Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Cebu Grand Hotel

Cebu Capitol Complex, North Escario St., Cebu City, Cebu City, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Cebu Grand Hotel Cebu City - Balzaal Cebu Grand Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Grand Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Grand Hotel Cebu City - Vergaderruimte Cebu Grand Hotel Cebu City - Suite Cebu Grand Hotel Cebu City - Vergaderruimte Cebu Grand Hotel Cebu City - Lobby Cebu Grand Hotel Cebu City - Suite Cebu Grand Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Grand Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Grand Hotel Cebu City - Zwembad Cebu Grand Hotel Cebu City - Suite Cebu Grand Hotel Cebu City - Suite Cebu Grand Hotel Cebu City - Suite Cebu Grand Hotel Cebu City - Receptie Cebu Grand Hotel Cebu City - Gastenkamer
Cebu Grand Hotel Cebu City - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu City - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu City - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu City - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu City - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu City - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu City - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu City - Fitnessruimte Cebu Grand Hotel Cebu City - Fitnessruimte Cebu Grand Hotel Cebu City - Fitnessruimte Cebu Grand Hotel Cebu City - Fitnessruimte Cebu Grand Hotel Cebu City - Fitnessruimte
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 100
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,6
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (552)
Sorteer op:
Marcel L. (Echt)paren Netherlands, 15 november 2012
Attent personeel op een mooie plek in de stad

Attent personeel, grote kamer, goed restaurant
7
We waren aan het begin van de vakantie ook al in dit hotel geweest. De mensen van het restaurant herkenden ons. We hadden dit keer de beschikking over een nog grotere kamer. Ik blijf het vervelend vinden dat je maar 1 keer kunt inloggen op je wifi account. De wifi is wel gratis en werkt verder ook goed. We hebben nu ook geluncht in het hotel. Het is dan niet druk en ze weten toch heerlijke gerechten op tafel te krijgen. De laundry service was goed.
Rapporteer deze beoordeling
Marcel L. (Echt)paren Netherlands, 30 oktober 2012
Goede service door vriendelijk personeel

Attent personeel en een goed buffet ontbijt. De kamer is ruim.
6,7
Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen. We konden snel op onze kamer. De bagage werd snel op de kamer afgeleverd. De toegang tot de wifi verloopt via een gebruikersnaam/wachtwoord systeem waardoor je maar 1 keer tegelijk ingelogd kunt zijn. Dit is niet altijd handig. Vooral als je een iPad en 2 telefoons hebt waarmee je wilt internetten.
Rapporteer deze beoordeling
Francois D. (Echt)paren Belgium, 17 januari 2012
heel goed hotel met goed personeel

barbeque gedaan buiten , heel goed
9,3
heel goed hotel, rustig gelegen in drukke stad kok aanwezig bij ontbijt in eetzaal om eitjes te bakken, grappig
Rapporteer deze beoordeling
Franky D. Individuele reizigers Belgium, 9 juni 2011
leuk betaalbaar hotel

goede ligging voor malls
9,7
geen commentaar, alles in orde uitgenomen dat niemand de frigo op de kamer ou invullen en/of aanvullen. is ledig gebleven gans mijn verblijf, echt jammer
Tip: gulligan restaurant in ayala mall 2e verdieping. in grand hotel de hoogste verdieping vragen!!!
Rapporteer deze beoordeling
Henk R. (Echt)paren Netherlands, 28 april 2011
redlijk goed hotel, service kan beter.

de kamers zijn ruim en een fijn balkon.
5,7
goede en rustige ligging v/h hotel, internet is zeer slecht in het hotel en de service daarvan ook, de algemene service van personeel was middelmatig, alleen wanneer je ze iedere keer pesos geeft houden ze de deur voor je open! zwembad water is troebel, verlichting badkamer is slecht, zo kan je slecht zien als je in de spiegel kijkt wat je aan het doen bent,ontbijt is niet zo best, veel fhilipijns eten, maar gelukkig konden we wel elke dag een gebakken eitje krijgen, geen sla,tomaatje of beleg, dus was erg eentonig.
Winkel tip: diversen grote mails direct met jeepny te bereiken, om de hoek kan je goed kleine boodschapjes doen, ook de mac en koffie corner om de hoek waar je goed kunt internetten.
Rapporteer deze beoordeling
Henk R. (Echt)paren Netherlands, 23 april 2011
redlijk hotel, rustige ligging, grote kamers

grote fijne kamers
5,7
als je aankomt is het personeel vriendelijk, dan houden ze graag de deur open maar na 2 dagen is het over, slechte verlichting in de badkamer om je te scheren, het water in het zwembad zag er nou niet echt fris uit, het ontbijt was niet veel bijzonders, gelukkig kon je wel een gebakken eitje laten klaar maken dus dan had je nog wat, voor de rest een redelijk hotel voor de fhilipijnse begrippen maar naar verhouding duur.
Winkel tip: goed te doen met busjes naar diversen grote winkelcentra"s
Rapporteer deze beoordeling
Ricardo T. Individuele reizigers Netherlands, 18 januari 2010
Goed hotel voon een goede prijs

Comfortabele kamers en vrinedelijke hotel mensen
7,3
Heel goed hotel voor een vriendlijke prijs. Echter dicht bij de centrum en heeft een zwembad en gym. Comfortabele en grote kamers met een goe3de douche en toilet.
Restaurant tip: Eten in the Ayala mall vooral de Cafe Laguna is een aanrader
Rapporteer deze beoordeling
Martijn D. (Echt)paren Netherlands, 1 januari 2010
Prima hotel

Goede service Prima ontbijt Vriendelijk personeel Ver genoeg van de drukke straat zodat je er geen last van hebt
8
Rapporteer deze beoordeling
재윤 한. (Echt)paren South Korea, 21 februari 2015
at the first, water was not offering well..

location
4,3
Bad... Sorry
Rapporteer deze beoordeling
Barbara A. Individuele reizigers Philippines, 19 januari 2015
can be better

accessible, near to shops, needs improvement
6
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Cebu Grand Hotel Cebu CityCebu Grand Hotel Cebu City - BalzaalCebu Grand Hotel Cebu City - RestaurantCebu Grand Hotel Cebu City - RestaurantCebu Grand Hotel Cebu City - VergaderruimteCebu Grand Hotel Cebu City - SuiteCebu Grand Hotel Cebu City - VergaderruimteCebu Grand Hotel Cebu City - LobbyCebu Grand Hotel Cebu City - SuiteCebu Grand Hotel Cebu City - RestaurantCebu Grand Hotel Cebu City - RestaurantCebu Grand Hotel Cebu City - ZwembadCebu Grand Hotel Cebu City - SuiteCebu Grand Hotel Cebu City - SuiteCebu Grand Hotel Cebu City - SuiteCebu Grand Hotel Cebu City - ReceptieCebu Grand Hotel Cebu City - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu City - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu City - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu City - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu City - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu City - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu City - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu City - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu City - FitnessruimteCebu Grand Hotel Cebu City - FitnessruimteCebu Grand Hotel Cebu City - FitnessruimteCebu Grand Hotel Cebu City - FitnessruimteCebu Grand Hotel Cebu City - FitnessruimteCebu Grand Hotel Cebu City - Fitnessruimte


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04