Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Chanalai Flora Resort, Kata Beach

175 Koktanod Road, Kata, Phuket, Thailand

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 864 beoordelingen

8 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,1
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (864)
Sorteer op:
Peter A. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2014
Ligging ok voor ouderen niet te doen veel trappen

prima ligging , rustig , prima personeel
6,7
Verblijf was voor 3 dagen maar lang genoeg, ontbijt is zeer matig wij zaten op 4e verdieping nieuw gedeelte wel veel trappen op voordat je bij de lift bent , personeel wel zeer vriendelijk , qua ligging perfect nabij het strand.
Rapporteer deze beoordeling
Jeanette P. Individuele reizigers Netherlands, 28 augustus 2013
Prima hotel voor een goede prijs!

Ligging, vlak bij het strand, 2 mooie zwembaden, prima buffetontbijt.
8
Wij hebben hier ruim een week gelogeerd en hadden meteen een vakantiegevoel toen we het hotel zagen. Prima kamers met balkon, goed buffetontbijt. Goede ligging t.o.v. Strand, 2 min. Lopen. Veel winkeltjes en restaurants in de buurt. Enig min-puntje waren de vele Chinezen die met busladingen tegelijk kwamen inchecken en de naar mijn smaak iets te harde bedden. Verder prima hotel met aardige bediening.
Rapporteer deze beoordeling
Martin K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 augustus 2013
We hebben ons verblijf 3x verlengd tot 9 nachten

Schonenkamers en het dagelijks schoonmaken van het zwembad
9
Het is een fijn en schoon hotel met vriendelijke personeel ik kom zeker nog een keer terug naar dit hotel
Rapporteer deze beoordeling
Renee D. (Echt)paren Netherlands, 4 augustus 2013
Geen aanrader

Niets.....
5
Slechte service en weinig klantvriendelijkheid. Meerdere keren gehad dat bij het invoeren van de sleutelkaart de stoppen er uit sloegen en dus niks in de kamer het deed. Kluis kende op dag 2 de code niet meer.. Werd beiden gemaakt, maar duurde erg lang! Er misten spullen uit de kamer. Kortom geen goede ervaring. Zou het hotel dan ook zeker niet aanbevelen!
Rapporteer deze beoordeling
Kris V. Individuele reizigers Belgium, 28 december 2012
klasse hotel dicht bij strand

uitgebreid ontbijt, ooi zwembad, dicht bij strand
9
Rapporteer deze beoordeling
Janine V. (Echt)paren Netherlands, 29 januari 2011
ruim opgezet hotel

aoarte zwembaden op verschillende hoogte, centraal gelegen
7
door ruime opzet lang zon bij het zwembad. Zeer ruime kamers.
Rapporteer deze beoordeling
Bertolt H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 21 december 2009
Schitterend, ristig resort op perfecte locatie

Goede lokatie tov strand, restaurants en winkels. Goedkoop.
10
Zeer mooi resort met schitterende zwembaden en zeer verzorgde kamers. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Kata is toeristisch maar niet zo erg als Patong, dus het is een heerlijke plek voor een jong gezin of een stel dat rust en enige romantiek zoekt.
Rapporteer deze beoordeling
Marijke M. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2009
Gemiddeld hotel in het centrum KataBeach

Midden in het centrum en op 5 min van KataBeach.
5,3
Gemiddeld hotel met een gunstige ligging voor wie niet van wandelen houdt, dicht bij het strand, winkeltjes en centraal gelegen voor openbaar vervoer. Aanrader: neem de locale bus voor 30 Bath naar Phuket Town, als je de tijd hebt. Je ziet veel, rijdt langs de stranden en door winkelstraten en komt voor weinig geld in de stad. Stap uit in Phuket Town of iets eerder bij de shoppingmall Central Festival. Vraag het de chauffeur en hij zal je waarschuwen.
Restaurant tip: Two Chefs voor Internationale en Thaise maaltijden. Andaman Coffee voor de heerlijkste koffie's en 15min gratis internet bij iedere koffie.
Rapporteer deze beoordeling
Samantha P. (Echt)paren Australia, 16 januari 2016
Location and pools good; Give the food a miss

Location, pool, room size
7,3
We had a lovely stay at the Chanalai Flora. The staff had decorated the room for our honeymoon and the room was spacious and clean. We could just see the ocean but the two floors above would have a better view. The walk to the beach was short and easy, and the two pools were great at the hotel. The staff were friendly and helpful overall. The downside was the food - the breakfast was ordinary and gave me food poisoning (I think) and the vodka they used in the cocktails was very very rough! The other food we ordered was average and overpriced. Would stay again but not bother paying for breakfast - nice little Italian cafe 100m away would be a better choice.
Rapporteer deze beoordeling
Reuben P. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 13 januari 2016
Room does not look like the pictures

Location, nice swimming pool & good breakfast spread
6
We traveled with our 2 year old and he loved the 2 large swimming pools and huge King Size bed. However, we were rather disappointed with the shabby condition of the room. We got room 5102 facing the pool. But the toilet had a musty odor, the taps were rusty and shower head was old & rickety. Also, the hotel did not provide basic things like bedroom slippers, toothbrush or a simple plastic comb. I also had to ring room service to tidy up our room, replace the pool towels and refill the bottle water (they did not do it automatically although I had put up the sign). I do not think this hotel is anywhere near 4 stars as basic necessities were not provided. The upside of the hotel is the good location, a mere 7 minutes walk to the beach and close to most eateries
Rapporteer deze beoordeling
1 - 8 van 8 beoordelingen
Chanalai Flora Resort, Kata Beach PhuketChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Hotel exterieurChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BadkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BadkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BadkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - UitzichtChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - UitzichtChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - UitzichtChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - UitzichtChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - UitzichtChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - UitzichtChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - EntreeChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - BuffetChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - UitzichtChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort, Kata Beach Phuket - Plattegronden


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06