of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Casa Leticia Boutique Hotel

Jose Camus Street, Davao stadscentrum, Davao, Filipijnen 8000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Badkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Badkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieur Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieur
Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Lobby Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Lobby Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Restaurant Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Vergaderruimte Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Vergaderruimte Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten
Gebied: Davao stadscentrum Aantal kamers: 42
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 270 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,3
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (270)
Sorteer op:
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 15 augustus 2013
verblijf was uitstekend

mooie kamer, vriendelijk personeel , snel internet en LCD televisie
8,3
kamer van ons was bezet waardoor we voor dezelfde prijs een opwaardering van de kamer ontvingen
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 15 augustus 2013
uitstekend verblijf

vriendelijkheid van het personeel, comfortabele kamer en snelheid van internet
8,3
onze eigenlijke kamer was bezet waardoor we een kamer in een lagere klasse kregen aangeboden, alsook onze medereizigers kregen een opwaardering van hun kamer. (als compensatie) Ook ontvingen we een schaal met lokaal fruit als verontschuldiging voor de overboeking.
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 16 juli 2013
alles wat je nodig heb is aanwezig na een lange re

ligging, bereikbaarheid, en netheid
8,3
het was in orde, buiten enkele kwaaltjes (toilet die bleef lopen, zelf opgelost)
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 16 juli 2013
het was een perfect verblijf

ligging, vriendelijkheid en netheid
8,3
niets op aan te merken , alles was naar wens , goed ontbijt, vriendelijk personeel , zo zou het altijd moeten zijn
Marc B. (Echt)paren Belgium, 22 juni 2012
zuiver hotel met een goede locatie

locatie is goed,in het centrum in de nabijheid van restaurants en shoppingscentra
7,7
De kamers waren netjes onderhouden en voorzien van de nodige accomodatie,het personeel was vriendelijk en behulpzaam.Het hotel heeft een goede locatie vlakbij vele restaurants en shoppingscentra. Ook voor degene die houden van het uitgaansleven is dit hotel een aanrader.Het ontbijt is inbegrepen maar laat een beetje te wensen over maar voor de prijs wat men betaald krijg je kwaliteit.
Uitgaansleven tip: In de nabijheid in Rizal street gezellige restaurants en bars met live muziek.
Marcus J. Zakelijke reizigers Philippines, 27 augustus 2014
My First-Time Stay at Casa Leticia

Spacious Rooms, Good Television Size, Cleanliness
7,3
I stayed in Casa Leticia and made it my work base for a 4-day business trip to Davao City. I am quite satisfied with the hotel in general. I would definitely stay here again.
Evelyn H. Zakelijke reizigers Philippines, 27 augustus 2014
the davao experience

comfort, style and location
7,7
Even though there for a brief period on business, it was located near to where I needed to be....The Hotel had friendly staff and service was better than I had seen before
Jenny L. (Echt)paren Philippines, 25 augustus 2014
Great value for money

Location, Value for Money, Breakfast Buffet
7,7
Stayed overnight with my travel companion. We were mostly out the entire day, but we appreciate the room size, comfortable bed and the simple amenities in our room. It is pretty much basic, but we got all that we need to make our stay comfortable. The place is conveniently located at the downtown area where everything is just a few blocks away and a cab is readily available at any time. The only downside is that the air-conditioning in our room seem to malfunction in the middle of the night, that we both woke up sweating.
Daniel D. Individuele reizigers United States of America, 24 augustus 2014
A solid choice

location, staff, attention
7,7
staff make this place wonderful. anything, anytime. awesome peeps.
Daniel D. Individuele reizigers United States of America, 22 augustus 2014
A solid choice

location, staff, attention
7,3
staff made this place excellent.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Casa Leticia Boutique Hotel DavaoCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - BadkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - BadkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieurCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieurCasa Leticia Boutique Hotel Davao - LobbyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - LobbyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - RestaurantCasa Leticia Boutique Hotel Davao - VergaderruimteCasa Leticia Boutique Hotel Davao - VergaderruimteCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteitenCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteitenCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Casa Leticia Boutique Hotel, Davao

AS-AGWEB-3A04