of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bluewater Maribago Beach Resort

Maribago, Buyong, Mactan Island, Cebu-stad, Filipijnen 6015 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Maribago Bluewater Beach Resort
Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Omgeving Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Restaurant Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Hotel exterieur Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Vergaderruimte Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Sport en activiteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Strand Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Vergaderruimte Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa
Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Strand Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Lobby Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Restaurant Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Strand Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Sport en activiteiten Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten
Gebied: Mactan Island Aantal kamers: 157

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 1418 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,7
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1418)
Sorteer op:
Ikr K. Groepen Netherlands, 16 december 2012
Goed resort met een prima ligging

goede service, uitgebreid ontbijt, vriendelijk/behulpzaam personeel, winkelcentra makkelijk per taxi te bereiken.
8,3
+ service + 3 zwembaden + ligging is goed als je ook van winkelen houdt + privé strand + uitgebreid ontbijt - lijkt een beetje veroudert - ons kluisje was defect - telefoon stoorde een beetje - wifi was zeer matig en heel beperkt in de restaurant, wifi in je kamer is wel belachelijk duur voor 24 uur
Winkel tip: - Ayana mall - SM mall let op de taxi terugweg kan lang duren door de lange wachtrij bij de mall.
Sebastien B. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2012
Mooi resort

goed eten, goed ontbijt
8
Mooi resort, eten goed maar duur. Weinig in de omgeving ( restaurants, winkels). Ligt aan een lagune dus niet meteen open zee. Goede kamers, soms gedateerd en aan opknapbeurt toe. Vriendelijk personeel. Geen gratis wifi op de kamer, wel op aantal plekken op het resort. Excursies erg prijzig. Drinken op resort erg prijzig.
Jeroen G. (Echt)paren Netherlands, 7 november 2011
Top hotel pracht lokatie

heerlijke lodge
8,3
Voor een lang weekend waren wij naar Cebu en in het Maribagu zijn wij zeer goed tot rust gekomne. We kregen ene upgrade naar een lodge ana het strand. Mooi uitzich goede kamer en bedden. ja de muren zijn wat gescheurd maar goed absoluut niet hinderlijk. zeer ruime kamer met luxe faciliteiten.
Freerk B. Individuele reizigers Netherlands, 20 april 2011
gezellig kleinschalig complex met alleen laagbouw

mooi strand, 3 zwembaden, leuke appartementen vlakbij het strand
7,7
gezellig complex, met alle voorzieningen. Goede service, vriendelijke bediening, alleen is er geen roomservice. Nieuwere appartementen(2 hoog) langs de zwembaden, bij het strand alleen sfeervol aangelegde laagbouw met rieten daken. Nadeel is dat buiten het complex niet veel te doen is. Maar op het complex kan men zich goed vermaken, vooral als men van watersport houdt.
Winkel tip: in cebu ca 45 min met taxi zijn prachtige winkelcentra, waar je makkenijk een dagje kunt shoppen/vermaken. bezoek ayala bv maar eens.
Robert V. Groepen Netherlands, 16 december 2010
Gezellig resort met vele mogelijkheden

Erg vriendelijk personeel, mooi strand en goed ontbijt
8,7
Het is een erg mooi resort en het is dan ook de reden dat we hier voor de tweede keer verblijven. Ze zijn nu bezig om de kamers te renoveren. Op zich voldoen de 'oude' kamers nog wel, alhoewel de muren wel wat scheuren vertonen. Het personeel is heel erg vriendelijk hier, echt super. Het inbegrepen ontbijt is echt perfect. De zwembaden zien er goed uit eveneens het (zelfgemaakte) strand.
Dennis W. (Echt)paren Netherlands, 15 mei 2010
Maribago Bluewater Beach Resort

vriendelijk personeel strand dichtbij ontbijt erg goed
8,7
Het resort zelf is erg goed! alles is goed geregeld van ontbijt tot en met dinner. Lunch en dinner zijn erg goed maar duur in vergelijking met de tarieven buiten het resort. Aan de andere kant wanneer je buiten het resort gaat wordt je geconfronteerd met het dagelijks leven in Filipijnen. Kijk goed uit met taxies en probeer te allen tijde de meter aan te zetten!! airport naar resort is +/- 150 peso!! voor dinner Maribago grill is een aanrader tegen een schappelijke prijs!! aanrader de tuna belly!!
Abigail R. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 23 september 2014
Amazing Stay

Very nice facilities, great food selection at the breakfast buffet, activities
9,7
We had an awesome time at Bluewater Maribago, wish we could have stayed longer, an overnight stay isn't enough!!
Jasmin E. (Echt)paren Philippines, 23 september 2014
Relaxing stay at resort with warm & helpful staff

The food, the staff and the spacious rooms
8,3
Our family had a relaxing stay at the resort. We appreciate the helpfulness of the staff especially because my father was exhausted from his dialysis session. The front office was busy with several guests when we arrived and my sister was initially upset because we were waiting awhile. However, their manager Dennis was very apologetic and made sure that the rest of our stay was comfortable. We all enjoyed the good food and the quiet, peaceful ambience of the resort's beach, pools and spacious rooms. This was my father's first trip in years since his gradual recovery and we are glad our parents enjoyed the stay immensely. We will definitely consider going back to Bluewater Maribago.
Leo C. (Echt)paren Denmark, 17 september 2014
Nice Place

Pools - Settings - Garden / Island
8
Good - will be back one day
Andreas M. (Echt)paren Germany, 17 september 2014
Nice hotel

Clean facilities, very friendly staff, great breakfast buffet.
9
The facilities were very nice, the staff was fantastic and everything was kept up and in good shape. Nice equipment in the gym too. The pools were nice and clean. The grounds were nicely maintained. The beach was clean too. My only gripe is that the water in the ocean was not clean. Unfortunately there was a lot of trash floating around in it. Not the fault of the hotel, just something to be aware of if somebody really wants to swim in the ocean. Mactan Island is just not the best place to be at if you are planning on spending time at the beach. That was not the reason I picked the hotel or location though. I picked this hotel because location was much better than staying in downtown Cebu and because of the closeness to the airport.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bluewater Maribago Beach Resort Cebu-stadBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - OmgevingBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Bar/LoungeBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - RestaurantBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Hotel exterieurBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - VergaderruimteBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - ZwembadBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - StrandBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - VergaderruimteBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - ZwembadBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - StrandBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - LobbyBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - SpaBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - RestaurantBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - StrandBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Bar/LoungeBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenBluewater Maribago Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Bluewater Maribago Beach Resort, Cebu-stad

AS-AGWEB-3A02