of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bluewater Maribago Beach Resort

Maribago, Buyong, Mactan Island, Cebu-stad, Filipijnen 6015 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Maribago Bluewater Beach Resort
Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Omgeving Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Restaurant Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Hotel exterieur Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Vergaderruimte Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Sport en activiteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Strand Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Vergaderruimte Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa
Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Strand Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Lobby Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Restaurant Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Strand Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Sport en activiteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten
Gebied: Mactan Island Aantal kamers: 157

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 1507 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,8
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1507)
Sorteer op:
Ikr K. Groepen Netherlands, 16 december 2012
Goed resort met een prima ligging

goede service, uitgebreid ontbijt, vriendelijk/behulpzaam personeel, winkelcentra makkelijk per taxi te bereiken.
8,3
+ service + 3 zwembaden + ligging is goed als je ook van winkelen houdt + privé strand + uitgebreid ontbijt - lijkt een beetje veroudert - ons kluisje was defect - telefoon stoorde een beetje - wifi was zeer matig en heel beperkt in de restaurant, wifi in je kamer is wel belachelijk duur voor 24 uur
Winkel tip: - Ayana mall - SM mall let op de taxi terugweg kan lang duren door de lange wachtrij bij de mall.
Sebastien B. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2012
Mooi resort

goed eten, goed ontbijt
8
Mooi resort, eten goed maar duur. Weinig in de omgeving ( restaurants, winkels). Ligt aan een lagune dus niet meteen open zee. Goede kamers, soms gedateerd en aan opknapbeurt toe. Vriendelijk personeel. Geen gratis wifi op de kamer, wel op aantal plekken op het resort. Excursies erg prijzig. Drinken op resort erg prijzig.
Jeroen G. (Echt)paren Netherlands, 7 november 2011
Top hotel pracht lokatie

heerlijke lodge
8,3
Voor een lang weekend waren wij naar Cebu en in het Maribagu zijn wij zeer goed tot rust gekomne. We kregen ene upgrade naar een lodge ana het strand. Mooi uitzich goede kamer en bedden. ja de muren zijn wat gescheurd maar goed absoluut niet hinderlijk. zeer ruime kamer met luxe faciliteiten.
Freerk B. Individuele reizigers Netherlands, 20 april 2011
gezellig kleinschalig complex met alleen laagbouw

mooi strand, 3 zwembaden, leuke appartementen vlakbij het strand
7,7
gezellig complex, met alle voorzieningen. Goede service, vriendelijke bediening, alleen is er geen roomservice. Nieuwere appartementen(2 hoog) langs de zwembaden, bij het strand alleen sfeervol aangelegde laagbouw met rieten daken. Nadeel is dat buiten het complex niet veel te doen is. Maar op het complex kan men zich goed vermaken, vooral als men van watersport houdt.
Winkel tip: in cebu ca 45 min met taxi zijn prachtige winkelcentra, waar je makkenijk een dagje kunt shoppen/vermaken. bezoek ayala bv maar eens.
Robert V. Groepen Netherlands, 16 december 2010
Gezellig resort met vele mogelijkheden

Erg vriendelijk personeel, mooi strand en goed ontbijt
8,7
Het is een erg mooi resort en het is dan ook de reden dat we hier voor de tweede keer verblijven. Ze zijn nu bezig om de kamers te renoveren. Op zich voldoen de 'oude' kamers nog wel, alhoewel de muren wel wat scheuren vertonen. Het personeel is heel erg vriendelijk hier, echt super. Het inbegrepen ontbijt is echt perfect. De zwembaden zien er goed uit eveneens het (zelfgemaakte) strand.
Dennis W. (Echt)paren Netherlands, 15 mei 2010
Maribago Bluewater Beach Resort

vriendelijk personeel strand dichtbij ontbijt erg goed
8,7
Het resort zelf is erg goed! alles is goed geregeld van ontbijt tot en met dinner. Lunch en dinner zijn erg goed maar duur in vergelijking met de tarieven buiten het resort. Aan de andere kant wanneer je buiten het resort gaat wordt je geconfronteerd met het dagelijks leven in Filipijnen. Kijk goed uit met taxies en probeer te allen tijde de meter aan te zetten!! airport naar resort is +/- 150 peso!! voor dinner Maribago grill is een aanrader tegen een schappelijke prijs!! aanrader de tuna belly!!
Renato T. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 24 februari 2015
Family overnight stay

food, atmosphere, friendliness of staff
6,7
Nice and comfortable stay, room was clean but many mosquitoes, breakfast buffet was simple but taste was good. I wasn't informed that breakfast buffet above 10 years old actually would cost half of adult price.
Neil W. (Echt)paren United Kingdom, 24 februari 2015
Lovely upgrade to Spa wing

The room was incredibly spacious and beautiful, the beach and view were great. Lovely choice of dining.
9
We had to upgrade to a room in the spa wing because it was a busy weekend but I couldn't have been happier. The room was excellent in a quiet, private wing. The beds were spacious, as was the bathroom. The bathtub was the highlight! Really beautiful.
Ailene V. Groepen Philippines, 22 februari 2015
Just for a night

Big room, 2 queen size bed and nice breakfast
6
This hotel was a disappointment when it comes to food prices. I don't mind paying for a good meal but spending more than 6 thousand for a seafood ala-carte meal for 5 people with 6 pieces of big headed prawn, lapu-lapu that was all oil and soysauce, small portion of tuna meat in white sauce is way tooo OVERATED!! I am also not so impressed with the person who waited for our table, it was pretty clear that I ordered baked oysters they gave us oysters with garlic and olive oil? when I asked them to replace they did - apparently they just topped the oysters with white sauce and cheese! Good place but not worthy to go back.
Karl S. Individuele reizigers Australia, 9 januari 2015
Was happy overall!

The architecture, the ambiance and the staff
7
Overall I really enjoyed it. I would recommend this. The price was fairly reasonable. Though it's got this enjoyable, relaxing vibe about it that did a good job elevating my mood. The staff always greeted you, no matter what time of day, without fail. And it just looked good. Very nice. The whole place had this nice resort tiki look going on and that definitely made me feel like I was here to relax. I recommend! You won't have any regrets. Just make sure you're with your partner. You'll need one for this place haha

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stadBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - OmgevingBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Bar/LoungeBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - RestaurantBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Hotel exterieurBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - VergaderruimteBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - ZwembadBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - StrandBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - VergaderruimteBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - ZwembadBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - StrandBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - LobbyBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - RestaurantBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - StrandBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Bar/LoungeBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Bluewater Maribago Beach Resort, Cebu-stad

AS-AGWEB-3B07