Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,7
op basis van 19 beoordelingen
Superieur 9,1
op basis van 557 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 19 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,9
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 8,3
Sorteer op

Tirza van Nederland
(Echt)paren
Prachtig oude pand met veel...
Dichtbij centrum, hele fijne sfeer en goed parkeren. Daarnaast doen ze niet moeilijk over te laat je wasgoed aanleveren of op het laatste moment een excursie boeken.
Prijs van de laundry.
Beoordeeld 19 januari 2015

Michael S. van Zuid-Afrika
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2013
Nice hotel but noisy room
location, breakfast great, friendly staff
Stayed in a downstairs room, small but comfortable. However at around 4am in the morning we had to listen to the floorboards above and people stomping around upstairs. This went on till 7am. Got no decent sleep whatsoever. Terrible experience and will not return.
Beoordeeld 23 januari 2013

Zureka L. van Zuid-Afrika
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in december 2012
Charming guest house, good location
Friendly service, convenient location
We stayed for only one night. We were treated very well, and the airconditioning in the room was a lifesaver in the Stellenbosch heat!
Beoordeeld 22 januari 2013

Anonymous van Nederland
(Echt)paren
Uiterlijke vorm meer dan de...
De ligging is mooi Het pand verbeeld op de site is mooi. Helaas zijn we daar niet ondergebracht. De badkamer was luxe
Het zwembad was 4 x 3 meter en is voor 15 gasten wel erg klein. De gasten liepen aan een stuk door langs onze ramen. Het buiten zitten voor onze kamer op de veranda was erg beperkt. We hadden met 7...
Beoordeeld 04 januari 2015

Anonymous van Nederland
(Echt)paren
Exceptional
Het hotel is gevestigd in een mooi oud pand, met een fijne locatie. Centrum is op loopafstand. Personeel was heel behulpzaam en het ontbijt was heerlijk
Niets
Beoordeeld 24 december 2014

Elsie B. van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in december 2012
Gracious hospitality ~ lovely rooms
a refuge after a long safari
We originally booked 2 days, as a respite from 2 months on safari. We arrived a bit early, and obviously worn out. The staff jumped to get our room ready, asked if we needed anything... we were grateful for their thoughtfulness. We walked for miles every day, content and safe in the lovely environs of Stellenbosch. We liked it so much, we would have stayed for a week!
Beoordeeld 30 december 2012

Elsie B. van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in december 2012
Elegant ~ Lovely Hospitality
The personal touch of a guesthouse, with the fine touches of an elegant wine country inn.
We have spent two Christmas holidays at the Bonne Esperance. And we will return. The service is attentive and personal without being invasive. Breakfasts were delicious, and port availabe for an evening apertif in the library. From the Bonne Esperance, you can walk into Stellenbosch, to the botanical gardens or into the vineyards and hills.
Beoordeeld 29 december 2012

H van Nederland
(Echt)paren
Good
Vriendelijke ontvangst, mooie omgeving . De lokatie is 15 min lopen na het centrum van Stellenbosch. Heerlijk geslapen en een goed ontbijt.
Beoordeeld 06 oktober 2014

Daniel van Nederland
(Echt)paren
Charmant en echt top locatie
Locatie Sfeer Kamer prijs
niet veel.
Beoordeeld 05 september 2014

Annegret S. van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Wunderschönes Guesthouse
Sehr gute Lage; alles zu Fuß zu erreichen; sehr schöner Garten!
Beoordeeld 27 april 2014

Peter S. van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in december 2013
Entspannung in toller Landschaft
Garten, Service und das Ambiente
Entspannung pur in einem romantischem Hotel in traumhafter Landschaft
Beoordeeld 17 december 2013

Deon van Zuid-Afrika
Individuele reizigers
Uitstekende verblyf
Gasvryheid, vriendelikheid, in besonder die jong ontvangsdame. Sy laat mens dadelik tuis voel. Ek het werklik die verblyf geniet
Beoordeeld 26 juli 2014

Jm van Zuid-Afrika
Gezinnen met oudere kinderen
Exceptional
friendliness, good breakfast and easy walking distance to centre of Stellenbosch
Beoordeeld 24 juli 2016

Marco Z. van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in november 2013
Ein wunderbares Hotel zum Entspannen
Großes Zimmer, Nettes Personal, Sehr schönes Gebäude mit tollem Garten
Beoordeeld 03 december 2013

marie-gaelle C. van Frankrijk
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in februari 2014
le calme près du centre
architecture pleine de charme, agréable piscine, à quelques pas du centre.
Petite chambre agréable donnant sur le jardin mais trop proche de la réception. Très petite salle de bain. Piscine rafraîchissante, copieux petit déjeuner.
Beoordeeld 29 maart 2014

Allison van Zuid-Afrika
Gezinnen met oudere kinderen
Wonderful weekend stay - very...
Everything was really great except the coffee !
The coffee in the rooms could have been tastier :-)
Beoordeeld 19 juli 2016

Greylings van Zuid-Afrika
(Echt)paren
Bonne Esperance is a beautiful...
Comfortable, spacious room. Friendly efficient staff. Fantastic location. Beautiful guest house and garden. Great breakfast.
Beoordeeld 12 juli 2016

SATOKO N. van Japan
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in december 2012
スタッフの対応がとてもよい!
立地と朝食
花の溢れる庭を見ながら朝食を取れます。 また朝食がとても美味しかったです。 スタッフがとても親切で聞いたことに丁寧に応えてくれます。 ステレンボッシュの中心部まで徒歩で行けるし、のんびりしていてとても気に入りました。
Beoordeeld 21 januari 2013

Jeremy van Zuid-Afrika
(Echt)paren
Wonderful
It was just what we wanted. A comfortable place near the centre of town.
Beoordeeld 05 juli 2016