Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malaat, Manila, Filipijnen 1004 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Lobby Century Park Hotel Manila - Hotel interieur Century Park Hotel Manila - Receptie Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Zwembad Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Fitnessruimte Century Park Hotel Manila - Fitnessruimte Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Suite Century Park Hotel Manila - Buffet
Century Park Hotel Manila - Koffiehuis/Café Century Park Hotel Manila - Koffiehuis/Café Century Park Hotel Manila - Koffiehuis/Café Century Park Hotel Manila - Koffiehuis/Café Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Hotel interieur Century Park Hotel Manila - Balzaal Century Park Hotel Manila - Balzaal Century Park Hotel Manila - Vergaderruimte Century Park Hotel Manila - Gastenkamer
Gebied: Malaat Aantal kamers: 500
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
7,7
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (1644)
Sorteer op:
Richard B. Individuele reizigers Netherlands, 14 december 2013
goed

schoon,verzorgd goedeservice
8
Bert S. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2010
Prima hotel

Dicht bij de luchthaven
8,7
Goeie prijs-kwaliteit verhouding. Goed centraal in Malate. Taxi's komen af en aan. Prima Japans restaurant, dit is echt aan te bevelen. Daarnaast zijn in het gebouw van het hotel een aantal reisbureaus gevestigd, dit kan handig zijn als je een tripje wilt boeken vanuit Manila. Veder is het hotel ca. 15 minuten van de Mall Of Asia, het grootste winkelcentrum van Azië. Kortom: de moeite waard.
Restaurant tip: Japans restaurant in het hotel...
Sabita C. Groepen Netherlands, 18 juni 2009
verblijf manila

netjes, goed aangekleed
6,7
Het hotel is bij binnen komst uiterst verzorgd en netjes. kamers zijn ook netjes en roomservices is attent als hun iets wordt gevraagd. zwembad is ook goed onderhouden. gym is minder. eten is vrij duur in het hotel. je kunt beter buiten eten. is veel goedkoper.het zou beter zijn al ze pakket hadden met ontbijt.het personeel is attent.
Sightseeing/attracties tip: bureau voor toerisme raadlpegen.
Dominic O. Zakelijke reizigers India, 3 juli 2015
Average hotel

location, shopping, nightlife
6,7
Stay was comfortable, staff was friendly, food was ok, but the room condition was average, furniture and toilet fittings are old. as i checked into the room i had Housekeeping redo my bed as the sheet was dirty and also seemed very old. i think this hotel needs a serious renovation to match the 5 star rating.
Dominic O. Zakelijke reizigers India, 3 juli 2015
OK Stay

Nightlife, shopping, Convenience
6,7
It was an ok stay, nothing specific to mention here, I don't think i had a 5 star experience, hotel needs renovation.
Amado T. (Echt)paren United States of America, 2 juli 2015
it's ok

average hotel
4,7
My 1st night its not good the room that they gave me is "socks' theres is roaches in my bathtub and rat in my room and water leaking in the shower area and sink and also no handles in the sink opener where you brush your teeth.and they use very old bed in that hotel and not comfortable to sleep...
Woojin J. Individuele reizigers South Korea, 30 juni 2015
moderate, calm and reasonable

big room and kind staff
7,3
Worth 100 Box not more.
Redentor B. Individuele reizigers United States of America, 27 juni 2015
Satisfied with my stay

Room is very clean
6,7
Was indeed ok but check in staff at front desk needs to be more service oriented and courteous
Paul S. (Echt)paren United States of America, 27 juni 2015
was good

food,, service ,,clean
7,7
was good staff good food good service good
Anthony E. Zakelijke reizigers Philippines, 26 juni 2015
Great Stay

comfort, location, food
7,7
the best

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Hotel interieurCentury Park Hotel Manila - ReceptieCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - ZwembadCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - FitnessruimteCentury Park Hotel Manila - FitnessruimteCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - SuiteCentury Park Hotel Manila - BuffetCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Hotel interieurCentury Park Hotel Manila - BalzaalCentury Park Hotel Manila - BalzaalCentury Park Hotel Manila - VergaderruimteCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - VergaderruimteCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - FitnessruimteCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - VergaderruimteCentury Park Hotel Manila - Hotel exterieurCentury Park Hotel Manila - EntreeCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - BalzaalCentury Park Hotel Manila - Balzaal

Beoordelingen door klanten - Century Park Hotel, Manila

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

SG-AGWEB-6A06