Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malaat, Manila, Filipijnen 1004 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Lobby Century Park Hotel Manila - Hotel interieur Century Park Hotel Manila - Receptie Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Zwembad Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Fitnessruimte Century Park Hotel Manila - Fitnessruimte Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Gastenkamer Century Park Hotel Manila - Suite Century Park Hotel Manila - Buffet
Century Park Hotel Manila - Koffiehuis/Café Century Park Hotel Manila - Koffiehuis/Café Century Park Hotel Manila - Koffiehuis/Café Century Park Hotel Manila - Koffiehuis/Café Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Hotel interieur Century Park Hotel Manila - Balzaal Century Park Hotel Manila - Balzaal Century Park Hotel Manila - Vergaderruimte Century Park Hotel Manila - Gastenkamer
Gebied: Malaat Aantal kamers: 500
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
7,7
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (1668)
Sorteer op:
Richard B. Individuele reizigers Netherlands, 14 december 2013
goed

schoon,verzorgd goedeservice
8
Rapporteer deze beoordeling
Bert S. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2010
Prima hotel

Dicht bij de luchthaven
8,7
Goeie prijs-kwaliteit verhouding. Goed centraal in Malate. Taxi's komen af en aan. Prima Japans restaurant, dit is echt aan te bevelen. Daarnaast zijn in het gebouw van het hotel een aantal reisbureaus gevestigd, dit kan handig zijn als je een tripje wilt boeken vanuit Manila. Veder is het hotel ca. 15 minuten van de Mall Of Asia, het grootste winkelcentrum van Azië. Kortom: de moeite waard.
Restaurant tip: Japans restaurant in het hotel...
Rapporteer deze beoordeling
Sabita C. Groepen Netherlands, 18 juni 2009
verblijf manila

netjes, goed aangekleed
6,7
Het hotel is bij binnen komst uiterst verzorgd en netjes. kamers zijn ook netjes en roomservices is attent als hun iets wordt gevraagd. zwembad is ook goed onderhouden. gym is minder. eten is vrij duur in het hotel. je kunt beter buiten eten. is veel goedkoper.het zou beter zijn al ze pakket hadden met ontbijt.het personeel is attent.
Sightseeing/attracties tip: bureau voor toerisme raadlpegen.
Rapporteer deze beoordeling
Ahmed B. (Echt)paren Egypt, 29 juli 2015
Nice hotel

Food,staff,location
7
Rapporteer deze beoordeling
Tang W. Zakelijke reizigers Hong Kong, 23 juli 2015
Review of Century Park Hotel

1. courteous hotel staff, 2. location. 3. good wifi
7,3
it as alright, but there 2 things that we were uncomfortable about- first we were not informed that the hotel is under renovation, the second thing it is the first time we have a room located next to a helicopter landing pad.
Rapporteer deze beoordeling
Ahmed B. (Echt)paren Egypt, 22 juli 2015
Very good

Staff food location
9,7
Rapporteer deze beoordeling
Maria U. Individuele reizigers United States of America, 17 juli 2015
Very satisfied. I go every month

bed, service, food
10
fabulous experience
Rapporteer deze beoordeling
Paul S. Individuele reizigers United States of America, 15 juli 2015
ok

near airport , staff friendly food good
8,7
stayed here before everything god except for some reason while they were doing construction everywhere they charged double go figure
Rapporteer deze beoordeling
Katsuji I. Zakelijke reizigers Japan, 13 juli 2015
Not 5 star

Good location, with Pool, enough space
4,7
Very old hotel forget the position of 5 stars. I have an ache on my knee after surgery operation. I can't keep to stand long time. But it tooks more than 20 minutes to make me wait. No one tries to welcome me. The location is good near Shopping Plaza, and nice pool at ground floor. Hotel room was enough big. But cockroach came out, hotel towels were more than 5 years old, no hot water in shower, the level of breakfast was B-. I may reserve another hotel. The most worse point was no smile and sanitation from hotel men and women.
Rapporteer deze beoordeling
Taegeon Y. Individuele reizigers South Korea, 12 juli 2015
Had great time staying there!

Room, staff, food
9,7
I really liked staying in this hotel, and i will definetely go back there for sure. got a free room upgrade. Nice
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Hotel interieurCentury Park Hotel Manila - ReceptieCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - ZwembadCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - FitnessruimteCentury Park Hotel Manila - FitnessruimteCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - SuiteCentury Park Hotel Manila - BuffetCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Hotel interieurCentury Park Hotel Manila - BalzaalCentury Park Hotel Manila - BalzaalCentury Park Hotel Manila - VergaderruimteCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - VergaderruimteCentury Park Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - FitnessruimteCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - Eten en drinkenCentury Park Hotel Manila - VergaderruimteCentury Park Hotel Manila - Hotel exterieurCentury Park Hotel Manila - EntreeCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - GastenkamerCentury Park Hotel Manila - BalzaalCentury Park Hotel Manila - Balzaal

Beoordelingen door klanten - Century Park Hotel, Manila

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02