Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Cebu City, Cebu City, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Castle Peak Hotel Cebu City - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu City - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu City - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu City - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu City - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu City - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu City - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu City - Lobby Castle Peak Hotel Cebu City - Restaurant Castle Peak Hotel Cebu City - Restaurant Castle Peak Hotel Cebu City - Receptie Castle Peak Hotel Cebu City - Spa Castle Peak Hotel Cebu City - Spa Castle Peak Hotel Cebu City - Spa Castle Peak Hotel Cebu City - Zwembad Castle Peak Hotel Cebu City - Gastenkamer
Castle Peak Hotel Cebu City - Gastenkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 106
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,0
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (1356)
Sorteer op:
Henricus H. Individuele reizigers Netherlands, 8 april 2012
Aardige mensen die je graag verder helpen

de prijs/kwaliteit verhouding en de grootte van de kamer
6,7
Voor 1 overnachting is dit hotel goed te doen als je op doorreis bent. De kamer was echter niet goed schoongemaakt, evenals de minibar;ik durfde hier geen drinken in te zetten en de minibar zelf was leeg...
Rapporteer deze beoordeling
Albert T. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2011
Goedkoop net hotel

goede bedden
5,3
het hotel ligt in ayala district. met de taxi's voor de deur, welke allemaal de meter gebruiken, kun je goedkoop alles in cebu bereiken. het personeel is zeer aardig en behulpzaam. het restaurant is gezellig maar een beetje verouderd.
Restaurant tip: Als je liever buiten het hotel ontbeit, dan is er op 100 meter van het hotel een klein eethuisje waar je goedkoop van een ontbeit of lunch kunt genieten
Rapporteer deze beoordeling
Maarten D. Individuele reizigers Netherlands, 15 mei 2011
Redelijk zakelijk hotel.

Echte voordelen zijn me niet opgevallen. Helaas.
5,3
Voor alles wat je wilt doen, heb je een taxi nodig.
Hotel kenmerken tip: Niet direct een hotel kenmerktip, maar links, schuin aan de overkant is een goede Thaise massagesalon met vriendelijk en bekwaam personeel.
Rapporteer deze beoordeling
Rijnten R. Individuele reizigers Netherlands, 4 mei 2010
Veel voor weinig

Plaats, bediening, prijs.
9
Het hotel ligt centraal in Ayala district, met als voordeel dat je niet ver weg hoeft om alles te zien en te beleven in deze schitterende stad. Met de taxi's voor de deur, welke allemaal de meter gebruiken is het goedkoop reizen. Het personeel is kundig en voelt vertrouwd aan. Het eten is goed voor de prijs die ze vragen, de kamer netjes.
Uitgaansleven tip: Schuin tegenover het hotel is een jazz/bleus club waar dagelijks live muziek is. Men kan er dansen naar hartelust.
Rapporteer deze beoordeling
Dennis K. Individuele reizigers Australia, 27 juli 2015
comfort clean good location

comfort clean good location
8
Everything worked, which is a miracle for Cebu. Wifi good, bed comfortable. Room well appointed. Staff were great. Cable tv worked, air con worked, room was clean. small gym, small plunge pool, great view from 9th fl bar.
Rapporteer deze beoordeling
Waleed A. (Echt)paren Saudi Arabia, 23 juli 2015
Nice hotel

Clean nice good location
8
Rapporteer deze beoordeling
Rachel D. Groepen Philippines, 20 juli 2015
Im happy

Location, staff, price
8,7
Pretty satisfied
Rapporteer deze beoordeling
Waleed A. (Echt)paren Saudi Arabia, 18 juli 2015
Nice Hotel

Clean good location helpful
8
Rapporteer deze beoordeling
Michael D. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 18 juli 2015
Buffet breakfast is terrible

Nice, helpful feont desk staff
6,7
Generally good. However, buffet breakfast was terrible. Food was a bit salty (e.g. corned beed, fish fillet, etc.). Replenishment of menu took ages. Seems nobody was in charge on the floor. I had to call the staff's attention to have food replenished (which again took ages). It seems we're eating leftovers with those empty casseroles. Food selection was dismal.
Rapporteer deze beoordeling
Waleed A. (Echt)paren Saudi Arabia, 16 juli 2015
Good hotel

Clean budget agood location
8,7
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Castle Peak Hotel Cebu CityCastle Peak Hotel Cebu City - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu City - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu City - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu City - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu City - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu City - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu City - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu City - LobbyCastle Peak Hotel Cebu City - RestaurantCastle Peak Hotel Cebu City - RestaurantCastle Peak Hotel Cebu City - ReceptieCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - SpaCastle Peak Hotel Cebu City - ZwembadCastle Peak Hotel Cebu City - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu City - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05