Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Boomerang Inn

5/1-8 Hat Patong Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 195 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,5
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (195)
Sorteer op:
Gerrit K. (Echt)paren Netherlands, 23 maart 2014
Een goed verblijf in Boemerang Inn

Vlak bij het centrum in een rustige buurt.
9
Het verblijf in dit hotel is prima bevallen en zeker met een loopafstand van ongeveer 10 minuten naar het strand en het centrum prima gelegen.Een schone kamer vriendelijk personeel en rustig gelegen.Zeker voor herhaling vatbaar.
Anne C. (Echt)paren Netherlands, 5 augustus 2013
Leuk hotel niet speciaal

Kamer, ligging prijs
7
Het hotel is redelijk groot en ligt dichtbij de avond markt. Tevens is de ligging ten opzichte van het strand ideaal. Op de kamer is er een tv met film kanalen, ideaal in het regen seizoen, en wifi is beschikbaar op de kamer. De kamers zijn groot met een redelijk groot balkon.
Hubertus U. (Echt)paren Netherlands, 25 februari 2013
zeer slecht hotel met een glimlach

ligging naar het strand
4
sorry dit was het slechstehotel kamers met zeer oud meubuleer stroom kabels lagen bloot kapote verlichting waardoor ik de eerste nacht gevallen ben op de heel kleine badkamer waardoor een kapote schouder en twee kapotte benen,agoda je kan beter nu nieuwe foto,s maken is erliker tegen over je klanten .voor de prijs is in de buurd tien keer beter te vinden.agoda bedank voor ons nooit meer
Hotel kenmerken tip: bedenkt goed wat u boekt zeer slechte kamers en sfeerloos hotel foto,s op internet zijn mooi.maar helaas ouwetroep,nooit meer
Lionel J. (Echt)paren Netherlands, 29 januari 2012
Perfecte locatie en goede service

Dichtbij het strand
9,3
Perfecte locatie en goede service. Kamers worden elke dag schoon gemaakt. Kluis 24 uur service (gratis). Strand is dichtbij en ook het uitgaans leven is dichtbij. Je kan de drukte opzoeken wanneer je wilt en zelf heb geen overlast van de drukte. Personeel is heel vriendelijk. Al met al super goed. Perfect location, good service. Rooms are clean and they will clean it every day. Safe 24 uur for free. Close to the beach and nightlife. Staff are nice. Great hotel !!
Sightseeing/attracties tip: Raften en Olifanten trip is ongeveer een uurtje rijden vanaf hier en is goed te doen. Echt een aanrader.
Ganesan P. Individuele reizigers Malaysia, 10 april 2016
Huh
3,7
TV .. Blank suddenly.. Need knock here and there to get normal pic Air cond remote- out session
Jacques P. (Echt)paren France, 25 februari 2016
Few days in Phuket
6,3
Hotel is very well located not far from beach and night activities. Rooms are spacious Staff is nice Price is correct Only miss water kettle in room
Noeline R. (Echt)paren United Kingdom, 9 februari 2016
Good hotel

Location staff good room
8
Accommodating staff great location near everything yet still quite at night
Alexandru P. Individuele reizigers Australia, 5 januari 2016
Disgusting
4,3
I was very dissapointed with the hotel. It feels and looks disgusting, more like a hostel than a 3 star hotel. The only thing it has going for it is the excellent location. The room was absolutely disgusting...
Slawomir F. Groepen Poland, 29 december 2015
One more great trip

location, price, staff
8,7
It was my 3rd stay in the hotel, I can recommend it to anyone who's looking for a nice place at a reasonable price.
Rasid A. Individuele reizigers Turkey, 29 december 2015
Location

Location, Staff and Big rooms
9
The location of hotel is great. I walked to the Beach and Bangla Road very easily. The room was big enough, and staff are very caring about you. Conclusion; location is very well, staff is great and I highly recommend when compared to its price.
1 - 4 van 4 beoordelingen
Boomerang Inn PhuketBoomerang Inn Phuket - GastenkamerBoomerang Inn Phuket - GastenkamerBoomerang Inn Phuket - GastenkamerBoomerang Inn Phuket - Hotel exterieurBoomerang Inn Phuket - Balkon/TerrasBoomerang Inn Phuket - LobbyBoomerang Inn Phuket - ZwembadBoomerang Inn Phuket - ZwembadBoomerang Inn Phuket - LobbyBoomerang Inn Phuket - Koffiehuis/CaféBoomerang Inn Phuket - ReceptieBoomerang Inn Phuket - Koffiehuis/CaféBoomerang Inn Phuket - Koffiehuis/CaféBoomerang Inn Phuket - ZwembadBoomerang Inn Phuket - Koffiehuis/CaféBoomerang Inn Phuket - Koffiehuis/CaféBoomerang Inn Phuket - Recreatie-faciliteitenBoomerang Inn Phuket - GastenkamerBoomerang Inn Phuket - GastenkamerBoomerang Inn Phuket - GastenkamerBoomerang Inn Phuket - GastenkamerBoomerang Inn Phuket - GastenkamerBoomerang Inn Phuket - GastenkamerBoomerang Inn Phuket - GastenkamerBoomerang Inn Phuket - Balkon/TerrasBoomerang Inn Phuket - EntreeBoomerang Inn Phuket - Hotel exterieurBoomerang Inn Phuket - Hotel exterieurBoomerang Inn Phuket - Hotel exterieurBoomerang Inn Phuket - Hotel exterieurBoomerang Inn Phuket - RestaurantBoomerang Inn Phuket - ZwembadBoomerang Inn Phuket - ZwembadBoomerang Inn Phuket - ZwembadBoomerang Inn Phuket - Sport en activiteitenBoomerang Inn Phuket - Sport en activiteitenBoomerang Inn Phuket - Sport en activiteitenBoomerang Inn Phuket - StrandBoomerang Inn Phuket - FaciliteitenBoomerang Inn Phuket - Hotel interieurBoomerang Inn Phuket - Hotel interieurBoomerang Inn Phuket - Hotel interieurBoomerang Inn Phuket - EntreeBoomerang Inn Phuket - EntreeBoomerang Inn Phuket - ReceptieBoomerang Inn Phuket - Koffiehuis/CaféBoomerang Inn Phuket - Entree


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07