of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Chanalai Flora Resort

175 Koktanod Road, Kata, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Tropical Serene Resort
Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Buffet Chanalai Flora Resort Phuket - Entree Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad
Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad Chanalai Flora Resort Phuket - Zwembad Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Restaurant Chanalai Flora Resort Phuket - Lobby Chanalai Flora Resort Phuket - Lobby
Gebied: Kata Aantal kamers: 144
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 753 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,1
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (753)
Sorteer op:
Peter A. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2014
Ligging ok voor ouderen niet te doen veel trappen

prima ligging , rustig , prima personeel
6,7
Verblijf was voor 3 dagen maar lang genoeg, ontbijt is zeer matig wij zaten op 4e verdieping nieuw gedeelte wel veel trappen op voordat je bij de lift bent , personeel wel zeer vriendelijk , qua ligging perfect nabij het strand.
Jeanette P. Individuele reizigers Netherlands, 28 augustus 2013
Prima hotel voor een goede prijs!

Ligging, vlak bij het strand, 2 mooie zwembaden, prima buffetontbijt.
8
Wij hebben hier ruim een week gelogeerd en hadden meteen een vakantiegevoel toen we het hotel zagen. Prima kamers met balkon, goed buffetontbijt. Goede ligging t.o.v. Strand, 2 min. Lopen. Veel winkeltjes en restaurants in de buurt. Enig min-puntje waren de vele Chinezen die met busladingen tegelijk kwamen inchecken en de naar mijn smaak iets te harde bedden. Verder prima hotel met aardige bediening.
Martin K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 augustus 2013
We hebben ons verblijf 3x verlengd tot 9 nachten

Schonenkamers en het dagelijks schoonmaken van het zwembad
9
Het is een fijn en schoon hotel met vriendelijke personeel ik kom zeker nog een keer terug naar dit hotel
Renee D. (Echt)paren Netherlands, 4 augustus 2013
Geen aanrader

Niets.....
5
Slechte service en weinig klantvriendelijkheid. Meerdere keren gehad dat bij het invoeren van de sleutelkaart de stoppen er uit sloegen en dus niks in de kamer het deed. Kluis kende op dag 2 de code niet meer.. Werd beiden gemaakt, maar duurde erg lang! Er misten spullen uit de kamer. Kortom geen goede ervaring. Zou het hotel dan ook zeker niet aanbevelen!
Kris V. Individuele reizigers Belgium, 28 december 2012
klasse hotel dicht bij strand

uitgebreid ontbijt, ooi zwembad, dicht bij strand
9
Janine V. (Echt)paren Netherlands, 29 januari 2011
ruim opgezet hotel

aoarte zwembaden op verschillende hoogte, centraal gelegen
7
door ruime opzet lang zon bij het zwembad. Zeer ruime kamers.
Bertolt H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 21 december 2009
Schitterend, ristig resort op perfecte locatie

Goede lokatie tov strand, restaurants en winkels. Goedkoop.
10
Zeer mooi resort met schitterende zwembaden en zeer verzorgde kamers. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Kata is toeristisch maar niet zo erg als Patong, dus het is een heerlijke plek voor een jong gezin of een stel dat rust en enige romantiek zoekt.
Marijke M. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2009
Gemiddeld hotel in het centrum KataBeach

Midden in het centrum en op 5 min van KataBeach.
5,3
Gemiddeld hotel met een gunstige ligging voor wie niet van wandelen houdt, dicht bij het strand, winkeltjes en centraal gelegen voor openbaar vervoer. Aanrader: neem de locale bus voor 30 Bath naar Phuket Town, als je de tijd hebt. Je ziet veel, rijdt langs de stranden en door winkelstraten en komt voor weinig geld in de stad. Stap uit in Phuket Town of iets eerder bij de shoppingmall Central Festival. Vraag het de chauffeur en hij zal je waarschuwen.
Restaurant tip: Two Chefs voor Internationale en Thaise maaltijden. Andaman Coffee voor de heerlijkste koffie's en 15min gratis internet bij iedere koffie.
Morakot A. (Echt)paren Thailand, 15 september 2014
Look nice on the outside but nothing work inside

good location, nice poo, cheapl
4,7
I stayed in the standard room during low season so I got the room pretty cheap. However, I wouldn't come back and stay here again. When I arrived the name of the hotel was different so I found out the have changed it. then checked the front desk doesn't really welcoming but just do the job. I walk into the room it looks alright but then turn on the TV it took forever, the cable doesn't really work, the shower was small, no hot water, hair dryer broke. I always come to phuket and pay the same amount and get a better quality one than this hotel so won't come back again.
Haris N. Individuele reizigers Pakistan, 12 september 2014
Poor customer service, not 4 star at all

Chanalai Flora Resort
3
It was off season, hotel was almost empty, still i was given last corner room on the 4th floor with no wifi coverage. staff kept on trying to avoid my request for internet with all kinds of excuses but when i insisted they sent IT guys who after playing with my laptop for more than an hour finally gave their verdict that issue was hotel's wifi coverage. i was than asked to move to another room on same floor with better wifi coverage. this whole drama continued for almost 5 hours. the room was on the back side of the hotel with no view just a tree on front and there were too many small brown ants in the room. i certainly did not extend my stay and moved to another hotel.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Chanalai Flora Resort PhuketChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - BuffetChanalai Flora Resort Phuket - EntreeChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - GastenkamerChanalai Flora Resort Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort Phuket - ZwembadChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - RestaurantChanalai Flora Resort Phuket - LobbyChanalai Flora Resort Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3A07