Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Butterfly on Hollywood Boutique Hotel

263 Hollywood Road, Central, Hong Kong Centraal, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 2850 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,9
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (2850)
Sorteer op:
Jan R. Individuele reizigers Netherlands, 1 juni 2015
Zakelijke eenvoud

voortreffelijke locatie, nette kamers, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
8,7
Zeer plezierig. De kwaliteit over de afgelopen vier jaar is zeer constant. Vriendelijke, behulpzame en competente staf.
Rapporteer deze beoordeling
Gerardus V. (Echt)paren Netherlands, 22 februari 2013
goeie locatie

zit aardig centraal
7,7
hotel ziet er super uit in de lobby. als je naar je kamer gaat eerste blik denk je dat zier er super uit, maar als je beter kijkt lijkt het of ze het hebben opgeknapt maar nog niet jelemaal af hebben gemaakt, ene kant mooi behang , andere muur zit het los en lijkt het oud, het is het net niet helemaal. vloerbedekking ziet er versleten uit met hier en daar smerig.ze zijn nog steeds bezig met verbouwen al heb je daar gen last van, verder was het helemaal goed, je slaapt er alleen maar, goed bed. goede douche en toch een prettige kamer en zouden er zo weer naar toe gaan. mist een beetje puntjes op i.
Tip: Het is ongeveer 5 a 10 min. lopen van het metrostation.
Rapporteer deze beoordeling
Karen A. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 26 april 2016
Love it
6,7
Will return
Rapporteer deze beoordeling
Guillaume W. Individuele reizigers Switzerland, 24 april 2016
Good location and value for money
6
Nice and helpful staff
Rapporteer deze beoordeling
Meagan P. Individuele reizigers Canada, 23 april 2016
Butterfly on Hilleywood good value
6,3
In the heart of all the fun and fabulous food.
Rapporteer deze beoordeling
Kathleen Y. Zakelijke reizigers Philippines, 22 april 2016
Excellent for Eclectic Shops
5,3
Staff were great!
Rapporteer deze beoordeling
Kathleen Y. Individuele reizigers Philippines, 21 april 2016
Excellent Location
5,3
Stay here for access to the best eats and eclectic street shops
Rapporteer deze beoordeling
Marten H. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2016
Top location, knowledgable and helpful staff!
6,3
The hotel is at bustling Hollywood street and the staff will make sure you find top spots for breakfast, dinner or what else you need. The rooms are small (Hong Kong style), which could be an issue if you wanted to spend a lot of time indoors. For the location and for Hong Kong I doubt if you could find more value for money. Staff is very helpful, polite and knowlegable. MTR is some 5 minutes away and taxis are plentiful.
Rapporteer deze beoordeling
Lin P. Zakelijke reizigers Taiwan, 18 april 2016
SOUND PROOF IS NO GOOD
4,7
I was in the Sixth floor, I can hear people talking next door, and when they go into shower, the heater make lots of noise, that just right in front of the desk, if you want to finish your business in the desk , please, make a second thought.
Rapporteer deze beoordeling
Jeffrey L. Individuele reizigers Hong Kong, 11 april 2016
Okay, bit cramped
4,7
Not sure why the sink is on the study table. Walls a bit thin. Otherwise great location.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Butterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong KongButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - EntreeButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - EntreeButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - EntreeButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - ReceptieButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Hollywood Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08