Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,2
op basis van 5817 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 5817 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,2
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Meri K.
Nederland
23 augustus 2010
Centerpoint Hotel is echt het geld waard
Heel goed gelegen hotel, heel schoon, behulpzaam personeel, super uitgebreid ontbijt.
Geen
Het hotel was echt heel erg netjes. Het ligt centraal als je bezienswaardigheden wilt bezoeken. De kamer was heel groot en schoon. Het ontbijt is erg uitgebreid en lekker. Het hotel is echt waar voor je geld.

William M.
Nederland
20 maart 2010
goed hotel gustig gelegen
grote kamers met kleine keuken gunstig gelegen
klein zwembad, met een paar ligbedden,
Wij hebben dit hotel geboekt in verband met zijn gustige ligging.alle grote shoppingmall's op loopafstand. skytrain ook op loopafstand . vele eetstalletje direct om de hoek.ruime kamer en badkamer. klein balcon ideaal voor de rokers onder ons.vriendelijk en behulpzaam personeel.voor het echte uitgaans leven moet je niet in deze wijk zitten.wij hebben goed naar onze zin gehad en komen zeker nog een keer terug

dirk B.
Nederland
08 december 2009
goede ervaring
ruime schone kamer, op zeer goede locatie in het centrum
geen bar,of ander vertier
goed hotel,appartmentcomplex op goede locatie in het centrum badkamer wat minimaal maar wel goed ontbijt goed zwembad erg klein,en erg koud, maar wel toereikend

Linda C.
Nederland
07 november 2009
Goede service
Bereikbaarheid, en service zijn hier top
Geen
Wij hebben hier voor het eerst gelogeerd en zijn erg tevreden over de service en ligging van dit hotel. We komen op het eind van onze vakantie zeker weer hier terug

sigrid K.
Nederland
28 september 2009
centre point appartments
locatie ten opzichte van de winkelcentra
het betreffen appartementen ipv hotel kamers.
het centre point appartments building heeft een prima prijs kwaliteit verhouding. de apartementen liggen in downtown bangkok dichtbij de grote shopping mals. wij hadden een appartement op de 11e verdieping. de appartementen zijn geserviced. ze zijn inclusief keuken (kookplaat, magnetron, koffiezetter, broodrooster). ideaal voor de reiziger de voor zaken en/of plezier langer dan een paar dagen in bangkok verblijft. voor ons was dit niet noodzakelijk, maar wij hadden dit niet opgemerkt bij het boeken. voor een paar dagen bangkok is een hotel en de wijk sukhemvit of silom volgens ons een stuk leuker. wij gaan de volgende keer niet weer naar dit hotel.

mattijs N.
Nederland
02 augustus 2009
Prima
- Grote kamer - Schoon - Fitness en zwembad - Ontbijt
- Lift duurt some erruggg lang - Kamer beetje kaal - hoogseizoen prijs en prijs bij binnenlopen
Had een aanbieding voor 2100 baht. Dat is een redelijke prijs. Hoogseizien prijs is duurder en de binnenloop prijs is extreem veel duurder (geloof wel 1000 baht extra. Wat je krijgt is een grote kamer met keuken (die je als reiziger nooit gebruikt) met een bad. Alles schoon. Je hebt tv en dvd en audioinstallatie. Ziet er wel allemaal beetje kaal uit. Maar das normaal in Thailand. Ontbijt is lekker, goede koffie, veel keuze... Wat er ook leuk uitziet is het zwembad met plantjes ed, gezellig. Redelijk formaat mooi uitzicht op baiyoke toren. Vind het best een aanrader. Oh ja een heel mooie fitnessruimte...prima

Tan J.
Singapore
24 augustus 2016
Virgin stay in centre point
Had been hearing a lot of good reviews on this hotel. Hence I had decided to try this hotel for my bkk trip. Loving the outlook of the hotel and the bed is so comfortable. Hotel is very spacious. There's a mini kitchen too! Would recommend friends to stay in this hotel!

GWYNN T.
Singapore
23 augustus 2016
Value for money , good location
Overall the Hotel was good except the Swimming pool was small . The room comes in a good size , spacious and a small kitchen convenient especially bring young children

Huixin F.
Singapore
22 augustus 2016
Perfect place for staying
The staff are very helpful, and the rooms are big enough. Especially for tourist like me who shops a lot, a big room would definitely be advantage.

Clara C.
Singapore
22 augustus 2016
gd location
It is near platinum mall and pratunam market with access from side entrance. Whole stretch of massages for u to choose from within alleys towards the hotel. BTS is also not tt far away- walkable arnd 15mins