Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Cape Dara Resort

256 Dara Beach, Soi 20 Pattaya-Naklua Road, Noord-Pattaya, Pattaya, Thailand 20150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Cape Dara Resort Pattaya - Hotel exterieur Cape Dara Resort Pattaya - Entree Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer
Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer
Gebied: Noord-Pattaya Aantal kamers: 264
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,3

uit 3419 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,4
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (3419)
Sorteer op:
Preechawut K. (Echt)paren Thailand, 1 februari 2015
คาดหวังว่าน่าจะดีกว่านี้

ทำเล ความสะอาด วิวทะเล
6,3
ดูจากราคาและชื่อเสียงที่โฆษณา ทำให้มีความคาดหวังว่าน่าจะดีกว่านี้ เพราะในห้องแทบจะไม่มีอะไรเลยให้น่าตื่นตาตื่นใจ ธรรมดามากค่ะ
Andy G. (Echt)paren Belgium, 14 februari 2014
Nummer 1 hotel van pattaya

Eten, ligging en zeezicht.
9,7
Het hotel was nog mooier dan op de foto's, een echte WOW beleving. Je kan er zeer lekker eten uiteraard wel tegen zo goed als europese prijzen. Het ontbijt is uitgebreid en zeer lekker. Dit hotel ligt buiten het "te drukke" nachtleven maar wel op loopafstand van vele restaurantjes en leuke bars, wil je lekker lui zijn dan biedt dit hotel je tot 24 uur eveneens een gratis shuttle aan naar een shopping center gelegen in het midden van Beach Road (hoofdzakelijk russisch gedeelte), je kan ook kiezen voor een ander gratis shuttle (golfkar) die je afzet aan verschillende bars en restaurantjes waaronder verscheidene restaurants duits voedsel aanbieden (Duitstalig gedeelte). Bezoek zeker eens het niet toeristisch restaurantje vlak naast het hotel, typisch thais eten voor 50 bath een puur genot om die typische smaken te ervaren. Je kan ook gratis fietsen huren wat een leuke ervaring is. De kamer (DARA Deluxe) was prachtig en verzorgd met een prachtig zicht op zee. In dit hotel waren zo goed als geen russen aanwezig wat voor sommige een nadeel als voordeel kan zijn. Aan ieder van de 2 zwembaden is een bar aanwezig waar je tussen een bepaald uur kan genieten van happy hour, alleen spijtig dat ze je dan een andere en beperkte kaart geven maar toch weegt dit niet af tegen al het positieve. Dit hotel mag met fierheid zijn 5 sterren dragen!!
Zhi X. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 14 februari 2014
super

De medewerkers, het zwembad en mooie hygienische kamers.
9
Mischa D. (Echt)paren Netherlands, 5 februari 2014
Prima hotel, om even een paar dagen niets te doen.

club,room,pools
8,3
Prima verblijf gehad op dit resort. Lekker een paar dagen genieten van het weer en even lekker tot rust te komen.
Jill O. (Echt)paren Netherlands, 13 december 2013
Super!

Zwembaden en uitzicht is geweldig, prachtige kamers
9,3
Nieuw hotel met prachtige uitstraling. Vakantiegevoel overvalt je zodra je de lobby inkomt.
Yiu T. (Echt)paren Hong Kong, 2 juni 2015
Good sea view

Good sea view and shuttle service
10
Jaranapong R. (Echt)paren Thailand, 1 juni 2015
Luxury

Room staff environment
7,3
Sarunyu S. (Echt)paren Thailand, 1 juni 2015
Great location!

location, panoramic view
7,7
Impressed: - located in the heart of city - beach front hotel on private beach - Great panoramic sea view - Pool bar (open til midnight) - variety of foods (buffet breakfast) Unimpressed: - Taste of food - degenerated guestroom (decoration & material makes feel like condominium not hotel)
Hussein I. (Echt)paren Singapore, 29 mei 2015
Excellent stay

Room View Location
9,7
Excellent stay.Staffs was polite the rooms plus the view was fantastic.With d shuttle provided,going to the shopping location was easy.
Vincent F. (Echt)paren Hong Kong, 28 mei 2015
Rooms for improvement

Clean, good buffet breakfast, kindly upgrading our room
8,7
The hotel is relatively small & not grand at all. The pool and gym are small. Free upgrade our room type. It's big and clean but there is no conditioner, coffee machine n wine opener. I think these are standard items for a 5-star hotel. Buffet breakfast is good. Free shuttle service to the main road is available on request. No beach.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Cape Dara Resort PattayaCape Dara Resort Pattaya - Hotel exterieurCape Dara Resort Pattaya - EntreeCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - ZwembadCape Dara Resort Pattaya - ZwembadCape Dara Resort Pattaya - ZwembadCape Dara Resort Pattaya - ZwembadCape Dara Resort Pattaya - ZwembadCape Dara Resort Pattaya - StrandCape Dara Resort Pattaya - StrandCape Dara Resort Pattaya - FitnessruimteCape Dara Resort Pattaya - KinderclubCape Dara Resort Pattaya - SpaCape Dara Resort Pattaya - VergaderruimteCape Dara Resort Pattaya - VergaderruimteCape Dara Resort Pattaya - VergaderruimteCape Dara Resort Pattaya - VergaderruimteCape Dara Resort Pattaya - VergaderruimteCape Dara Resort Pattaya - Vergaderruimte


AS-AGWEB-3C02