of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Butterfly on Prat Boutique Hotel

No.21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Butterfly on Prat Hotel
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Entree Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Gastenkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Badkamer Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Faciliteiten Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 122
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 5089 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,8
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (5089)
Sorteer op:
Hardi E. (Echt)paren Netherlands, 4 september 2014
Goed hotel

Goed hotel, goede ligging en schoon
8
Nicolaas R. (Echt)paren Netherlands, 22 mei 2014
Super centrale ligging. Schoon hotel.

Ligging, schoon, stil
7,7
Samuel T. Individuele reizigers Netherlands, 12 oktober 2012
Leuk hotel met attent personeel.

Service gericht, hygienisch, veilig en centraal gelegen
8,3
het butterfly on prat hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor hen die niet te duur in hong kong willen verblijven maar toch een aangenaam hotel zoeken. met aangenaam bedoel ik goede prijs/kwaliteit verhouding, schone kamers voorzien van magnetron, koelkast, waterkoker, kluis en garderobekast en een centrale ligging. ondanks dat de werkster/housekeeper mijn deur éénmaal open heeft laten staan ben ik zeer positief over het hotel. er was niets verdwenen en de manager bood zijn excuses aan en gaf mij de mogelijkheid om pas om 16:00 uit te checken i.p.v. 12:00. er werd netjes gecontroleerd hoe het heeft kunnen gebeuren en een compensatie zou er zijn geweest indien ik bestolen zou zijn. al met al ben ik zeer tevreden en kom ik gaarne terug.
Restaurant tip: Het Italiaanse restaurant naast het hotel is niet slecht... beter dan menig italiaan in nederland
Dirk L. Groepen Netherlands, 21 juli 2012
Locatie super. Dichtbij nathan road, metro, etc

Mooi design, netjes, goede locatie
6,7
Ideaal gelegen in wijk Tsim Sha Tsui. Overal dichtbij, nathan road, vlakbij metro, 5 min lopen van star Ferry. Met de starferry kan je voor 2 hkd naar de andere kant van de stad, nl. Hong kong island / central. Daar heb je ook de peak. Als je star Ferry vanuit TST neemt richting central dan ben je het dichtst bij het station voor de peaktram. Neem de peaktram omhoog vlak voordat het donker wordt, eet iets op de peak in 1 van de vele restaurants en na het eten kan je ook foto's maken in het donker. Zo heb je overdag en avondfoto's van de skyline van hk.
Ernst-Jan P. Groepen Netherlands, 12 mei 2012
Leuk hotel met een perfecte ligging

goede ligging vlakbij mtr en diverse restaurants en winkels, prettige kamer met ruime badkamer
8
De zogenaamde boutique style is nergens in terug te vinden, maar de standaard kamer en badkamer zijn netjes en comfortabel. De ligging is perfect, veel te beleven in de directe omgeving. Ook wat betreft eetgelegenheden is er in de omgeving genoeg te vinden. Het personeel zou wat vriendelijker kunnen zijn.
Sightseeing/attracties tip: Nachtmarkt in Temple Street
Henriette D. (Echt)paren Netherlands, 19 augustus 2011
Geweldig en net hotel op toplocatie.

Het hotel ligt ligt midden in kowloon met restaurants, barren en winkels om de hoek. Alles is te lopen. Hotel is stil, erg schoon en heeft moderne kamers met een goeie douche. j
9,3
Gewoon top en geen negatieve punten. Het hotel is aan te raden voor toeristen en op zakelijk gebied. Gratis Wifi in hele hotel. Het is erg schoon en de kamers zijn ruim genoeg voor een stadsbezoek. De badkamer heeft een grote douchecabine met alle badbenodigheden. Ondanks een kamer aan de straatkant met barren is het er eg stil. Personeel is vriendelijk en wil graag helpen.
Uitgaansleven tip: Om de hoek vind je allerlei leuke barren en lounge-tenten.
Norbert P. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 april 2011
Goed zakelijk hotel voor verblijf.

Goede kamers en top bed en badkamer
6,3
Goed hotel echter geen echte hotel lobby en geen bar maar wie heeft dat echt nodig in HK.
Hugo J. Individuele reizigers Belgium, 30 december 2010
goed gelegen fijn hotel

ligging centraal in hong kong
7,3
een tof centraal gelegen zeer net hotel met niet te grote kamers maar mooi ingericht met alle nodige confort zoals constant internet, flat screen, securybox, goede douche, enz... geen restaurant maar er zijn er vele binnen de straal van 200 meter
Sightseeing/attracties tip: hong kong heeft elke avond een muziek / klankspel aan de promenade
Edwin M. (Echt)paren Netherlands, 10 september 2010
Butterfly On Prat is super, maar het mist een ding

Grote kamers (voor hong kong begrippen) / ruime moderne badkamer / weinig omgevingsgeluiden
8,7
Het hotel ligt ten oosten van Nathan Rd in Tsim Sha Tsui. Metro is binnen een paar minuten lopen, met de airport express ben je binnen 45 minuten (incl gratis bustransfer) bij het hotel vanaf het vliegveld. Er is een kleine lobby met 2 laptops die gebruikt kunnen worden, de fitnesszaal is klein maar afdoende voor korte verblijven. De kamers starten vanaf de 5e etage en daardoor is er een oase van rust in de kamer! De kamer zelf is echt groot (voor de Hong Kong standaard) en heeft een badkamer met toilet, bad en aparte douche. De airco is echt groot en geïntegreerd (dus geen klein los apparaatje in het raam). Het enige nadeel is het ontbreken van wifi in de kamers. Via een kabel is er gratis internet in de kamer, maar als je geen laptop bij je hebt en alleen een smartphone dan is dat toch vervelend.
Chiel S. Groepen Netherlands, 7 augustus 2010
Mooi, modern hotel, super service!

super service, moderne schone kamer, goede ligging
9,3
Zeker een aanrader. Zouden we zo weer willen verblijven. De locatie is goed in de stad en tot aan de metro. Kamers zijn modern en schoon. Service is erg goed.
Uitgaansleven tip: Naast de deur liggen verschillende bars, om de avond af te sluiten.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Butterfly on Prat Boutique Hotel Hong KongButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - EntreeButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - GastenkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - BadkamerButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - FaciliteitenButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieurButterfly on Prat Boutique Hotel Hong Kong - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Butterfly on Prat Boutique Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B06