Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road Wanchai, Causeway Baai, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : Butterfly on Morrison

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Entree Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Uitzicht
Ligging: Causeway Baai Aantal kamers: 98
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 2898 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,3
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (2898)
Hendrik R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 juli 2012
Hotel dicht bij de paardenrenbaan

Dicht bij paardenrenbaan, dicht bij openbaar zwembad, lichte kamers
8,3
Prima kamers, geen ontbijt mogelijk maar broodjeszaak op 100 meter afstand. Prima openbaar zwembad op paar honderd meter afstand. Dichtbij de renbaan
Uitgaansleven tip: Ga op woensdag of donderdag avond naar de paardenraces. Zien en gezien worden, waag een gokje, een belevenis op zich.
Nikita M. Groepen Netherlands, 2 oktober 2011
Mooi hotel met mooie designkamers

Nette kamers, leuk ingericht, vriendelijk personeel
8,7
Wij zijn meerdere dagen in dit hotel verbleven. De kamer was erg mooi ingericht, voor Hong Kong begrippen redelijk ruim. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Locatie was perfect, op loopafstand van Times Square en metro. Bij een volgend verblijf in Hong Kong zou ik zeker weer voor dit hotel kiezen!
Wiek N. (Echt)paren Netherlands, 23 februari 2011
Mooie kamers maar geen voorzieningen

Centraal op Hongkong Island. Zicht op de racetrack.
6,7
Het draait hier om de kamers. Deze zijn modern en schoon met geweldig uitzicht over de stad. Een hoge etage verdient dus de voorkeur. Het personeel is erg vriendelijk, maar spreekt gebrekkig engels. Ontbijten kan buitend edeur in de buurt.
Winkel tip: Times square is op loopafstand.
Monique V. (Echt)paren Netherlands, 3 november 2010
centrale locatie en luxe maar kleine kamer

badkamer
7,7
Fijne luxueuze kamer. De kamer is klein, maar voorzien van alle gemakken. Een heerlijke regendouche, een groot en zeer comfortabel bed met verschillende kussens en de ligging is op 5 min loopafstand van Times Square en de MRT. Er is geen ontbijt in het hotel, waardoor de service zakelijk en afstandelijk is. Wij verbleven hier om de stad te bekijken, dus prima zo.Voor de prijs die we betaalden (70 euro) echt een tophotel!
Edith D. (Echt)paren Netherlands, 5 december 2009
Butterfly on Morrison

1. ligging van het hotel 2. Gratis internet 3. Mooie badkamer 4. Behulpzaam personeel
8
Helaas was de geboekte kamer bij check in niet beschikbaar en kregen we een kleinere kamer toegewezen. Het was niet mogelijk om een dag later dan alsnog te wisselen naar de geboekte kamer. De badkamer daarentegen was echt prima. Ook klein van stuk, maar een heerlijke douche. Je kan zien dat het hotel nog niet heel lang open is. Personeel was erg behulpzaam bij het online inchecken van onze vervolgvlucht en via e-mail maakte ze de printjes van de boardingpassen. De ligging is echt ideaal. Je bent binnen no time overal waar je wil zijn. Een echte aanrader is het om naar de paardenraces te gaan op woensdagavond wat ook echt op loopafstand is. Vanaf verschillende kamers kijk je zelfs het stadion in. Het foodcourt in time square heeft goede restaurants. Probeer zeker het Wasabisabi restaurant uit.
Sightseeing/attracties tip: Neem zeker een kijkje op de Peak. Heel goed te bereiken en een goed uitzicht over Hong Kong. Ook de symphony of light is leuk om te zien. Deze is het best te zien vanaf Kowloon.
Nan C. Zakelijke reizigers China, 17 april 2014
sosoososososo

sososososososoosososo
6,7
soosososososoosososososossososososo
Christy S. Individuele reizigers China, 14 april 2014
Not good service

Just location
3
The hotel in the good location , near Stella plaza . But bad service . The room not clean , bad food . I don't think I will choose the hotel agin .
Connie W. (Echt)paren Hong Kong, 13 april 2014
its good for stay few days in city

When we check in to the hotel most of our request almost done .... and staffs is so friendly ... the location is perfect easy to access to anywhere in Hong Kong
8
Hari Y. (Echt)paren Indonesia, 10 april 2014
Not Bad

Clean, big room and good design
6,7
I was stay here for 1 night only. What I dont like for this hotel is the location that the Taxi couldnt stop in front of this hotel so we need to talk walk. I make reservation for deluxe room with the higher floor at this hotel, but what i got is not that type. Room is clean and have a good design.
Harry P. (Echt)paren Indonesia, 8 april 2014
nice hotel in nice location

central located, easy access, near to shopping mall
8
good and memorable as it walking distance to many place in HK. plus it quite spacious room in central HK with affordable price as well

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel exterieurButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - EntreeButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Uitzicht

Beoordelingen door klanten - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C02