of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Candi Beach Resort and Spa

Mendira Beach, Sengkidu, Candidasa, Bali, Indonesië 80033 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Candi Beach Resort and Spa Bali - Zwembad Candi Beach Resort and Spa Bali - Omgeving Candi Beach Resort and Spa Bali - Zwembad Candi Beach Resort and Spa Bali - Strand Candi Beach Resort and Spa Bali - Omgeving Candi Beach Resort and Spa Bali - Sport en activiteiten Candi Beach Resort and Spa Bali - Uitzicht Candi Beach Resort and Spa Bali - Strand Candi Beach Resort and Spa Bali - Strand Candi Beach Resort and Spa Bali - Hotel exterieur Candi Beach Resort and Spa Bali - Balkon/Terras Candi Beach Resort and Spa Bali - Tuin Candi Beach Resort and Spa Bali - Hotel exterieur Candi Beach Resort and Spa Bali - Gastenkamer Candi Beach Resort and Spa Bali - Badkamer Candi Beach Resort and Spa Bali - Hotel exterieur
Candi Beach Resort and Spa Bali - Strand Candi Beach Resort and Spa Bali - Faciliteiten Candi Beach Resort and Spa Bali - Zwembad Candi Beach Resort and Spa Bali - Gastenkamer Candi Beach Resort and Spa Bali - Gastenkamer Candi Beach Resort and Spa Bali - Strand Candi Beach Resort and Spa Bali - Strand Candi Beach Resort and Spa Bali - Hotel interieur Candi Beach Resort and Spa Bali - Entree Candi Beach Resort and Spa Bali - Tuin Candi Beach Resort and Spa Bali - Tuin Candi Beach Resort and Spa Bali - Zwembad
Gebied: Candidasa Aantal kamers: 64
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 206 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,0
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (206)
Sorteer op:
Charles H. (Echt)paren Netherlands, 12 maart 2014
Super relax vakantieoord

vriendelijkheid, ligging aan strand, schitterend complex
9,7
geweldig! Een aanrader wie van rust houd en prachtige omgeving van Oost-bali!
Oekong Y. (Echt)paren Netherlands, 20 mei 2013
rustig, ontspannen en comfortabel

rust, comfort, omgeving
8
hotel straalt rust en ontspanning uit. De grote palmtuin met zwembad is een oase van rust. Niet teveel en/of te uitbundige gasten. Gratis diner tijdens bouw/verbouwing waar je overigens totaal geen last van hebt. Mooi liggende kamers aan de east side. Na de verbouwing zal er wel het een en ander veranderen. Voor de nieuwe doelgroep waarschijnlijk luxe en comfort waar een prijskaartje aan vast hangt. Vaarwel mooi, rustig en betaalbaar CANDI BEACH COTTAGE en welkom luxe en prijzig CANDI BEACH VILLA'S AND SPA. Selamat jalan.
Oekong Y. (Echt)paren Netherlands, 12 mei 2013
rust, rust en nog eens rust.

rust, onspanning en comfort
7,7
hotel straalt rust en ontspanning uit. De grote palmtuin met zwembad is een oase van rust. Niet teveel en/of te uitbundige gasten. Gratis diner tijdens bouw/verbouwing waar je overigens totaal geen last van hebt. Mooi liggende kamers aan de east side. Na de verbouwing zal er wel het een en ander veranderen. Voor de nieuwe doelgroep waarschijnlijk luxe en comfort waar een prijskaartje aan vast hangt. Vaarwel mooi, rustig en betaalbaar CANDI BEACH COTTAGE en welkom luxe en prijzig CANDI BEACH VILLA'S AND SPA. Selamat jalan.
Dirk P. Individuele reizigers Netherlands, 17 april 2013
zeer goed, enhousiast êrsoneel, zeer rustig gelege

rustige ligging, goed personeel, goed ontbijt
8,7
als je rust wilt in een mooi land, dan is dit een unieke plaats. Goede ligging voor meerdere bezoeken in de omgeving
Eelco H. (Echt)paren Netherlands, 17 januari 2013
Erg leuk en mooi gelegen hotel complex

Ligging, mooie geschakelde bungalows, erg lief en zorgzaam personeel
9
mooie locatie en goed personeel. Ivm verbouwingswerkzaamheden en nieuwbouw kregen we te horen we gratis mochten eten in hotel. Minpuntje was het westerse voedsel en slecht WIFI bereik in bungalow.
Luuk D. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 1 juni 2012
Geweldige Accomodatie, mooi verzorgd complex

alles bij de hand, restaurant is goed
8
Candi dasa is een rustig plaatsje waar weinig vertier is, het verblijf op deze locatie is meer dan perfect, mooie zwembaden en mogelijkheid om te snorkelen
Sonja A. Groepen Netherlands, 18 mei 2012
Goed hotel op fantastische locatie

fantastische service (ze denken met je mee), ruim opgezet, terras aan zee, twee mooie zwembaden, goede hygiëne
8
We waren in Bali om de as van onze moeder (Indisch) in de zee te verstrooien. Het hotel heeft voor ons de prauw, de bloemenmand met holy water en wierook geregeld. Ze hebben ons uitgelegd op welke wijze zij afscheid nemen van de overledenen. Op dezelfde wijze hebben wij op zee afscheid genomen van onze moeder. De dag van ons vertrek had een van de masseuses een prachtig offerstuk met bloemen en eten voor mijn moeder gemaakt. Ook dit hebben we naar de zee gebracht. Het was bijzonder om dit mee te mogen maken. Een ervaring die voor altijd op onze netvliezen staat. Mede dankzij de hulp van de medewerksters van het hotel hebben wij het verlies prachtig kunnen afsluiten.
Restaurant tip: Ga een keer in Seminyak bij zondsondergang op het strand vis, kreeft e.d., eten. Het is voor Balinese begrippen erg prijzig )ca. 100 euro voor 3 personen, maar zeker de moeite waard.
Emilie V. (Echt)paren Netherlands, 24 februari 2012
Heerlijke rustige omgeving aan zee!

omgeving, ontbijt
9
Heerlijk verblijf in Candidasa. Prima kamers, heerlijk ontbijt en de omgeving prachtig. We zijn het hotel ongeveer niet uitgeweest, omdat je de hele dag lekker kunt liggen in de tuin en gebruik kan maken van de verschillende zwembaden en natuurlijk van de prachtige zee. We hebben echt genoten!
Restaurant tip: La Rouge
Danny S. (Echt)paren Belgium, 26 juli 2011
We upgraded to lux room. Great.

Quiet and relaxing. Quality of restaurant.
8,3
Dit hotel is ideaal voor mensen die geen resort aan zee willen met veel volk en permanente animaties. Hotel met flair, rustgevend, goeie keuken en aangenaam personeel.
Goverdina B. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2010
candi beach resort

Geweldige bediening, 2x p.d. bed opmaken. Heel mooi gelegen. Schoon zwembad Een heerlijk verblijf voor 3 a 4 dagen
8

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Beoordelingen door klanten - Candi Beach Resort and Spa, Bali

AS-AGWEB-3A08