Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Cape Dara Resort

256 Dara Beach, Soi 20 Pattaya-Naklua Road, Noord-Pattaya, Pattaya, Thailand 20150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Cape Dara Resort Pattaya - Hotel exterieur Cape Dara Resort Pattaya - Entree Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Lobby Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer
Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer Cape Dara Resort Pattaya - Gastenkamer
Gebied: Noord-Pattaya Aantal kamers: 264
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,3
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (3745)
Sorteer op:
Preechawut K. (Echt)paren Thailand, 1 februari 2015
คาดหวังว่าน่าจะดีกว่านี้

ทำเล ความสะอาด วิวทะเล
6,3
ดูจากราคาและชื่อเสียงที่โฆษณา ทำให้มีความคาดหวังว่าน่าจะดีกว่านี้ เพราะในห้องแทบจะไม่มีอะไรเลยให้น่าตื่นตาตื่นใจ ธรรมดามากค่ะ
Rapporteer deze beoordeling
Andy G. (Echt)paren Belgium, 14 februari 2014
Nummer 1 hotel van pattaya

Eten, ligging en zeezicht.
9,7
Het hotel was nog mooier dan op de foto's, een echte WOW beleving. Je kan er zeer lekker eten uiteraard wel tegen zo goed als europese prijzen. Het ontbijt is uitgebreid en zeer lekker. Dit hotel ligt buiten het "te drukke" nachtleven maar wel op loopafstand van vele restaurantjes en leuke bars, wil je lekker lui zijn dan biedt dit hotel je tot 24 uur eveneens een gratis shuttle aan naar een shopping center gelegen in het midden van Beach Road (hoofdzakelijk russisch gedeelte), je kan ook kiezen voor een ander gratis shuttle (golfkar) die je afzet aan verschillende bars en restaurantjes waaronder verscheidene restaurants duits voedsel aanbieden (Duitstalig gedeelte). Bezoek zeker eens het niet toeristisch restaurantje vlak naast het hotel, typisch thais eten voor 50 bath een puur genot om die typische smaken te ervaren. Je kan ook gratis fietsen huren wat een leuke ervaring is. De kamer (DARA Deluxe) was prachtig en verzorgd met een prachtig zicht op zee. In dit hotel waren zo goed als geen russen aanwezig wat voor sommige een nadeel als voordeel kan zijn. Aan ieder van de 2 zwembaden is een bar aanwezig waar je tussen een bepaald uur kan genieten van happy hour, alleen spijtig dat ze je dan een andere en beperkte kaart geven maar toch weegt dit niet af tegen al het positieve. Dit hotel mag met fierheid zijn 5 sterren dragen!!
Rapporteer deze beoordeling
Zhi X. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 14 februari 2014
super

De medewerkers, het zwembad en mooie hygienische kamers.
9
Rapporteer deze beoordeling
Mischa D. (Echt)paren Netherlands, 5 februari 2014
Prima hotel, om even een paar dagen niets te doen.

club,room,pools
8,3
Prima verblijf gehad op dit resort. Lekker een paar dagen genieten van het weer en even lekker tot rust te komen.
Rapporteer deze beoordeling
Jill O. (Echt)paren Netherlands, 13 december 2013
Super!

Zwembaden en uitzicht is geweldig, prachtige kamers
9,3
Nieuw hotel met prachtige uitstraling. Vakantiegevoel overvalt je zodra je de lobby inkomt.
Rapporteer deze beoordeling
Paul V. (Echt)paren United States of America, 26 augustus 2015
Our Best Vacation

Design well thought-out, Good service, Great location for relaxation & enjoyment of beautiful scenery
9,7
My wife & I traveled to many locations (Scotland, Israel, Vietnam, Singapore to name a few). Cape Dara Resort in Pattaya, Thailand, is our favorite. We thoroughly enjoyed the pool, the room, the restaurant and the service of the staff. A lot of thoughts were put into the design of this resort. We particularly liked to stay by the pool and enjoyed the sea breeze. The location of the resort isolated it from the noise of the busy noisy streets of Pattaya, making it a great place to relax. We look forward to our next trip to Cape Dara Resort in Pattaya, Thailand.
Rapporteer deze beoordeling
Veerapan P. (Echt)paren Thailand, 25 augustus 2015
Very nice hotel with the private beach themseleves

Beach, staff, pool
8
Rapporteer deze beoordeling
Wing Y. (Echt)paren Hong Kong, 25 augustus 2015
Cleanliness problem about Suites with Private Pool

Good view from Lounge
3,3
The cleanliness of the private pool in the suite is extremely small and dirty. In my private pool, there was also a dead small shrimp in the pool. There was full of moss around the swimming pool and around of the water outlet. In fact, there is a layer of sand at the bottom of the swimming pool. But, this layer of sand is another source of dirty, in which giving a good environment for bacteria growth. In addition, the private swimming pool is not actual private. People from outside can easily see the private pool. You can listen clearly what noise from the public because they are just in front of you. Their umbrella also block your view to the sea. In summary, suite with private swimming pool is not value for money and the cleanliness is not acceptable.
Rapporteer deze beoordeling
Kanruean V. Gezinnen met jonge kinderen Thailand, 23 augustus 2015
Good atmosphere at cape Dara we will back again

Atmosphere, room, BF
8,7
Almostly appreciate only one thing crowded Chinese tourism
Rapporteer deze beoordeling
Pitithitiya D. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 19 augustus 2015
Nice place for holiday

Nice atmosphere. .Beautiful swimming pool. .Wonderful Food
9
We had a great time here
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Cape Dara Resort PattayaCape Dara Resort Pattaya - Hotel exterieurCape Dara Resort Pattaya - EntreeCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - LobbyCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - GastenkamerCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - RestaurantCape Dara Resort Pattaya - ZwembadCape Dara Resort Pattaya - ZwembadCape Dara Resort Pattaya - ZwembadCape Dara Resort Pattaya - ZwembadCape Dara Resort Pattaya - ZwembadCape Dara Resort Pattaya - StrandCape Dara Resort Pattaya - StrandCape Dara Resort Pattaya - FitnessruimteCape Dara Resort Pattaya - KinderclubCape Dara Resort Pattaya - SpaCape Dara Resort Pattaya - VergaderruimteCape Dara Resort Pattaya - VergaderruimteCape Dara Resort Pattaya - VergaderruimteCape Dara Resort Pattaya - VergaderruimteCape Dara Resort Pattaya - VergaderruimteCape Dara Resort Pattaya - Vergaderruimte


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08