of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Baai, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Entree Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Uitzicht
Gebied: Causeway Baai Aantal kamers: 98
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 3082 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,3
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (3082)
Sorteer op:
Hendrik R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 juli 2012
Hotel dicht bij de paardenrenbaan

Dicht bij paardenrenbaan, dicht bij openbaar zwembad, lichte kamers
8,3
Prima kamers, geen ontbijt mogelijk maar broodjeszaak op 100 meter afstand. Prima openbaar zwembad op paar honderd meter afstand. Dichtbij de renbaan
Uitgaansleven tip: Ga op woensdag of donderdag avond naar de paardenraces. Zien en gezien worden, waag een gokje, een belevenis op zich.
Nikita M. Groepen Netherlands, 2 oktober 2011
Mooi hotel met mooie designkamers

Nette kamers, leuk ingericht, vriendelijk personeel
8,7
Wij zijn meerdere dagen in dit hotel verbleven. De kamer was erg mooi ingericht, voor Hong Kong begrippen redelijk ruim. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Locatie was perfect, op loopafstand van Times Square en metro. Bij een volgend verblijf in Hong Kong zou ik zeker weer voor dit hotel kiezen!
Wiek N. (Echt)paren Netherlands, 23 februari 2011
Mooie kamers maar geen voorzieningen

Centraal op Hongkong Island. Zicht op de racetrack.
6,7
Het draait hier om de kamers. Deze zijn modern en schoon met geweldig uitzicht over de stad. Een hoge etage verdient dus de voorkeur. Het personeel is erg vriendelijk, maar spreekt gebrekkig engels. Ontbijten kan buitend edeur in de buurt.
Winkel tip: Times square is op loopafstand.
Monique V. (Echt)paren Netherlands, 3 november 2010
centrale locatie en luxe maar kleine kamer

badkamer
7,7
Fijne luxueuze kamer. De kamer is klein, maar voorzien van alle gemakken. Een heerlijke regendouche, een groot en zeer comfortabel bed met verschillende kussens en de ligging is op 5 min loopafstand van Times Square en de MRT. Er is geen ontbijt in het hotel, waardoor de service zakelijk en afstandelijk is. Wij verbleven hier om de stad te bekijken, dus prima zo.Voor de prijs die we betaalden (70 euro) echt een tophotel!
Edith D. (Echt)paren Netherlands, 5 december 2009
Butterfly on Morrison

1. ligging van het hotel 2. Gratis internet 3. Mooie badkamer 4. Behulpzaam personeel
8
Helaas was de geboekte kamer bij check in niet beschikbaar en kregen we een kleinere kamer toegewezen. Het was niet mogelijk om een dag later dan alsnog te wisselen naar de geboekte kamer. De badkamer daarentegen was echt prima. Ook klein van stuk, maar een heerlijke douche. Je kan zien dat het hotel nog niet heel lang open is. Personeel was erg behulpzaam bij het online inchecken van onze vervolgvlucht en via e-mail maakte ze de printjes van de boardingpassen. De ligging is echt ideaal. Je bent binnen no time overal waar je wil zijn. Een echte aanrader is het om naar de paardenraces te gaan op woensdagavond wat ook echt op loopafstand is. Vanaf verschillende kamers kijk je zelfs het stadion in. Het foodcourt in time square heeft goede restaurants. Probeer zeker het Wasabisabi restaurant uit.
Sightseeing/attracties tip: Neem zeker een kijkje op de Peak. Heel goed te bereiken en een goed uitzicht over Hong Kong. Ook de symphony of light is leuk om te zien. Deze is het best te zien vanaf Kowloon.
Frank R. Individuele reizigers Canada, 24 augustus 2014
good for money

15 minutes walk from all bars in Wanchai, friendly staff, comfortable bed
7,7
Natalia T. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 22 augustus 2014
Good view, good price and very helpful staff

Good Location, Clean, Reasonable price
9
Good,we are happy with our 3 nights stay there. The frontdesk staff were very helpful. They were kind and the advice of whether using the taxi or MTR to our destination were so in details. The room with its beautiful view is spectacular. We stayed in Business Room. Only one, there's a wet spot near the window, probably came from a leaked ceiling (it's raining that day)
Wan L. Gezinnen met oudere kinderen China, 22 augustus 2014
Butterfly on Morrison Boutique Hotel
2,7
Dusty , Dirty , small, toilet no door , pillow is dirty, quilt has bad smell. I never will come this hotel again , that hotel give our family a very very bad impression, toilet no door, bad smell, dusty room, dirty carpet, towel is insufficient and grey ( from white) color ! Receptionist is no smiling ! Horrible experience !
Cheng X. Individuele reizigers Taiwan, 20 augustus 2014
Loved this hotel!

Location, cleanliness, staff
8,3
I had a great stay at the Butterfly on Morrison. The checkin was easy and painless and I received a free upgrade from superior to deluxe room. Comfortable beds, awesome bathroom and amenities, fast, free wifi. I will most certainly stay there again.
Chenghuan L. Zakelijke reizigers Taiwan, 18 augustus 2014
OK

OK
6

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - EntreeButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Uitzicht

Beoordelingen door klanten - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B07