of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Casa Leticia Boutique Hotel

Jose Camus Street, Davao stadscentrum, Davao, Filipijnen 8000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Badkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Badkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieur Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieur
Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Lobby Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Lobby Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Restaurant Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Vergaderruimte Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Vergaderruimte Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten
Gebied: Davao stadscentrum Aantal kamers: 42
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 295 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,3
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (295)
Sorteer op:
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 15 augustus 2013
verblijf was uitstekend

mooie kamer, vriendelijk personeel , snel internet en LCD televisie
8,3
kamer van ons was bezet waardoor we voor dezelfde prijs een opwaardering van de kamer ontvingen
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 15 augustus 2013
uitstekend verblijf

vriendelijkheid van het personeel, comfortabele kamer en snelheid van internet
8,3
onze eigenlijke kamer was bezet waardoor we een kamer in een lagere klasse kregen aangeboden, alsook onze medereizigers kregen een opwaardering van hun kamer. (als compensatie) Ook ontvingen we een schaal met lokaal fruit als verontschuldiging voor de overboeking.
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 16 juli 2013
alles wat je nodig heb is aanwezig na een lange re

ligging, bereikbaarheid, en netheid
8,3
het was in orde, buiten enkele kwaaltjes (toilet die bleef lopen, zelf opgelost)
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 16 juli 2013
het was een perfect verblijf

ligging, vriendelijkheid en netheid
8,3
niets op aan te merken , alles was naar wens , goed ontbijt, vriendelijk personeel , zo zou het altijd moeten zijn
Marc B. (Echt)paren Belgium, 22 juni 2012
zuiver hotel met een goede locatie

locatie is goed,in het centrum in de nabijheid van restaurants en shoppingscentra
7,7
De kamers waren netjes onderhouden en voorzien van de nodige accomodatie,het personeel was vriendelijk en behulpzaam.Het hotel heeft een goede locatie vlakbij vele restaurants en shoppingscentra. Ook voor degene die houden van het uitgaansleven is dit hotel een aanrader.Het ontbijt is inbegrepen maar laat een beetje te wensen over maar voor de prijs wat men betaald krijg je kwaliteit.
Uitgaansleven tip: In de nabijheid in Rizal street gezellige restaurants en bars met live muziek.
Mark Y. (Echt)paren United States of America, 10 november 2014
Nice place

Quiet, clean, nice staff
10
Everything was wonderful. Highly recommend this hotel
Timothy S. (Echt)paren United Kingdom, 6 november 2014
Casa Leticia value hotel

Location , standard and price ....
9
I had a very pleasant stay at the Casa Leticia hotel . I extended my booking because I liked the hotel location and standard . The hotel is opposite from " Peoples Park " in a central location with many restaurants close by . Also there is a very convenient shopping mall within a short distance of the hotel .
Timothy S. (Echt)paren United Kingdom, 4 november 2014
Enjoyable stay at Casa Leticia

Location , standard and price
9
I was comfortable and well looked after at the Casa Leticia hotel which is located just opposite " Peoples Park " in central Davao . The room which I occupied was well equiped and comfortable. The hotel is clean and in a nice location for shopping and sight seeing in Davao.
Gabriela F. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 27 oktober 2014
Inefficient reservation

location, housekeeping
6
I am so disappointed with my booking thru AGODA, the hotel informed me that the room that I reserved was not available because of aircon problem, only to find out that someone else is occupying the room. How ineffecient and liar the reservation officer of this hotel!!!!
Aldrin W. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 23 oktober 2014
Simply the best...

Very good staff, service and accomodation.
10
Highly recommended. Very good value for money. Very accomodating staff and service.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Casa Leticia Boutique Hotel DavaoCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - BadkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - BadkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieurCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieurCasa Leticia Boutique Hotel Davao - LobbyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - LobbyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - RestaurantCasa Leticia Boutique Hotel Davao - VergaderruimteCasa Leticia Boutique Hotel Davao - VergaderruimteCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteitenCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteitenCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Casa Leticia Boutique Hotel, Davao

AS-AGWEB-3B03