Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Lobby Castle Peak Hotel Cebu-stad - Restaurant Castle Peak Hotel Cebu-stad - Restaurant Castle Peak Hotel Cebu-stad - Receptie Castle Peak Hotel Cebu-stad - Schoonheidssalon Castle Peak Hotel Cebu-stad - Spa Castle Peak Hotel Cebu-stad - Spa Castle Peak Hotel Cebu-stad - Spa Castle Peak Hotel Cebu-stad - Zwembad
Castle Peak Hotel Cebu-stad - Faciliteiten Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Spa
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 106
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 1330 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,0
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (1330)
Sorteer op:
Henricus H. Individuele reizigers Netherlands, 8 april 2012
Aardige mensen die je graag verder helpen

de prijs/kwaliteit verhouding en de grootte van de kamer
6,7
Voor 1 overnachting is dit hotel goed te doen als je op doorreis bent. De kamer was echter niet goed schoongemaakt, evenals de minibar;ik durfde hier geen drinken in te zetten en de minibar zelf was leeg...
Albert T. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2011
Goedkoop net hotel

goede bedden
5,3
het hotel ligt in ayala district. met de taxi's voor de deur, welke allemaal de meter gebruiken, kun je goedkoop alles in cebu bereiken. het personeel is zeer aardig en behulpzaam. het restaurant is gezellig maar een beetje verouderd.
Restaurant tip: Als je liever buiten het hotel ontbeit, dan is er op 100 meter van het hotel een klein eethuisje waar je goedkoop van een ontbeit of lunch kunt genieten
Maarten D. Individuele reizigers Netherlands, 15 mei 2011
Redelijk zakelijk hotel.

Echte voordelen zijn me niet opgevallen. Helaas.
5,3
Voor alles wat je wilt doen, heb je een taxi nodig.
Hotel kenmerken tip: Niet direct een hotel kenmerktip, maar links, schuin aan de overkant is een goede Thaise massagesalon met vriendelijk en bekwaam personeel.
Rijnten R. Individuele reizigers Netherlands, 4 mei 2010
Veel voor weinig

Plaats, bediening, prijs.
9
Het hotel ligt centraal in Ayala district, met als voordeel dat je niet ver weg hoeft om alles te zien en te beleven in deze schitterende stad. Met de taxi's voor de deur, welke allemaal de meter gebruiken is het goedkoop reizen. Het personeel is kundig en voelt vertrouwd aan. Het eten is goed voor de prijs die ze vragen, de kamer netjes.
Uitgaansleven tip: Schuin tegenover het hotel is een jazz/bleus club waar dagelijks live muziek is. Men kan er dansen naar hartelust.
Daniel T. Zakelijke reizigers Philippines, 24 mei 2015
frontdesk personnels are not accomodating

buffet's lechon, can't think of any other
5,3
Mediocre?! 😕
Rodelyn C. Zakelijke reizigers Philippines, 19 mei 2015
Nice

Nice and clean room.
7,3
Mel D. (Echt)paren Philippines, 18 mei 2015
Minimalist

Location, Staff, Cleanliness
7,3
No issues. Room was comfortable
Amalia T. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 17 mei 2015
nice to stay, good location .. courteous staff

near ayala center, cloean and quiet place
7,7
nice relaxing, cleanrooms
Michael C. (Echt)paren Philippines, 3 mei 2015
The room is neat, clean and very spacious!

Value for money. Good location. Pleasant Staff.
8,3
Jimmy E. Individuele reizigers United States of America, 2 mei 2015
Better than Expected

View, quietness, location
7,7
I really enjoyed, the location was easy to find, close to major malls, not so crowded.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Castle Peak Hotel Cebu-stadCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - LobbyCastle Peak Hotel Cebu-stad - RestaurantCastle Peak Hotel Cebu-stad - RestaurantCastle Peak Hotel Cebu-stad - ReceptieCastle Peak Hotel Cebu-stad - SchoonheidssalonCastle Peak Hotel Cebu-stad - SpaCastle Peak Hotel Cebu-stad - SpaCastle Peak Hotel Cebu-stad - SpaCastle Peak Hotel Cebu-stad - ZwembadCastle Peak Hotel Cebu-stad - FaciliteitenCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - Spa


AS-AGWEB-3A06