of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Baai, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Entree Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Uitzicht
Gebied: Causeway Baai Aantal kamers: 98
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 3086 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,3
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (3086)
Sorteer op:
Hendrik R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 juli 2012
Hotel dicht bij de paardenrenbaan

Dicht bij paardenrenbaan, dicht bij openbaar zwembad, lichte kamers
8,3
Prima kamers, geen ontbijt mogelijk maar broodjeszaak op 100 meter afstand. Prima openbaar zwembad op paar honderd meter afstand. Dichtbij de renbaan
Uitgaansleven tip: Ga op woensdag of donderdag avond naar de paardenraces. Zien en gezien worden, waag een gokje, een belevenis op zich.
Nikita M. Groepen Netherlands, 2 oktober 2011
Mooi hotel met mooie designkamers

Nette kamers, leuk ingericht, vriendelijk personeel
8,7
Wij zijn meerdere dagen in dit hotel verbleven. De kamer was erg mooi ingericht, voor Hong Kong begrippen redelijk ruim. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Locatie was perfect, op loopafstand van Times Square en metro. Bij een volgend verblijf in Hong Kong zou ik zeker weer voor dit hotel kiezen!
Wiek N. (Echt)paren Netherlands, 23 februari 2011
Mooie kamers maar geen voorzieningen

Centraal op Hongkong Island. Zicht op de racetrack.
6,7
Het draait hier om de kamers. Deze zijn modern en schoon met geweldig uitzicht over de stad. Een hoge etage verdient dus de voorkeur. Het personeel is erg vriendelijk, maar spreekt gebrekkig engels. Ontbijten kan buitend edeur in de buurt.
Winkel tip: Times square is op loopafstand.
Monique V. (Echt)paren Netherlands, 3 november 2010
centrale locatie en luxe maar kleine kamer

badkamer
7,7
Fijne luxueuze kamer. De kamer is klein, maar voorzien van alle gemakken. Een heerlijke regendouche, een groot en zeer comfortabel bed met verschillende kussens en de ligging is op 5 min loopafstand van Times Square en de MRT. Er is geen ontbijt in het hotel, waardoor de service zakelijk en afstandelijk is. Wij verbleven hier om de stad te bekijken, dus prima zo.Voor de prijs die we betaalden (70 euro) echt een tophotel!
Edith D. (Echt)paren Netherlands, 5 december 2009
Butterfly on Morrison

1. ligging van het hotel 2. Gratis internet 3. Mooie badkamer 4. Behulpzaam personeel
8
Helaas was de geboekte kamer bij check in niet beschikbaar en kregen we een kleinere kamer toegewezen. Het was niet mogelijk om een dag later dan alsnog te wisselen naar de geboekte kamer. De badkamer daarentegen was echt prima. Ook klein van stuk, maar een heerlijke douche. Je kan zien dat het hotel nog niet heel lang open is. Personeel was erg behulpzaam bij het online inchecken van onze vervolgvlucht en via e-mail maakte ze de printjes van de boardingpassen. De ligging is echt ideaal. Je bent binnen no time overal waar je wil zijn. Een echte aanrader is het om naar de paardenraces te gaan op woensdagavond wat ook echt op loopafstand is. Vanaf verschillende kamers kijk je zelfs het stadion in. Het foodcourt in time square heeft goede restaurants. Probeer zeker het Wasabisabi restaurant uit.
Sightseeing/attracties tip: Neem zeker een kijkje op de Peak. Heel goed te bereiken en een goed uitzicht over Hong Kong. Ook de symphony of light is leuk om te zien. Deze is het best te zien vanaf Kowloon.
Kevin G. Individuele reizigers Hong Kong, 30 augustus 2014
Great value for the $$$$

Location, simplicity design, competitive price
7,7
The hotel offers great value for the relative budget price it's charging. Location is very convenient with 5-10 minutes walk from Times Square. Convenient store is close by. Hotel itself is simple modern designed with relatively spacious room. Great view from the room with standard necessities.
Graham W. Zakelijke reizigers United Kingdom, 29 augustus 2014
BOM- good in parts

Economical, for the location. Location good as it is near Central, though not quite walkable to Harbour Road, and further towards Causeway Bay than Wanchai. Friendly and efficient service.
7,3
Pretty good - the reception was bright and clean and staff were efficient, polite and friendly. There is no drop-off point for taxis though, except by stealing 10 seconds in the bus stop outside the front entrance. Conversely, it was often hard to find and hail a taxi - in the sweaty heat or rain as well! Rooms were spacious enough - the bed perhaps too wide for a single person, making it hard to move around; the desk chair was rather uncomfortable (plastic bucket type) as I had to work long hours on my pc while there. Bathroom good. Aircon too cold most of the time. And despite the thick sealed windows, found the noise from buses going thru their gears up and down all day and night, especially around 6am, woke me up or kept me awake. Typical HK, not their fault, really, but it's a fact of cramped HK life! Also, when I needed peace and quiet, I heard loud drilling going on across the road most days most of the day. Again, not good for headaches or business phone calls! Staff were helpful with finding a Post Office, and cleaning at flexible times. The need to swipe your room card to use the elevator, even when others were already in, was a bit of a bind. The restaurant (and no room service) might have helped if they had promoted it more, and avoided my having to go our hunting for expensive meals once or or twice. They didn't mention this until I inquired on about the 3rd day! Otherwise, everything worked, was basically clean and comfy, and overall it offers good value for the location.
Ethel O. (Echt)paren Singapore, 28 augustus 2014
repeat customer

good location, comfy room, nice design
7,7
this was the fifth or sixth stay. good as usual. service could be more friendly and personal but nothing much to complain about. good hotel with excellent location.
Frank R. Individuele reizigers Canada, 24 augustus 2014
good for money

15 minutes walk from all bars in Wanchai, friendly staff, comfortable bed
7,7
Natalia T. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 22 augustus 2014
Good view, good price and very helpful staff

Good Location, Clean, Reasonable price
9
Good,we are happy with our 3 nights stay there. The frontdesk staff were very helpful. They were kind and the advice of whether using the taxi or MTR to our destination were so in details. The room with its beautiful view is spectacular. We stayed in Business Room. Only one, there's a wet spot near the window, probably came from a leaked ceiling (it's raining that day)

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - EntreeButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Uitzicht

Beoordelingen door klanten - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C03