of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Baai, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Entree Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Entree Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Entree Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Faciliteiten Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Causeway Baai Aantal kamers: 98
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 3354 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,3
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (3354)
Sorteer op:
Pascal D. Individuele reizigers Belgium, 15 september 2014
Ok hotel, maar is aan verfrissing toe

goede ligging, goed bed, warm water
5,7
Het hotel was ok maar ook niet meer dan dat. Een nette inkomhal, vriendelijk personeel. Ik was echter één uurtje te vroeg bij het inchecken, maar mocht de kamer niet betreden hoewel deze reeds klaar was. Ik boekte een deluxe view kamer om wat zicht te hebben op hong kong, maar zat op het 16é maw tussen de andere gebouwen. Mijn uitzicht was een bouwwerf en enkele vervallen gebouwen. De kamer was niet net gereinigd !! dikke stoflagen !! tapijt dringend aan vervanging toe. op je blote voeten kwets je jezelf aan de uitstekende nylon garens. badkamer simpel, doch ok. De ligging is wel goed, op 5 minuten wandelen van alle shops, restaurants en winkelcentra
Hendrik R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 12 juli 2012
Hotel dicht bij de paardenrenbaan

Dicht bij paardenrenbaan, dicht bij openbaar zwembad, lichte kamers
8,3
Prima kamers, geen ontbijt mogelijk maar broodjeszaak op 100 meter afstand. Prima openbaar zwembad op paar honderd meter afstand. Dichtbij de renbaan
Uitgaansleven tip: Ga op woensdag of donderdag avond naar de paardenraces. Zien en gezien worden, waag een gokje, een belevenis op zich.
Nikita M. Groepen Netherlands, 2 oktober 2011
Mooi hotel met mooie designkamers

Nette kamers, leuk ingericht, vriendelijk personeel
8,7
Wij zijn meerdere dagen in dit hotel verbleven. De kamer was erg mooi ingericht, voor Hong Kong begrippen redelijk ruim. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Locatie was perfect, op loopafstand van Times Square en metro. Bij een volgend verblijf in Hong Kong zou ik zeker weer voor dit hotel kiezen!
Wiek N. (Echt)paren Netherlands, 23 februari 2011
Mooie kamers maar geen voorzieningen

Centraal op Hongkong Island. Zicht op de racetrack.
6,7
Het draait hier om de kamers. Deze zijn modern en schoon met geweldig uitzicht over de stad. Een hoge etage verdient dus de voorkeur. Het personeel is erg vriendelijk, maar spreekt gebrekkig engels. Ontbijten kan buitend edeur in de buurt.
Winkel tip: Times square is op loopafstand.
Monique V. (Echt)paren Netherlands, 3 november 2010
centrale locatie en luxe maar kleine kamer

badkamer
7,7
Fijne luxueuze kamer. De kamer is klein, maar voorzien van alle gemakken. Een heerlijke regendouche, een groot en zeer comfortabel bed met verschillende kussens en de ligging is op 5 min loopafstand van Times Square en de MRT. Er is geen ontbijt in het hotel, waardoor de service zakelijk en afstandelijk is. Wij verbleven hier om de stad te bekijken, dus prima zo.Voor de prijs die we betaalden (70 euro) echt een tophotel!
Edith D. (Echt)paren Netherlands, 5 december 2009
Butterfly on Morrison

1. ligging van het hotel 2. Gratis internet 3. Mooie badkamer 4. Behulpzaam personeel
8
Helaas was de geboekte kamer bij check in niet beschikbaar en kregen we een kleinere kamer toegewezen. Het was niet mogelijk om een dag later dan alsnog te wisselen naar de geboekte kamer. De badkamer daarentegen was echt prima. Ook klein van stuk, maar een heerlijke douche. Je kan zien dat het hotel nog niet heel lang open is. Personeel was erg behulpzaam bij het online inchecken van onze vervolgvlucht en via e-mail maakte ze de printjes van de boardingpassen. De ligging is echt ideaal. Je bent binnen no time overal waar je wil zijn. Een echte aanrader is het om naar de paardenraces te gaan op woensdagavond wat ook echt op loopafstand is. Vanaf verschillende kamers kijk je zelfs het stadion in. Het foodcourt in time square heeft goede restaurants. Probeer zeker het Wasabisabi restaurant uit.
Sightseeing/attracties tip: Neem zeker een kijkje op de Peak. Heel goed te bereiken en een goed uitzicht over Hong Kong. Ook de symphony of light is leuk om te zien. Deze is het best te zien vanaf Kowloon.
Rupert P. Individuele reizigers Australia, 19 april 2015
Very basic and expected higher floor when booking.

Location to transport, close to HKFC and causeway bay
6,3
Felt it was pretty average but for the money in HK I guess ok.
Teo S. Individuele reizigers Singapore, 12 april 2015
Value for money

Handy phone, Friendly staffs, clean hotel
7,3
Handy phone is a plus point, Staffs are friendly, Clean room and comfy bed/pillow! Like that they give 2 pillows of which a firm n soft type. Would like to highlight 1 thing: Cigarette smell! On and off, i can smell it quite strong from my room. I suspect it's coming from the room next door. Which cause discomfort to me. Hope the management can look into this. Apart from this, all is good! *Thumbs up!*
Chui T. (Echt)paren Hong Kong, 9 april 2015
good

spacious room
8
comfy
Ian C. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 9 april 2015
Good hotel

Free hand phone you can bring out with free local calls and unlimited 3G. Generally pleasant look to hotel. 5 mins walk from exit A Causeway Bay MTR.
8
Great. Not much to complain about. Modern amenities. Not that small as compared to other HK hotel rooms.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - EntreeButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - EntreeButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - EntreeButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - FaciliteitenButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Uitzicht


AS-AGWEB-3C05