of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Casa Leticia Boutique Hotel

Jose Camus Street, Davao stadscentrum, Davao, Filipijnen 8000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Badkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Badkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Gastenkamer Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieur Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieur
Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Lobby Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Lobby Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Restaurant Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Vergaderruimte Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Vergaderruimte Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten
Gebied: Davao stadscentrum Aantal kamers: 42
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 285 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,3
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (285)
Sorteer op:
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 15 augustus 2013
verblijf was uitstekend

mooie kamer, vriendelijk personeel , snel internet en LCD televisie
8,3
kamer van ons was bezet waardoor we voor dezelfde prijs een opwaardering van de kamer ontvingen
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 15 augustus 2013
uitstekend verblijf

vriendelijkheid van het personeel, comfortabele kamer en snelheid van internet
8,3
onze eigenlijke kamer was bezet waardoor we een kamer in een lagere klasse kregen aangeboden, alsook onze medereizigers kregen een opwaardering van hun kamer. (als compensatie) Ook ontvingen we een schaal met lokaal fruit als verontschuldiging voor de overboeking.
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 16 juli 2013
het was een perfect verblijf

ligging, vriendelijkheid en netheid
8,3
niets op aan te merken , alles was naar wens , goed ontbijt, vriendelijk personeel , zo zou het altijd moeten zijn
Albert R. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 16 juli 2013
alles wat je nodig heb is aanwezig na een lange re

ligging, bereikbaarheid, en netheid
8,3
het was in orde, buiten enkele kwaaltjes (toilet die bleef lopen, zelf opgelost)
Marc B. (Echt)paren Belgium, 22 juni 2012
zuiver hotel met een goede locatie

locatie is goed,in het centrum in de nabijheid van restaurants en shoppingscentra
7,7
De kamers waren netjes onderhouden en voorzien van de nodige accomodatie,het personeel was vriendelijk en behulpzaam.Het hotel heeft een goede locatie vlakbij vele restaurants en shoppingscentra. Ook voor degene die houden van het uitgaansleven is dit hotel een aanrader.Het ontbijt is inbegrepen maar laat een beetje te wensen over maar voor de prijs wat men betaald krijg je kwaliteit.
Uitgaansleven tip: In de nabijheid in Rizal street gezellige restaurants en bars met live muziek.
Aldrin W. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 23 oktober 2014
Simply the best...

Very good staff, service and accomodation.
10
Highly recommended. Very good value for money. Very accomodating staff and service.
Peter R. Zakelijke reizigers Philippines, 5 oktober 2014
value for money

the rooms were cozy and clean!
8,3
The place is clean and were satisfied
Narciso D. Zakelijke reizigers United States of America, 19 september 2014
Casa Leticia Boutique Hotel

people good
4,7
bad, the breakfast too bad, always the same, we left to go dinner another part
Jennifer R. Zakelijke reizigers Philippines, 18 september 2014
Pleasant Stay

Comfortable and Clean Room, Location
9,7
Big and comfortable room and bed, friendly and accommodating staff. We will always come back to this hotel in Davao.
Ryan B. (Echt)paren Philippines, 15 september 2014
Our stay was good

room is big, the food is good specially the breakfast
6,7
Stay was good beyond little problem when we arrived we insert the card but there's no electricity as the room have a problem to the circuit breaker, so need to ask for the maintenance couple of times as it happened couple of times when we went out in our room, beyond that the shower is not working well so takes time so need patience to have hot water for shower and also in our last day there's no water supply, it badly needed a maintenance specially in the Presidential Suite as every time we stayed in this hotel we book this Room.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Casa Leticia Boutique Hotel DavaoCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - BadkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - BadkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - GastenkamerCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieurCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Hotel interieurCasa Leticia Boutique Hotel Davao - LobbyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - LobbyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - RestaurantCasa Leticia Boutique Hotel Davao - VergaderruimteCasa Leticia Boutique Hotel Davao - VergaderruimteCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteitenCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteitenCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Recreatie-faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Casa Leticia Boutique Hotel, Davao

AS-AGWEB-3C08