Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa

Jl. Raya Pengosekan, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel exterieur Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel exterieur Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel exterieur Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel exterieur Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel exterieur Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Lobby Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurant Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurant Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurant Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Omgeving Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Recreatie-faciliteiten Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Zwembad Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Zwembad Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Zwembad Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel interieur Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Faciliteiten
Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Faciliteiten
Gebied: Ubud Aantal kamers: 24
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,5
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (639)
Sorteer op:
Dunja G. Groepen Netherlands, 19 november 2013
Rustig, vriendelijk hotel, te ver van het centrum

Vriendelijk hotel
4,3
Rustig, vriendelijk hotel. Geen ontbijtbuffet, maar 4 verschillende keuze menu's. Eten was lekker, maar tre weinig. Geen centrale ligging; te ver lopen naar het centrum; vooral 's avonds niet fijn (donkere weg, zonder verlichting en veel blaffende zwerfhonden) klein zwembad met 6 ligbedjes Kamer was ruim, wel maar 1 vrij stopcontact, dat het niet deed.
Rapporteer deze beoordeling
Nico V. (Echt)paren Netherlands, 4 november 2013
gemiddeld hotel

ligging t.o.v. de bezienswaardigheden, prijs/kwaliteit, vriendelijk personeel
7
Goed, jammer dat er verbouwd werd tijdens ons verblijf. Gelukkig waren de werktijden wel aardig aangepast.
Rapporteer deze beoordeling
Antoine H. (Echt)paren Netherlands, 26 september 2013
perfect personeel basic hotel

personeel centraal gelegen schoone kamer
6,7
Het verblijf ging wel eerste nacht slecht geslapen omdat de kamer slecht is geïsoleerd gaat de koele lucht snel naar buiten dus het was een beetje warm. Het personeel was echt vriendelijk we kregen gratis extra koffie bij het ontbijt en we konden gratis een locaal telefoontje plegen. De kamer is gedeeltelijk gerenoveerd maar wel minimaal. De ondertiteling van de film zender hbo was niet te zien deze kosten waren niet betaald. Op het moment dat wij er waren was er renovatie. Het riete dak boven de food area daar zaten muizen en of ratten, dit is omdat het hotel vlakbij rijstvelden ligt vermoed ik.
Rapporteer deze beoordeling
Brenda G. Individuele reizigers Netherlands, 11 juni 2013
fijne b en b rustig gelegen

rust, personeel, zwembad
6,7
hen hier 4 nachten geslapen. IK had de kamer op de begane grond, helaas de enige kamer zonder buitendouche. fijne veranda, met stopcontact buiten zodat je daar je laptop kunt aansluiten. goede gratis wifi. had helaas veel last van mieren. binnen en buiten. de kamer was ruim en schoon, en van alle gemakken voorzien.goede tv met voldoende zenders.goed groot bed, met een prima matras. alleen de airco was wel lawaaerig. het lag wel iets te ver buiten het centrum, gelukkig in de ochtend en avond gratis vervoer, hoewel ze toch nog een fooi vragen. leuk budget hotel voor paar nachtjes
Rapporteer deze beoordeling
Frank V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 10 augustus 2011
Aardig hotel aan de rand van Ubud

Fijn zwembad
7
Aardig hotel. Alleen vrij ver lopen van het centrum.
Rapporteer deze beoordeling
Antonius H. (Echt)paren Netherlands, 24 juli 2011
Goed hotel en service, maar slechte badkamer.

Zeer vriendelijke bediening.
6,7
We werden goed ontvangen. Er is veel bediening. Ook als je iets geregeld wilde hebben waren ze goed in de service. Minpuntjes waren de badkamer enhet feit dat het toch wel ver van het centrum afligt.
Sightseeing/attracties tip: Zorg dat je fietsen of en scooter huurt
Rapporteer deze beoordeling
Kelly M. Groepen Netherlands, 24 augustus 2010
netjes hotel

schoon, aardig personeel
8
De kamer was erg schoon en netjes. De badkamer was klein, de douche meteen naast het toilet waardoor het toilet nat werd bij het douchen. Vonden wij geen probleem. Was wel iets buiten het centrum van Ubud. Ontbijt is standaard, geen opmerkingen over. Tv met veel zenders. Prijzen van de spa iets hoger dan op andere plaatsen, maar heb niks geboekt dus kan geen mening geven over de kwaliteit.
Rapporteer deze beoordeling
Janine D. Individuele reizigers Netherlands, 2 juli 2009
Drukke straat maakt oase van rust onmogelijk

Service bewust personeel Fijn zwembadje met klaterende fonteinen Schone kamer Goed ontbijt
6,3
Rapporteer deze beoordeling
Courtney W. (Echt)paren Canada, 23 augustus 2015
Clean and comfortable

Nice pool, fried my staff, clean and comfortable rooms
7,3
It was a very nice stay! My fiancé and I both enjoyed our time. It's closet I the monkey forest and has lots of nice shops and resteraunts near by.
Rapporteer deze beoordeling
Steven O. Individuele reizigers Australia, 20 augustus 2015
Solo Traveller Seeking Peace!

Quiet, Tidy and Helpful
6,7
Staff at Casa Ganesha were lovely. I was travelling to Ubud so I could relax, have some massages, do some yoga etc. Casa Ganesha is located a short walk down from The Yoga Barn, so was very convenient for me. The room was neat and tidy. Linen was stained, but clean. Photo's of the pool are deceptive, it was only about 150cm deep and not very long but was still relaxing laying poolside. The breakfasts were probably my only dissapointment - first day I ordered the friend rice without chilli and it was full of it. Another morning I ordered poached eggs and they weren't drained which resulted in a plate covered in water. If you are looking for somewhere cheap to sleep at night, I would highly recommend, however for those looking for a more luxurious experience I would suggest looking elsewhere.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa BaliCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel exterieurCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel exterieurCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel exterieurCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel exterieurCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel exterieurCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - LobbyCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurantCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurantCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurantCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - OmgevingCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Recreatie-faciliteitenCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - ZwembadCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - ZwembadCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - ZwembadCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hotel interieurCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - FaciliteitenCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Faciliteiten


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08