Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malaat, Manila, Filipijnen 1004

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 1866 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
7,7
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (1866)
Sorteer op:
Eric K. Individuele reizigers Netherlands, 9 november 2015
een heel goed hotel

luxe, zeer klantvriendelijk, mooie badkamer.
8
erg tevreden.
Rapporteer deze beoordeling
Richard B. Individuele reizigers Netherlands, 14 december 2013
goed

schoon,verzorgd goedeservice
8
Rapporteer deze beoordeling
Bert S. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2010
Prima hotel

Dicht bij de luchthaven
8,7
Goeie prijs-kwaliteit verhouding. Goed centraal in Malate. Taxi's komen af en aan. Prima Japans restaurant, dit is echt aan te bevelen. Daarnaast zijn in het gebouw van het hotel een aantal reisbureaus gevestigd, dit kan handig zijn als je een tripje wilt boeken vanuit Manila. Veder is het hotel ca. 15 minuten van de Mall Of Asia, het grootste winkelcentrum van Azië. Kortom: de moeite waard.
Restaurant tip: Japans restaurant in het hotel...
Rapporteer deze beoordeling
Sabita C. Groepen Netherlands, 18 juni 2009
verblijf manila

netjes, goed aangekleed
6,7
Het hotel is bij binnen komst uiterst verzorgd en netjes. kamers zijn ook netjes en roomservices is attent als hun iets wordt gevraagd. zwembad is ook goed onderhouden. gym is minder. eten is vrij duur in het hotel. je kunt beter buiten eten. is veel goedkoper.het zou beter zijn al ze pakket hadden met ontbijt.het personeel is attent.
Sightseeing/attracties tip: bureau voor toerisme raadlpegen.
Rapporteer deze beoordeling
Elenita M. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 24 april 2016
Kids bonding
5,7
The hotel is really nice, good facilities & with approachable staff.
Rapporteer deze beoordeling
Jely H. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 21 april 2016
First Time Stay
4,7
I stayed with my Family at this hotel bec it is near our destination for the next day. However, i found that given the rate they charged me for the room, you still have to call the housekeeping for some toiletries (no soap and shampoo) and their tv was not as clear as it should be.
Rapporteer deze beoordeling
Tan V. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 18 april 2016
Must return
6,3
I was pleasantly surprised how the hotel has transformed from its old rustic and dark lobby into a chic hotel lobby. The room we got amused me because of its size as well as the beds. The only thing that seems not to belong is the size of the flat tv. Hope they can make an upgrade on that. They have good wifi and cable signal. The food! Breakfast was great. The restaurant is spacious and cozy.. Attendants very attentive. Must return for a longer period of stay and more rooms to book my expansive family.
Rapporteer deze beoordeling
Yeoh K. Zakelijke reizigers Malaysia, 17 april 2016
overall is good
4,7
will recommend to friends
Rapporteer deze beoordeling
Yeoh K. Zakelijke reizigers Malaysia, 17 april 2016
i happy for staying here
4,3
will come again
Rapporteer deze beoordeling
Yeoh K. Zakelijke reizigers Malaysia, 17 april 2016
will introduce to friends
4,7
b'fast is ok, but every day almost same
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - ReceptieCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - ZwembadCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - Balkon/TerrasCentury Park Hotel Manila - SuiteCentury Park Hotel Manila - FitnessruimteCentury Park Hotel Manila - FitnessruimteCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - BuffetCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Hotel interieurCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - BalzaalCentury Park Hotel Manila - VergaderruimteCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - FitnessruimteCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - VergaderruimteCentury Park Hotel Manila - Hotel exterieurCentury Park Hotel Manila - Hotel exterieurCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - BalzaalCentury Park Hotel Manila - BalzaalCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Restaurant


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B02