of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Chanalai Romantica Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur Chanalai Romantica Resort Phuket - Receptie Chanalai Romantica Resort Phuket - Uitzicht Chanalai Romantica Resort Phuket - Balkon/Terras Chanalai Romantica Resort Phuket - Vergaderruimte Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Badkamer Chanalai Romantica Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Romantica Resort Phuket - Badkamer Chanalai Romantica Resort Phuket - Keuken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken
Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur Chanalai Romantica Resort Phuket - Bar/Lounge Chanalai Romantica Resort Phuket - Bar/Lounge
Gebied: Kata Aantal kamers: 65
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 821 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,1
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (821)
Sorteer op:
Marco K. (Echt)paren Netherlands, 17 september 2013
Mooie ruime kamers en leuk zwembad, prima prijs

de kamers, het zwembad, prijs/kwaliteit
8
We hebben het er prima naar ons zin gehad. Lekker relaxen bij het zwembad en heerlijk geslapen. Wij zaten op de eerste verdieping, maar een volgende keer lijkt het ons ook wel leuk om een kamer direct aan het zwembad te nemen.
Eduard N. (Echt)paren Netherlands, 16 augustus 2013
perfect

schoon, goed ontbijt,dichtbij het strand
8
we hebben zelfs bijgeboekt, was echt geweldig. komen er zeker weer
Rik B. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2013
veel waar voor je geld, mooi design en zwembad

design kamer, zwembad locatie
9
Super, aardig personeel, hele mooie kamers met bad en goede mooie douche
Anita V. Gezinnen met oudere kinderen 16 juli 2011
prijs kwaliteit is super

Op 10 min. lopen van het strand.
8,3
Goed vrij nieuw hotel. Voor dat geld een goude tip.Enige minpuntje zijn de harde matrassen.
Restaurant tip: Eten aan het strand met de neus naar de zee.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2010
Fijn mooi hotel

Grote kamers met een heerlijke regen douche en een apart bad. Vriendelijk personeel en een goed ontbijt
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes van de poolbar zijn goed en goedkoop Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: Net om de hoek richting het metadee resort zit een massage salon Bunga heerlijke massage's vriendelijk personeel. Ook voor je laundry ideaal je krijgt het heerklijk verzorgd en gestreken terug.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 23 april 2010
Fijn hotel

ruime kamers, heerlijke regen douche, vriendelijk personeel. prettig zwembad, ideale ligging
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes bij de poolbar zijn goed en goedkoop. Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: net om de hoek richting het metadee resort zit massage salon Bunga zeer vriendelijk personeel en heerlijke massage's. Hier kun je ook terecht voor je laundry dit krijg je netjes verzorgd en gestreken terug.
Tania S. (Echt)paren New Zealand, 5 oktober 2014
Awesome place

Rooms, staff, location
9,7
We loved it, this was the second time we have stayed here and we would not hesitate in recommending it to others.
Alan B. (Echt)paren United Kingdom, 30 september 2014
very good

staff cleanliness and location
9
great hotel, great staff, and pool access room fantastic.
A D. Zakelijke reizigers France, 22 september 2014
Very Nice hotel and good value for money

Great Location for all amenities / Nice and clean/ Pool is Great future
8
I was here for business and had the perfect location and stay. Near all amenities. Did not have food so can not comment but the BBQ in the evenings looked delicious but just didn't get time to try it I usually stay here in Kata for Holiday or Business and really enjoyed this Hotel. Will Be back, Very friendly staff too thanks to all.
Stewart M. (Echt)paren United Kingdom, 13 september 2014
Terrific value for money

Spacious, comfortable rooms, Great value, Couples only
9
Excellent base for our phuket adventures. Near beach, though sadly not directly accessible. Rooms are spacious and very comfortable. Value is excellent given the standard of rooms

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Chanalai Romantica Resort PhuketChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieurChanalai Romantica Resort Phuket - ReceptieChanalai Romantica Resort Phuket - UitzichtChanalai Romantica Resort Phuket - Balkon/TerrasChanalai Romantica Resort Phuket - VergaderruimteChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - BadkamerChanalai Romantica Resort Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort Phuket - BadkamerChanalai Romantica Resort Phuket - KeukenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieurChanalai Romantica Resort Phuket - Bar/LoungeChanalai Romantica Resort Phuket - Bar/Lounge


AS-AGWEB-3A01