arrow-up-icon Verdien punten binnen uw premiepunten programma!
Terug naar hotelinformatie

Excellent 8,2
op basis van 5741 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Excellent



uit 5741 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,2
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,5

Meri K.
Nederland
23 augustus 2010
Centerpoint Hotel is echt het geld waard
Heel goed gelegen hotel, heel schoon, behulpzaam personeel, super uitgebreid ontbijt.
Geen
Het hotel was echt heel erg netjes. Het ligt centraal als je bezienswaardigheden wilt bezoeken. De kamer was heel groot en schoon. Het ontbijt is erg uitgebreid en lekker. Het hotel is echt waar voor je geld.

William M.
Nederland
20 maart 2010
goed hotel gustig gelegen
grote kamers met kleine keuken gunstig gelegen
klein zwembad, met een paar ligbedden,
Wij hebben dit hotel geboekt in verband met zijn gustige ligging.alle grote shoppingmall's op loopafstand. skytrain ook op loopafstand . vele eetstalletje direct om de hoek.ruime kamer en badkamer. klein balcon ideaal voor de rokers onder ons.vriendelijk en behulpzaam personeel.voor het echte uitgaans leven moet je niet in deze wijk zitten.wij hebben goed naar onze zin gehad en komen zeker nog een keer terug

dirk B.
Nederland
08 december 2009
goede ervaring
ruime schone kamer, op zeer goede locatie in het centrum
geen bar,of ander vertier
goed hotel,appartmentcomplex op goede locatie in het centrum badkamer wat minimaal maar wel goed ontbijt goed zwembad erg klein,en erg koud, maar wel toereikend

Linda C.
Nederland
07 november 2009
Goede service
Bereikbaarheid, en service zijn hier top
Geen
Wij hebben hier voor het eerst gelogeerd en zijn erg tevreden over de service en ligging van dit hotel. We komen op het eind van onze vakantie zeker weer hier terug

sigrid K.
Nederland
28 september 2009
centre point appartments
locatie ten opzichte van de winkelcentra
het betreffen appartementen ipv hotel kamers.
het centre point appartments building heeft een prima prijs kwaliteit verhouding. de apartementen liggen in downtown bangkok dichtbij de grote shopping mals. wij hadden een appartement op de 11e verdieping. de appartementen zijn geserviced. ze zijn inclusief keuken (kookplaat, magnetron, koffiezetter, broodrooster). ideaal voor de reiziger de voor zaken en/of plezier langer dan een paar dagen in bangkok verblijft. voor ons was dit niet noodzakelijk, maar wij hadden dit niet opgemerkt bij het boeken. voor een paar dagen bangkok is een hotel en de wijk sukhemvit of silom volgens ons een stuk leuker. wij gaan de volgende keer niet weer naar dit hotel.

mattijs N.
Nederland
02 augustus 2009
Prima
- Grote kamer - Schoon - Fitness en zwembad - Ontbijt
- Lift duurt some erruggg lang - Kamer beetje kaal - hoogseizoen prijs en prijs bij binnenlopen
Had een aanbieding voor 2100 baht. Dat is een redelijke prijs. Hoogseizien prijs is duurder en de binnenloop prijs is extreem veel duurder (geloof wel 1000 baht extra. Wat je krijgt is een grote kamer met keuken (die je als reiziger nooit gebruikt) met een bad. Alles schoon. Je hebt tv en dvd en audioinstallatie. Ziet er wel allemaal beetje kaal uit. Maar das normaal in Thailand. Ontbijt is lekker, goede koffie, veel keuze... Wat er ook leuk uitziet is het zwembad met plantjes ed, gezellig. Redelijk formaat mooi uitzicht op baiyoke toren. Vind het best een aanrader. Oh ja een heel mooie fitnessruimte...prima

Sytske P.
Indonesië
01 juli 2016
4 days Bangkok
Good hotel, friendly staff. Room excellent. Pool was a bit of a disappointment but for the rest all was great for a city trip!

Kusumo H.
Indonesië
30 juni 2016
Perfect stay for families
Staying at Centre Point Hotel Pratunam is the right decision as the junior suite room fits for 4 persons, its location is only a distance walking from Platinum Fashion Mall and Pratunam Market,

Poh L.
Maleisië
29 juni 2016
PERFECT LOCATION AND SERVICE
our shopping areas are around pratunam area, so this hotel is quite perfect for our trip this time. It only takes 7 minutes to walk to pratunam market and platinum fashion mall, and 10 minute walking to central world, around 20minutes to siam paragon area. Eat and shop are quite convenient, massage shops are just opposite the front entrance. 7-eleven is just next to the door of side entrance. Hotel staff are very friendly and helpful. Unlimited welcome drinks are available since morning till evening in the lobby. Environments are very cozy and comfort. Hotel rooms are large enough to accomodate 5 people.

PEI L.
Singapore
28 juni 2016
good old times
Stay there many times when in am younger. Even though its a old hotel, the standard remains Impress by the taxi service by this hotel, the service that was assisted by Nina was wonderful. Front office staff are helpful also. Location is near perfect.