Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Caritas Lodge

No. 134 Boundary Street, Mongkok gebied, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 581 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
6,4
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (581)
Sorteer op:
Marjoleine S. Zakelijke reizigers Netherlands, 9 december 2013
Goed

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Schone kamer. Eigen badkamer.
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Jpmw L. (Echt)paren Netherlands, 22 juli 2012
Goed hotel en service

De prijs
8,7
Heel geschikt hotel voor een verblijf van een paar dagen in Hong Kong. Het hotel ligt ongeveer een 10 a 15 minuten lopen van metrostation Prince Edward. Vanaf de luchthaven daardoor makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het hotel richting het metrostation (en daar in de buurt) zijn er verscheidene restaurants en bars/cafe's te vinden. Pro: Staf is erg aardig en behulpzaam. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Con: Doucheruimte is iets te laag voor de wat langere persoon.
Rapporteer deze beoordeling
Peter H. (Echt)paren Netherlands, 5 mei 2012
prima hotel, wel wat verouderd

goede prijs-kwaliteit verhouding
7,3
alles was gewoon oké: kamers, voorzieningen (gratis wifi!), schoonmaak, personeel. engels van het personeel niet optimaal (chinglish) maar ze doen wel moeite. we hadden een probleem met de kluis, is prima opgelost. ligging is wat decentraal, dichtst bijzijnde mrt galte is 15 min lopen, mrt prince-edward geeft meer mogelijkheden: 25 min lopen of 2 bushaltes
Rapporteer deze beoordeling
Marc K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 juli 2011
goed
7,7
moest daar in de buurt zijn vandaar dit ik daar zat het is een goed hotel in een leuke omgeving de prijs is ok en het is er schoon de kamers mogen wel wat groter zijn maar dit is in hong kong normaal kom er volgende keer denk ik weer
Rapporteer deze beoordeling
Yvonne W. (Echt)paren Netherlands, 7 juli 2011
Goed en schoon hotel in een goede locatie

rustig doch centraal gelegen bij metro en bussen
8,3
Tevreden over dit hotel en personeel. In verhouding prijs en kamer niets aan te merken.
Rapporteer deze beoordeling
Johanna Z. Groepen Netherlands, 4 mei 2010
klein maar fijn

het is een goed en goedkoop hotel
8
wij hebben hier 5 dagen gezeten ivm om onze dochter te bezoeken die op wereldreis hier was. Het hotel is zeker aan te bevelen en wat fijn was dat internet hier gratis is. Het is geen luxe hotel maar wij hebben het hier enorm naar onze zin gehad.
Winkel tip: ga zeker even een kijkje nemen bij de lady's markt dit is zeker de moeite waard en afdingen. Heerlijk geshopt voor weinig
Rapporteer deze beoordeling
Hiroyuki S. Individuele reizigers Japan, 1 januari 2016
Stay at Caritas Lodge

Good staffs, Quiet, Comfrtable
6,3
The location is a bit far away from city center. But the hotel is quiet and comfortable.
Rapporteer deze beoordeling
Sze Y. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 1 januari 2016
Value for money

Front office friendliness, ready to help chambermaids, courtesy on the late check in
5,7
You have to look into the cafe staff as some of them might need training. I remember a staff in his 50's providing the complete set of breakfast to me while two female staff in their 20-30's doesn't even provide me with butter and jam for my breakfast. In room 1002, there is a crack on the bathtub and it was fixed with industrial grade glue. However, the glue can be seen oozing out from the floor. I feel that there is no need for the bathtub flooring as it will be very fragile and anyone who is heavy would break the flooring. The bedsheet is generally clean but I can still see some bloodspot and washing powder stains. Despite many complaint saying it is far away from the MTR, the bus connectivity is very good and you are not far away from tourist spots. One thing nice that you should visit is the bird park located about 5-10 minutes walk from the hotel. You will be able to see many people tending to their bird pets and visitors taking pictures.
Rapporteer deze beoordeling
Teresita B. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 27 december 2015
Good

Staff, Affordability
7,3
Comfortable
Rapporteer deze beoordeling
Ka H. (Echt)paren United States of America, 12 december 2015
Small room and far from everywhere

Staff were polite and helpful.
5,3
Nothing special as the room and the restroom were small. This hotel is not convenient as it was a bit far from busy area. Once you went back to the hotel, you wouldnt want to go back out. My room was facing a busy freeway, so I felt a bit noisy. Overall, I think it was a bit overpriced and I would not recommend to anyone.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
Caritas Lodge Hong KongCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - GastenkamerCaritas Lodge Hong Kong - BadkamerCaritas Lodge Hong Kong - BadkamerCaritas Lodge Hong Kong - BadkamerCaritas Lodge Hong Kong - RestaurantCaritas Lodge Hong Kong - RestaurantCaritas Lodge Hong Kong - Hotel exterieurCaritas Lodge Hong Kong - Hotel exterieurCaritas Lodge Hong Kong - UitzichtCaritas Lodge Hong Kong - RestaurantCaritas Lodge Hong Kong - ReceptieCaritas Lodge Hong Kong - ReceptieCaritas Lodge Hong Kong - ReceptieCaritas Lodge Hong Kong - RestaurantCaritas Lodge Hong Kong - Omgeving


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A01