of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Chanalai Flora Resort

175 Koktanod Road, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Tropical Serene Resort
Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Buffet Chanalai Flora Resort Phuket - Entree Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad
Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Lobby Chanalai Flora Resort Phuket - Lobby Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad
Gebied: Kata Aantal kamers: 144
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 738 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,0
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (738)
Sorteer op:
Peter A. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2014
Ligging ok voor ouderen niet te doen veel trappen

prima ligging , rustig , prima personeel
6,7
Verblijf was voor 3 dagen maar lang genoeg, ontbijt is zeer matig wij zaten op 4e verdieping nieuw gedeelte wel veel trappen op voordat je bij de lift bent , personeel wel zeer vriendelijk , qua ligging perfect nabij het strand.
Jeanette P. Individuele reizigers Netherlands, 28 augustus 2013
Prima hotel voor een goede prijs!

Ligging, vlak bij het strand, 2 mooie zwembaden, prima buffetontbijt.
8
Wij hebben hier ruim een week gelogeerd en hadden meteen een vakantiegevoel toen we het hotel zagen. Prima kamers met balkon, goed buffetontbijt. Goede ligging t.o.v. Strand, 2 min. Lopen. Veel winkeltjes en restaurants in de buurt. Enig min-puntje waren de vele Chinezen die met busladingen tegelijk kwamen inchecken en de naar mijn smaak iets te harde bedden. Verder prima hotel met aardige bediening.
Martin K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 augustus 2013
We hebben ons verblijf 3x verlengd tot 9 nachten

Schonenkamers en het dagelijks schoonmaken van het zwembad
9
Het is een fijn en schoon hotel met vriendelijke personeel ik kom zeker nog een keer terug naar dit hotel
Renee D. (Echt)paren Netherlands, 4 augustus 2013
Geen aanrader

Niets.....
5
Slechte service en weinig klantvriendelijkheid. Meerdere keren gehad dat bij het invoeren van de sleutelkaart de stoppen er uit sloegen en dus niks in de kamer het deed. Kluis kende op dag 2 de code niet meer.. Werd beiden gemaakt, maar duurde erg lang! Er misten spullen uit de kamer. Kortom geen goede ervaring. Zou het hotel dan ook zeker niet aanbevelen!
Kris V. Individuele reizigers Belgium, 28 december 2012
klasse hotel dicht bij strand

uitgebreid ontbijt, ooi zwembad, dicht bij strand
9
Janine V. (Echt)paren Netherlands, 29 januari 2011
ruim opgezet hotel

aoarte zwembaden op verschillende hoogte, centraal gelegen
7
door ruime opzet lang zon bij het zwembad. Zeer ruime kamers.
Bertolt H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 21 december 2009
Schitterend, ristig resort op perfecte locatie

Goede lokatie tov strand, restaurants en winkels. Goedkoop.
10
Zeer mooi resort met schitterende zwembaden en zeer verzorgde kamers. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Kata is toeristisch maar niet zo erg als Patong, dus het is een heerlijke plek voor een jong gezin of een stel dat rust en enige romantiek zoekt.
Marijke M. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2009
Gemiddeld hotel in het centrum KataBeach

Midden in het centrum en op 5 min van KataBeach.
5,3
Gemiddeld hotel met een gunstige ligging voor wie niet van wandelen houdt, dicht bij het strand, winkeltjes en centraal gelegen voor openbaar vervoer. Aanrader: neem de locale bus voor 30 Bath naar Phuket Town, als je de tijd hebt. Je ziet veel, rijdt langs de stranden en door winkelstraten en komt voor weinig geld in de stad. Stap uit in Phuket Town of iets eerder bij de shoppingmall Central Festival. Vraag het de chauffeur en hij zal je waarschuwen.
Restaurant tip: Two Chefs voor Internationale en Thaise maaltijden. Andaman Coffee voor de heerlijkste koffie's en 15min gratis internet bij iedere koffie.
Abraham A. Gezinnen met jonge kinderen India, 25 augustus 2014
Good, with caveats

Location, pool, sizeable room
6,7
Room was decent sized, but furnishing somewhat basic and beaten up. Internet a bit spotty. Kettle's inside looked too dirty to use. Hotel appears to have changed names recenlty , but sign outside says Serenity, so was a bit hard to find. On the bright side, it is a 5 min walk to Kara beach. We were driving, and we got parking space though it was limited. Toiletry limited to soap and shampoo. Main issue was that checkout took a long time. Staff accused us of consuming two bottles of water from the mini bar and asked for 45 baht. When we said we had not, they made us wait for a bit then brought a single large bottle which appeared full and they claimed the plastic wrapper was gone. We protested, and finally they agreed not to charge. However, this indicates incompetence(they should have checked whether the seals were intact before we got the room) or worse a scam. Overall, an okay place if you get a good deal. It is far from 4 star, which I think they claim.
Belinda S. Individuele reizigers South Africa, 15 augustus 2014
2 weeks in Aug. 2014 fabulous time

2 great pools..big comfortable rooms ...very good location..and value for money
8
Great location ..good value for money and two lovely pools. I will most definitely like to stay here again, for the excellent location ,interesting area, value for money restaurants in area and loads to do and see. The busstation to Old Phuket Town just around the corner..Everything you need so close by if you need a relaxing holiday. Drawback: roomservice only provides hamburgers. Noisy Chinese and Russians. Hotel needs some attention to maintenance..but still great value for money/good location. I will return..for sure. Thank you to all the staff. I was treated friendly and helpful.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Chanalai Flora Resort PhuketChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - BuffetChanalai Flora Resort Phuket - EntreeChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - LobbyChanalai Flora Resort Phuket - LobbyChanalai Flora Resort Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort Phuket - Zwembad


AS-AGWEB-3A06