matig en heel beperkt in de restaurant, wifi in je kamer is wel belachelijk duur voor 24 uur
Winkel tip: - Ayana mall - SM mall let op de taxi terugweg kan lang duren door de lange wachtrij bij de mall.
Sebastien B. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2012
Mooi resort

goed eten, goed ontbijt
8
Mooi resort, eten goed maar duur. Weinig in de omgeving ( restaurants, winkels). Ligt aan een lagune dus niet meteen open zee. Goede kamers, soms gedateerd en aan opknapbeurt toe. Vriendelijk personeel. Geen gratis wifi op de kamer, wel op aantal plekken op het resort. Excursies erg prijzig. Drinken op resort erg prijzig.
Jeroen G. (Echt)paren Netherlands, 7 november 2011
Top hotel pracht lokatie

heerlijke lodge
8,3
Voor een lang weekend waren wij naar Cebu en in het Maribagu zijn wij zeer goed tot rust gekomne. We kregen ene upgrade naar een lodge ana het strand. Mooi uitzich goede kamer en bedden. ja de muren zijn wat gescheurd maar goed absoluut niet hinderlijk. zeer ruime kamer met luxe faciliteiten.
Freerk B. Individuele reizigers Netherlands, 20 april 2011
gezellig kleinschalig complex met alleen laagbouw

mooi strand, 3 zwembaden, leuke appartementen vlakbij het strand
7,7
gezellig complex, met alle voorzieningen. Goede service, vriendelijke bediening, alleen is er geen roomservice. Nieuwere appartementen(2 hoog) langs de zwembaden, bij het strand alleen sfeervol aangelegde laagbouw met rieten daken. Nadeel is dat buiten het complex niet veel te doen is. Maar op het complex kan men zich goed vermaken, vooral als men van watersport houdt.
Winkel tip: in cebu ca 45 min met taxi zijn prachtige winkelcentra, waar je makkenijk een dagje kunt shoppen/vermaken. bezoek ayala bv maar eens.
Robert V. Groepen Netherlands, 16 december 2010
Gezellig resort met vele mogelijkheden

Erg vriendelijk personeel, mooi strand en goed ontbijt
8,7
Het is een erg mooi resort en het is dan ook de reden dat we hier voor de tweede keer verblijven. Ze zijn nu bezig om de kamers te renoveren. Op zich voldoen de 'oude' kamers nog wel, alhoewel de muren wel wat scheuren vertonen. Het personeel is heel erg vriendelijk hier, echt super. Het inbegrepen ontbijt is echt perfect. De zwembaden zien er goed uit eveneens het (zelfgemaakte) strand.
Dennis W. (Echt)paren Netherlands, 15 mei 2010
Maribago Bluewater Beach Resort

vriendelijk personeel strand dichtbij ontbijt erg goed
8,7
Het resort zelf is erg goed! alles is goed geregeld van ontbijt tot en met dinner. Lunch en dinner zijn erg goed maar duur in vergelijking met de tarieven buiten het resort. Aan de andere kant wanneer je buiten het resort gaat wordt je geconfronteerd met het dagelijks leven in Filipijnen. Kijk goed uit met taxies en probeer te allen tijde de meter aan te zetten!! airport naar resort is +/- 150 peso!! voor dinner Maribago grill is een aanrader tegen een schappelijke prijs!! aanrader de tuna belly!!
Hendrik O. (Echt)paren South Africa, 30 juli 2014
Over priced

Swimming pool, relaxing, Isolated from noise
5
My stay was relaxing however this is a very old place. Towels for bathroom and swimming pool extremely old and in bad state. Water pressure also not good in showers. Saturday night local food buffet not worth the expensive price. However rest of weeks food not bad at all.
Vidiya N. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 29 juli 2014
A paradise beach resort getaway .

1.location is perfect . A lovely private beach. 2. Friendly and helpful hotel staff.3. The Italian restsurant serves lovely Italian dishes. And every night thee are wonderful performances.
9,7
Just great. We had a 6 day 5 night booking and loved every minute of it .
Jason S. (Echt)paren Australia, 24 juli 2014
Awesome Hotel

The rooms were very spacious and very clean and the staff very super friendly and very helpful.
10
Hotel is very well situated near to airport and very close to shops and day spas. Rooms were very clean and spacious. Breakfast was amazing many choices and variety with many chefs there to cook for you also. Pools were super clean and you have 3 to choose from plus the beach. Was my favourite hotel of my holiday and would definitely stay there again in the future!!!
Vincent R. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 21 juli 2014
Comfortable resort to escape the Cebu madness

Large room, great facilities, excellent buffet breakfast
9
We really enjoyed our short stay at Maribago as it's a great escape from the ugly and uncomforting city of Cebu. The resort has everything one could wish for and with kids entertainment available, also a relaxing place for their parents. We especially liked the buffet breakfast which has lots to offer. The hotel staff was very helpful and friendly and with its near location to the airport and ideal stop-over. Would certainly recommend it.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stadBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - LobbyBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - OmgevingBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - ZwembadBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - StrandBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - ZwembadBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - LobbyBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - BadkamerBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - ZwembadBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - VergaderruimteBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - VergaderruimteBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - TuinBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - ZwembadBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - StrandBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Bluewater Maribago Beach Resort, Cebu-stad

AS-AGWEB-3C04