of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Cebu Grand Hotel

Cebu Capitol Complex, North Escario St., Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Balzaal Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Restaurant Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Restaurant Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Suite Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Lobby Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Suite Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Restaurant Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Restaurant Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Zwembad Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Suite Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Suite Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Suite Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Receptie Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Gastenkamer
Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Fitnessruimte Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Fitnessruimte Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Fitnessruimte Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Fitnessruimte Cebu Grand Hotel Cebu-stad - Fitnessruimte
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 100
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 538 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,6
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (538)
Sorteer op:
Marcel L. (Echt)paren Netherlands, 15 november 2012
Attent personeel op een mooie plek in de stad

Attent personeel, grote kamer, goed restaurant
7
We waren aan het begin van de vakantie ook al in dit hotel geweest. De mensen van het restaurant herkenden ons. We hadden dit keer de beschikking over een nog grotere kamer. Ik blijf het vervelend vinden dat je maar 1 keer kunt inloggen op je wifi account. De wifi is wel gratis en werkt verder ook goed. We hebben nu ook geluncht in het hotel. Het is dan niet druk en ze weten toch heerlijke gerechten op tafel te krijgen. De laundry service was goed.
Marcel L. (Echt)paren Netherlands, 30 oktober 2012
Goede service door vriendelijk personeel

Attent personeel en een goed buffet ontbijt. De kamer is ruim.
6,7
Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen. We konden snel op onze kamer. De bagage werd snel op de kamer afgeleverd. De toegang tot de wifi verloopt via een gebruikersnaam/wachtwoord systeem waardoor je maar 1 keer tegelijk ingelogd kunt zijn. Dit is niet altijd handig. Vooral als je een iPad en 2 telefoons hebt waarmee je wilt internetten.
Francois D. (Echt)paren Belgium, 17 januari 2012
heel goed hotel met goed personeel

barbeque gedaan buiten , heel goed
9,3
heel goed hotel, rustig gelegen in drukke stad kok aanwezig bij ontbijt in eetzaal om eitjes te bakken, grappig
Franky D. Individuele reizigers Belgium, 9 juni 2011
leuk betaalbaar hotel

goede ligging voor malls
9,7
geen commentaar, alles in orde uitgenomen dat niemand de frigo op de kamer ou invullen en/of aanvullen. is ledig gebleven gans mijn verblijf, echt jammer
Tip: gulligan restaurant in ayala mall 2e verdieping. in grand hotel de hoogste verdieping vragen!!!
Henk R. (Echt)paren Netherlands, 28 april 2011
redlijk goed hotel, service kan beter.

de kamers zijn ruim en een fijn balkon.
5,7
goede en rustige ligging v/h hotel, internet is zeer slecht in het hotel en de service daarvan ook, de algemene service van personeel was middelmatig, alleen wanneer je ze iedere keer pesos geeft houden ze de deur voor je open! zwembad water is troebel, verlichting badkamer is slecht, zo kan je slecht zien als je in de spiegel kijkt wat je aan het doen bent,ontbijt is niet zo best, veel fhilipijns eten, maar gelukkig konden we wel elke dag een gebakken eitje krijgen, geen sla,tomaatje of beleg, dus was erg eentonig.
Winkel tip: diversen grote mails direct met jeepny te bereiken, om de hoek kan je goed kleine boodschapjes doen, ook de mac en koffie corner om de hoek waar je goed kunt internetten.
Henk R. (Echt)paren Netherlands, 23 april 2011
redlijk hotel, rustige ligging, grote kamers

grote fijne kamers
5,7
als je aankomt is het personeel vriendelijk, dan houden ze graag de deur open maar na 2 dagen is het over, slechte verlichting in de badkamer om je te scheren, het water in het zwembad zag er nou niet echt fris uit, het ontbijt was niet veel bijzonders, gelukkig kon je wel een gebakken eitje laten klaar maken dus dan had je nog wat, voor de rest een redelijk hotel voor de fhilipijnse begrippen maar naar verhouding duur.
Winkel tip: goed te doen met busjes naar diversen grote winkelcentra"s
Ricardo T. Individuele reizigers Netherlands, 18 januari 2010
Goed hotel voon een goede prijs

Comfortabele kamers en vrinedelijke hotel mensen
7,3
Heel goed hotel voor een vriendlijke prijs. Echter dicht bij de centrum en heeft een zwembad en gym. Comfortabele en grote kamers met een goe3de douche en toilet.
Restaurant tip: Eten in the Ayala mall vooral de Cafe Laguna is een aanrader
Martijn D. (Echt)paren Netherlands, 1 januari 2010
Prima hotel

Goede service Prima ontbijt Vriendelijk personeel Ver genoeg van de drukke straat zodat je er geen last van hebt
8
Sean S. Individuele reizigers United States of America, 3 oktober 2014
Not what I was expecting based on the reviews

Price, friendly staff, free water
5,7
A bit let down by the place although it did have balcony rooms and friendly staff. I guess for the price it was not bad but I think castle peak is similar in price with a better location and nicer rooms. My main complaint was the in the wall mouldy aircon, the 2000p required deposit (cash only) and most if all the horrible I mean horrible mattresses. Been traveling 3 weeks and my back felt like hell in the morning.
Patrick I. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 12 september 2014
Cebu Birthday Vacation

Good Location, Friendly Staff, Value for Money
7,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Cebu Grand Hotel Cebu-stadCebu Grand Hotel Cebu-stad - BalzaalCebu Grand Hotel Cebu-stad - RestaurantCebu Grand Hotel Cebu-stad - RestaurantCebu Grand Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCebu Grand Hotel Cebu-stad - SuiteCebu Grand Hotel Cebu-stad - VergaderruimteCebu Grand Hotel Cebu-stad - LobbyCebu Grand Hotel Cebu-stad - SuiteCebu Grand Hotel Cebu-stad - RestaurantCebu Grand Hotel Cebu-stad - RestaurantCebu Grand Hotel Cebu-stad - ZwembadCebu Grand Hotel Cebu-stad - SuiteCebu Grand Hotel Cebu-stad - SuiteCebu Grand Hotel Cebu-stad - SuiteCebu Grand Hotel Cebu-stad - ReceptieCebu Grand Hotel Cebu-stad - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu-stad - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu-stad - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu-stad - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu-stad - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu-stad - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu-stad - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu-stad - GastenkamerCebu Grand Hotel Cebu-stad - FitnessruimteCebu Grand Hotel Cebu-stad - FitnessruimteCebu Grand Hotel Cebu-stad - FitnessruimteCebu Grand Hotel Cebu-stad - FitnessruimteCebu Grand Hotel Cebu-stad - FitnessruimteCebu Grand Hotel Cebu-stad - Fitnessruimte


AS-AGWEB-3B04