of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Lobby Castle Peak Hotel Cebu-stad - Restaurant Castle Peak Hotel Cebu-stad - Restaurant Castle Peak Hotel Cebu-stad - Receptie Castle Peak Hotel Cebu-stad - Schoonheidssalon Castle Peak Hotel Cebu-stad - Spa Castle Peak Hotel Cebu-stad - Spa Castle Peak Hotel Cebu-stad - Spa Castle Peak Hotel Cebu-stad - Zwembad
Castle Peak Hotel Cebu-stad - Faciliteiten Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Spa
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 106
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 1257 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,0
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (1257)
Sorteer op:
Henricus H. Individuele reizigers Netherlands, 8 april 2012
Aardige mensen die je graag verder helpen

de prijs/kwaliteit verhouding en de grootte van de kamer
6,7
Voor 1 overnachting is dit hotel goed te doen als je op doorreis bent. De kamer was echter niet goed schoongemaakt, evenals de minibar;ik durfde hier geen drinken in te zetten en de minibar zelf was leeg...
Albert T. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2011
Goedkoop net hotel

goede bedden
5,3
het hotel ligt in ayala district. met de taxi's voor de deur, welke allemaal de meter gebruiken, kun je goedkoop alles in cebu bereiken. het personeel is zeer aardig en behulpzaam. het restaurant is gezellig maar een beetje verouderd.
Restaurant tip: Als je liever buiten het hotel ontbeit, dan is er op 100 meter van het hotel een klein eethuisje waar je goedkoop van een ontbeit of lunch kunt genieten
Maarten D. Individuele reizigers Netherlands, 15 mei 2011
Redelijk zakelijk hotel.

Echte voordelen zijn me niet opgevallen. Helaas.
5,3
Voor alles wat je wilt doen, heb je een taxi nodig.
Hotel kenmerken tip: Niet direct een hotel kenmerktip, maar links, schuin aan de overkant is een goede Thaise massagesalon met vriendelijk en bekwaam personeel.
Rijnten R. Individuele reizigers Netherlands, 4 mei 2010
Veel voor weinig

Plaats, bediening, prijs.
9
Het hotel ligt centraal in Ayala district, met als voordeel dat je niet ver weg hoeft om alles te zien en te beleven in deze schitterende stad. Met de taxi's voor de deur, welke allemaal de meter gebruiken is het goedkoop reizen. Het personeel is kundig en voelt vertrouwd aan. Het eten is goed voor de prijs die ze vragen, de kamer netjes.
Uitgaansleven tip: Schuin tegenover het hotel is een jazz/bleus club waar dagelijks live muziek is. Men kan er dansen naar hartelust.
Suat O. Individuele reizigers Australia, 17 december 2014
old wing review only

the staff are courteous and friendly, the décor of common areas is excellent and the restaurant is great.
8,7
My stay was good. Whilst the hotel is not in the heart of the action its within close enough proximity to wherever you wish to go. The old wing rooms are spacious and have everything but look run down. My next stay would be in the new rooms which match the rest of the hotel in high standard. Gym and pool were an added bonus.
Gary J. (Echt)paren United States of America, 14 december 2014
Room was clean and quiet. nice bed. large bathroom

Cleanliness, location and service.
9,7
I had a great time. I will stay there again when I return to Cebu.
Michael W. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 10 december 2014
Location and ownership

location, staff, value
10
Always a pleasure staying there!
Kendrick K. Individuele reizigers Philippines, 7 december 2014
Castle peak review

Location price and parking
7,3
Good
Philipp S. (Echt)paren Philippines, 7 december 2014
Stacaytion

Value for money, at par amenities with other 3-star hotels, good food
8,7
Leslie A. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 1 december 2014
Excellent

Good location.very good service.excellent room.
9,7
We enjoyed our stay in this hotel. Very good location near port and ayala mall. Great service,staffs are very accomodating.rates are reasonable.excellent rooms (new renovate).stressfree! Great for relaxation stay with the kids.highly recommended.👍

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Castle Peak Hotel Cebu-stadCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - LobbyCastle Peak Hotel Cebu-stad - RestaurantCastle Peak Hotel Cebu-stad - RestaurantCastle Peak Hotel Cebu-stad - ReceptieCastle Peak Hotel Cebu-stad - SchoonheidssalonCastle Peak Hotel Cebu-stad - SpaCastle Peak Hotel Cebu-stad - SpaCastle Peak Hotel Cebu-stad - SpaCastle Peak Hotel Cebu-stad - ZwembadCastle Peak Hotel Cebu-stad - FaciliteitenCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - Spa


AS-AGWEB-3A08