Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Bluewater Maribago Beach Resort

Maribago, Buyong, Mactan Island, Mactan Island, Filipijnen 6015 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Maribago Bluewater Beach Resort
Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Omgeving Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Bar/Lounge Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Restaurant Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Hotel exterieur Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Vergaderruimte Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sport en activiteiten Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Zwembad Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Strand Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Vergaderruimte Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Zwembad Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa
Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Strand Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Lobby Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Restaurant Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteiten Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Strand Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Bar/Lounge Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sport en activiteiten Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteiten
Gebied: Mactan Island Aantal kamers: 157

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,8
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1551)
Sorteer op:
Ikr K. Groepen Netherlands, 16 december 2012
Goed resort met een prima ligging

goede service, uitgebreid ontbijt, vriendelijk/behulpzaam personeel, winkelcentra makkelijk per taxi te bereiken.
8,3
+ service + 3 zwembaden + ligging is goed als je ook van winkelen houdt + privé strand + uitgebreid ontbijt - lijkt een beetje veroudert - ons kluisje was defect - telefoon stoorde een beetje - wifi was zeer matig en heel beperkt in de restaurant, wifi in je kamer is wel belachelijk duur voor 24 uur
Winkel tip: - Ayana mall - SM mall let op de taxi terugweg kan lang duren door de lange wachtrij bij de mall.
Rapporteer deze beoordeling
Sebastien B. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2012
Mooi resort

goed eten, goed ontbijt
8
Mooi resort, eten goed maar duur. Weinig in de omgeving ( restaurants, winkels). Ligt aan een lagune dus niet meteen open zee. Goede kamers, soms gedateerd en aan opknapbeurt toe. Vriendelijk personeel. Geen gratis wifi op de kamer, wel op aantal plekken op het resort. Excursies erg prijzig. Drinken op resort erg prijzig.
Rapporteer deze beoordeling
Jeroen G. (Echt)paren Netherlands, 7 november 2011
Top hotel pracht lokatie

heerlijke lodge
8,3
Voor een lang weekend waren wij naar Cebu en in het Maribagu zijn wij zeer goed tot rust gekomne. We kregen ene upgrade naar een lodge ana het strand. Mooi uitzich goede kamer en bedden. ja de muren zijn wat gescheurd maar goed absoluut niet hinderlijk. zeer ruime kamer met luxe faciliteiten.
Rapporteer deze beoordeling
Freerk B. Individuele reizigers Netherlands, 20 april 2011
gezellig kleinschalig complex met alleen laagbouw

mooi strand, 3 zwembaden, leuke appartementen vlakbij het strand
7,7
gezellig complex, met alle voorzieningen. Goede service, vriendelijke bediening, alleen is er geen roomservice. Nieuwere appartementen(2 hoog) langs de zwembaden, bij het strand alleen sfeervol aangelegde laagbouw met rieten daken. Nadeel is dat buiten het complex niet veel te doen is. Maar op het complex kan men zich goed vermaken, vooral als men van watersport houdt.
Winkel tip: in cebu ca 45 min met taxi zijn prachtige winkelcentra, waar je makkenijk een dagje kunt shoppen/vermaken. bezoek ayala bv maar eens.
Rapporteer deze beoordeling
Robert V. Groepen Netherlands, 16 december 2010
Gezellig resort met vele mogelijkheden

Erg vriendelijk personeel, mooi strand en goed ontbijt
8,7
Het is een erg mooi resort en het is dan ook de reden dat we hier voor de tweede keer verblijven. Ze zijn nu bezig om de kamers te renoveren. Op zich voldoen de 'oude' kamers nog wel, alhoewel de muren wel wat scheuren vertonen. Het personeel is heel erg vriendelijk hier, echt super. Het inbegrepen ontbijt is echt perfect. De zwembaden zien er goed uit eveneens het (zelfgemaakte) strand.
Rapporteer deze beoordeling
Dennis W. (Echt)paren Netherlands, 15 mei 2010
Maribago Bluewater Beach Resort

vriendelijk personeel strand dichtbij ontbijt erg goed
8,7
Het resort zelf is erg goed! alles is goed geregeld van ontbijt tot en met dinner. Lunch en dinner zijn erg goed maar duur in vergelijking met de tarieven buiten het resort. Aan de andere kant wanneer je buiten het resort gaat wordt je geconfronteerd met het dagelijks leven in Filipijnen. Kijk goed uit met taxies en probeer te allen tijde de meter aan te zetten!! airport naar resort is +/- 150 peso!! voor dinner Maribago grill is een aanrader tegen een schappelijke prijs!! aanrader de tuna belly!!
Rapporteer deze beoordeling
Joomin A. Individuele reizigers South Korea, 22 juli 2015
It was very nice

staffs are very kind and breakfast is delicious and location is very good. you can see the beach anytime you want
9,7
At first , It's with beach . I mean,there is beach in the resort. When I smoked , I always went to the beach . It was very nice. And there is a office that you can book some activities like snorkeling(?) or hoping(?). And breakfast is very good. There are many kind of delicious including Kimchi. And staffs were always very kind with smile. Even they didn't asked me tip. I recommend this resort.^^
Rapporteer deze beoordeling
Alison L. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 18 juli 2015
Defiantly a place to go to ....

rooms, facilities, kids activity, food
9,7
we love it defiantly come back
Rapporteer deze beoordeling
Jeehye K. Gezinnen met jonge kinderen South Korea, 9 juli 2015
good

freindly near by maribago grill good for baby
9,3
Gooooood
Rapporteer deze beoordeling
John A. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 4 juli 2015
bluewater maribago is the best

very nice resort, very clean, friendly staff
10
Our stay in bluewater maribago is very nice and we enjoy a lot
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Bluewater Maribago Beach Resort Mactan IslandBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - OmgevingBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Bar/LoungeBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - RestaurantBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Hotel exterieurBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - VergaderruimteBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sport en activiteitenBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - ZwembadBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - StrandBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - VergaderruimteBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - ZwembadBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - StrandBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - LobbyBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - RestaurantBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteitenBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - StrandBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Bar/LoungeBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sport en activiteitenBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Recreatie-faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Bluewater Maribago Beach Resort, Mactan Island

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B02