of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Casa Leticia Boutique Hotel

Jose Camus Street, Davao stadscentrum, Davao, Filipijnen 8000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Badkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Badkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieur Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieur
Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Lobby Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Lobby Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Restaurant Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Vergaderruimte Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Vergaderruimte Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten
Ligging: Davao stadscentrum Aantal kamers: 42
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 254 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,3
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (254)
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 15 augustus 2013
verblijf was uitstekend

mooie kamer, vriendelijk personeel , snel internet en LCD televisie
8,3
kamer van ons was bezet waardoor we voor dezelfde prijs een opwaardering van de kamer ontvingen
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 15 augustus 2013
uitstekend verblijf

vriendelijkheid van het personeel, comfortabele kamer en snelheid van internet
8,3
onze eigenlijke kamer was bezet waardoor we een kamer in een lagere klasse kregen aangeboden, alsook onze medereizigers kregen een opwaardering van hun kamer. (als compensatie) Ook ontvingen we een schaal met lokaal fruit als verontschuldiging voor de overboeking.
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 16 juli 2013
alles wat je nodig heb is aanwezig na een lange re

ligging, bereikbaarheid, en netheid
8,3
het was in orde, buiten enkele kwaaltjes (toilet die bleef lopen, zelf opgelost)
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 16 juli 2013
het was een perfect verblijf

ligging, vriendelijkheid en netheid
8,3
niets op aan te merken , alles was naar wens , goed ontbijt, vriendelijk personeel , zo zou het altijd moeten zijn
Marc B. (Echt)paren Belgium, 22 juni 2012
zuiver hotel met een goede locatie

locatie is goed,in het centrum in de nabijheid van restaurants en shoppingscentra
7,7
De kamers waren netjes onderhouden en voorzien van de nodige accomodatie,het personeel was vriendelijk en behulpzaam.Het hotel heeft een goede locatie vlakbij vele restaurants en shoppingscentra. Ook voor degene die houden van het uitgaansleven is dit hotel een aanrader.Het ontbijt is inbegrepen maar laat een beetje te wensen over maar voor de prijs wat men betaald krijg je kwaliteit.
Uitgaansleven tip: In de nabijheid in Rizal street gezellige restaurants en bars met live muziek.
Foon C. Zakelijke reizigers Malaysia, 8 april 2014
Not up to expectation

in town, near park and staff service is ok
6
Not a good experience as the water pressure is low and water heater not function well, wifi service is slow and practically not functioning! We request for room change and luckily the staff act on it accordingly!
Chris C. Individuele reizigers Philippines, 10 februari 2014
location; service

location; cleanliness
7,7
hotel experience was good; staff responsive and courteous
David B. (Echt)paren Philippines, 9 februari 2014
Good but could have been better.

Allows early check-in when possible. Good cable TV and Wifi. Accessibility.
6,3
Our stay was good but could have been a lot better. Toothbrushes are supposed to be complimentary but was never provided in the bathroom during our 4 days of stay. The shower does not heat the water especially in the afternoons and in the evenings. The hot shower works in the morning though. Sometimes the water pressure is weak. Room slippers are not complimentary. Cable TV and wifi are very good though. I really appreciate it that we were able to check-in early. I earlier read in the reviews that airport transfer is free only to be disappointed that the hotel no longer provides free airport transfer. Lastly, front desk people are such "sad" people. I feel like they so lack energy, concern to guests and the necessary cheerfulness expected of hotel staff assigned at the front desk.
Derek R. (Echt)paren Australia, 5 februari 2014
Its quite old but still nice with great sevice

service, location and park veiw
8,7
Good place, centraly located with great staff. I never waited for more than a minute for service, even when they had to come to the room.
Ulrich E. Zakelijke reizigers Germany, 29 december 2013
Internet very bad for this type of hotel

close to restaurants,peoples park,shopping
6,3
very bad WIFI,can not recommend this hotel if you need Internet.too slow,cannot see aything which moves

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Casa Leticia Boutique Hotel DavaoCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - BadkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - BadkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieurCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieurCasa Leticia Boutique Hotel Davao - LobbyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - LobbyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - RestaurantCasa Leticia Boutique Hotel Davao - VergaderruimteCasa Leticia Boutique Hotel Davao - VergaderruimteCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteitenCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteitenCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Casa Leticia Boutique Hotel, Davao

AS-AGWEB-3B06