of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur Castle Peak Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Lobby Castle Peak Hotel Cebu-stad - Restaurant
Castle Peak Hotel Cebu-stad - Restaurant Castle Peak Hotel Cebu-stad - Receptie Castle Peak Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Castle Peak Hotel Cebu-stad - Hotel interieur Castle Peak Hotel Cebu-stad - Hotel interieur Castle Peak Hotel Cebu-stad - Hotel interieur Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Castle Peak Hotel Cebu-stad - Gastenkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 106
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 1242 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,0
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (1242)
Sorteer op:
Henricus H. Individuele reizigers Netherlands, 8 april 2012
Aardige mensen die je graag verder helpen

de prijs/kwaliteit verhouding en de grootte van de kamer
6,7
Voor 1 overnachting is dit hotel goed te doen als je op doorreis bent. De kamer was echter niet goed schoongemaakt, evenals de minibar;ik durfde hier geen drinken in te zetten en de minibar zelf was leeg...
Albert T. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2011
Goedkoop net hotel

goede bedden
5,3
het hotel ligt in ayala district. met de taxi's voor de deur, welke allemaal de meter gebruiken, kun je goedkoop alles in cebu bereiken. het personeel is zeer aardig en behulpzaam. het restaurant is gezellig maar een beetje verouderd.
Restaurant tip: Als je liever buiten het hotel ontbeit, dan is er op 100 meter van het hotel een klein eethuisje waar je goedkoop van een ontbeit of lunch kunt genieten
Maarten D. Individuele reizigers Netherlands, 15 mei 2011
Redelijk zakelijk hotel.

Echte voordelen zijn me niet opgevallen. Helaas.
5,3
Voor alles wat je wilt doen, heb je een taxi nodig.
Hotel kenmerken tip: Niet direct een hotel kenmerktip, maar links, schuin aan de overkant is een goede Thaise massagesalon met vriendelijk en bekwaam personeel.
Rijnten R. Individuele reizigers Netherlands, 4 mei 2010
Veel voor weinig

Plaats, bediening, prijs.
9
Het hotel ligt centraal in Ayala district, met als voordeel dat je niet ver weg hoeft om alles te zien en te beleven in deze schitterende stad. Met de taxi's voor de deur, welke allemaal de meter gebruiken is het goedkoop reizen. Het personeel is kundig en voelt vertrouwd aan. Het eten is goed voor de prijs die ze vragen, de kamer netjes.
Uitgaansleven tip: Schuin tegenover het hotel is een jazz/bleus club waar dagelijks live muziek is. Men kan er dansen naar hartelust.
Teresa O. (Echt)paren United Kingdom, 26 november 2014
Lovely hotel, great location

Quiet room, comfortable, great location
9
We booked this hotel based on previous reviews and we were not disappointed, it was clean, quiet and comfortable, we even stayed an extra night as we liked it so much, it was also good value for money. We didn't eat there as Ayala Mall was nearby with numerous restaurants at 'The Terraces', the city centre was interesting, we went Fort San Pedro, Magelans cross, Bascillica del Santa Ninos and the cathedral was only 100 pesos in taxi to get there, would recommend this hotel, also the dipping pool/Jacuzzi was nice and the bar on 10th floor.
Naesook L. (Echt)paren South Korea, 24 november 2014
strange ordor

easy access to Ayala Mall and SM mall-by walk 20min, by taxi 10min
5,3
1. Strange smell from the toilet 2. Cleaning was not perfect -No wipping the tables 3. No DC or speciall care even though I have stayed regularly 4. Often mistkes of each receptionist
Erik J. Individuele reizigers Philippines, 23 november 2014
Pleasureable weekend

Clean,location,helpful staff
7,7
Enjoyable.
Bernard J. Zakelijke reizigers Philippines, 23 november 2014
Nice hotel

Location
7,7
Its nice facilities are great
Jayma J. (Echt)paren Philippines, 10 november 2014
One day stay

nice location & cheap
6
Lee H. Zakelijke reizigers Singapore, 7 november 2014
Average Budget hotel

Good location and avarage price
4
Just your ordinary budget hotel, nothing to shout about.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Castle Peak Hotel Cebu-stadCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - Hotel exterieurCastle Peak Hotel Cebu-stad - Hotel exterieurCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - LobbyCastle Peak Hotel Cebu-stad - RestaurantCastle Peak Hotel Cebu-stad - RestaurantCastle Peak Hotel Cebu-stad - ReceptieCastle Peak Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCastle Peak Hotel Cebu-stad - Hotel interieurCastle Peak Hotel Cebu-stad - Hotel interieurCastle Peak Hotel Cebu-stad - Hotel interieurCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - RestaurantCastle Peak Hotel Cebu-stad - SchoonheidssalonCastle Peak Hotel Cebu-stad - SchoonheidssalonCastle Peak Hotel Cebu-stad - SpaCastle Peak Hotel Cebu-stad - SpaCastle Peak Hotel Cebu-stad - SpaCastle Peak Hotel Cebu-stad - ZwembadCastle Peak Hotel Cebu-stad - FaciliteitenCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - GastenkamerCastle Peak Hotel Cebu-stad - Spa


AS-AGWEB-3A02