Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Chanalai Romantica Resort, Kata Beach

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gastenkamer
Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotel exterieur Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Badkamer Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Badkamer Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gastenkamer Chanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Gastenkamer
Gebied: Kata Aantal kamers: 65

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 941 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,2
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (941)
Sorteer op:
Marco K. (Echt)paren Netherlands, 17 september 2013
Mooie ruime kamers en leuk zwembad, prima prijs

de kamers, het zwembad, prijs/kwaliteit
8
We hebben het er prima naar ons zin gehad. Lekker relaxen bij het zwembad en heerlijk geslapen. Wij zaten op de eerste verdieping, maar een volgende keer lijkt het ons ook wel leuk om een kamer direct aan het zwembad te nemen.
Rapporteer deze beoordeling
Eduard N. (Echt)paren Netherlands, 16 augustus 2013
perfect

schoon, goed ontbijt,dichtbij het strand
8
we hebben zelfs bijgeboekt, was echt geweldig. komen er zeker weer
Rapporteer deze beoordeling
Rik B. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2013
veel waar voor je geld, mooi design en zwembad

design kamer, zwembad locatie
9
Super, aardig personeel, hele mooie kamers met bad en goede mooie douche
Rapporteer deze beoordeling
Anita V. Gezinnen met oudere kinderen 16 juli 2011
prijs kwaliteit is super

Op 10 min. lopen van het strand.
8,3
Goed vrij nieuw hotel. Voor dat geld een goude tip.Enige minpuntje zijn de harde matrassen.
Restaurant tip: Eten aan het strand met de neus naar de zee.
Rapporteer deze beoordeling
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2010
Fijn mooi hotel

Grote kamers met een heerlijke regen douche en een apart bad. Vriendelijk personeel en een goed ontbijt
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes van de poolbar zijn goed en goedkoop Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: Net om de hoek richting het metadee resort zit een massage salon Bunga heerlijke massage's vriendelijk personeel. Ook voor je laundry ideaal je krijgt het heerklijk verzorgd en gestreken terug.
Rapporteer deze beoordeling
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 23 april 2010
Fijn hotel

ruime kamers, heerlijke regen douche, vriendelijk personeel. prettig zwembad, ideale ligging
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes bij de poolbar zijn goed en goedkoop. Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: net om de hoek richting het metadee resort zit massage salon Bunga zeer vriendelijk personeel en heerlijke massage's. Hier kun je ook terecht voor je laundry dit krijg je netjes verzorgd en gestreken terug.
Rapporteer deze beoordeling
Natalie F. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 10 januari 2016
EXCEPTIONAL HOTEL IN GREAT LOCATION

LOCATION, POOL, ROOMS,
10
Cannot recommend this hotel enough. Absolutely loved our stay, 3 nights and wished it was more! All rooms overlook the pool. We had a deluxe room and on our next visit will book the pool access rooms. The pool is huge, clean with a great swim up pool bar THB99 per cocktail and they were delicious. Lounge chairs were great and comfortable. Our room was very large with a huge free standing bath, separate toilet and separate large shower. King size bed which was extremely comfortable. Large balcony with 2 lounge chairs and foot stools. Furnishings were fantastic. Aircon was nice and icy cold and quiet. At night, we could not hear a thing and slept like babies! The hotel is a mere 5 min walk to beach with great restaurants at your doostep. The buffet breakfast was absolutely superb! The hotel staff were excellent with "Golf", the restaurant Manager making sure everyone was enjoying their stay. Nothing was too much trouble for Golf, he was fantastic! I rate this hotel 10/10 and will definitely be back for another holiday in the not too distant future.
Rapporteer deze beoordeling
Henrik S. (Echt)paren Norway, 8 januari 2016
They have to fix their booking system

Nice pool. A big and good room. Quiet atmosphere.
8
They need to fix their booking system! Six months ago we booked a deluxe room with pool access (for 13 nights), but the hotel was overbooked when we arrived, and we had to stay in another Chanalai hotel for two nights. According to other reviews, we are NOT the first guests (with a room with pool access) that have experienced this. As a compensation we got paid back the two nights difference between the ordinary room and the pool access room (which we had paid in advance). They have unstable wifi. We were told it was a problem especially in the peak season, and that they are going to improve the wifi system. It is a nice hotel, and not far from the beach. We enjoid our stay (when we got our room).
Rapporteer deze beoordeling
Siau T. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 29 december 2015
Hotel that not welcome children
3
When i made booking at agoda, it did not state that no children allowed. I even put in additional comment to request additional bed for my child. I booked in sep and travel in dec, during these month no staff contacted us to ask us to cancel/change our booking. When i arrived, 1st word from staff was that my child is not welcome. Have to transfer to another hotel which was cheaper and did not refund the difference. But the staff was helpful and nice. I suspect they did not prepare our room at all. Very disappointed.
Rapporteer deze beoordeling
Patrick R. Individuele reizigers Australia, 30 november 2015
Room layout not good ,, expensive for the room ,,

Location ,, friendly staff,
6,7
Hotel is overrated and price is too high for the value
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Chanalai Romantica Resort, Kata Beach PhuketChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotel exterieurChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - BadkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - BadkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Balkon/TerrasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Balkon/TerrasChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotel interieurChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Hotel exterieurChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - UitzichtChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - OmgevingChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - FitnessruimteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - BadkamerChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - FitnessruimteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - FitnessruimteChanalai Romantica Resort, Kata Beach Phuket - Plattegronden


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06