of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Chanalai Romantica Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel exterieur Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel exterieur Chanalai Romantica Resort Phuket - Omgeving Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur Chanalai Romantica Resort Phuket - Omgeving Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Receptie
Chanalai Romantica Resort Phuket - Uitzicht Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur
Gebied: Kata Aantal kamers: 65
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 893 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,1
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (893)
Sorteer op:
Marco K. (Echt)paren Netherlands, 17 september 2013
Mooie ruime kamers en leuk zwembad, prima prijs

de kamers, het zwembad, prijs/kwaliteit
8
We hebben het er prima naar ons zin gehad. Lekker relaxen bij het zwembad en heerlijk geslapen. Wij zaten op de eerste verdieping, maar een volgende keer lijkt het ons ook wel leuk om een kamer direct aan het zwembad te nemen.
Eduard N. (Echt)paren Netherlands, 16 augustus 2013
perfect

schoon, goed ontbijt,dichtbij het strand
8
we hebben zelfs bijgeboekt, was echt geweldig. komen er zeker weer
Rik B. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2013
veel waar voor je geld, mooi design en zwembad

design kamer, zwembad locatie
9
Super, aardig personeel, hele mooie kamers met bad en goede mooie douche
Anita V. Gezinnen met oudere kinderen 16 juli 2011
prijs kwaliteit is super

Op 10 min. lopen van het strand.
8,3
Goed vrij nieuw hotel. Voor dat geld een goude tip.Enige minpuntje zijn de harde matrassen.
Restaurant tip: Eten aan het strand met de neus naar de zee.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2010
Fijn mooi hotel

Grote kamers met een heerlijke regen douche en een apart bad. Vriendelijk personeel en een goed ontbijt
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes van de poolbar zijn goed en goedkoop Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: Net om de hoek richting het metadee resort zit een massage salon Bunga heerlijke massage's vriendelijk personeel. Ook voor je laundry ideaal je krijgt het heerklijk verzorgd en gestreken terug.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 23 april 2010
Fijn hotel

ruime kamers, heerlijke regen douche, vriendelijk personeel. prettig zwembad, ideale ligging
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes bij de poolbar zijn goed en goedkoop. Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: net om de hoek richting het metadee resort zit massage salon Bunga zeer vriendelijk personeel en heerlijke massage's. Hier kun je ook terecht voor je laundry dit krijg je netjes verzorgd en gestreken terug.
Erik G. (Echt)paren Slovakia, 9 april 2015
Great hotel

Everything
9,3
Craig G. (Echt)paren Australia, 7 april 2015
Great staff and location

Angel at the front desk always had a welcoming smile and was very helpful. The cleaning staff were exceptional friendly efficient and went above and beyond. The location is great close to Kata beach.
7,3
The hotel is good clean well appointed and good sized rooms. Great location near Kata beach and surrounding restaurants and bars. Cleaning staff and most of the front desk staff were great. My only complaints would be the door lock on the room was faulty at times and really needed to be replaced. The pool was a bit green and chemicals not maintained well (made me ill). I would stay again but avoid the pool :)
Patrick K. (Echt)paren Australia, 27 maart 2015
Good Location

Clean room, great bed, good location
7,7
Location is close to beach. Breakfast was ok. Room had great air-conditioning.
Carolyn L. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 14 februari 2015
Lovely hotel

The pool, the room, the location
7,3
It was good but didn't realise it was aimed at couples only. My twin 21 year old daughters and I enjoyed it very much but found the love songs and heart shaped eggs at breakfast a bit much.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Chanalai Romantica Resort PhuketChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel exterieurChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel exterieurChanalai Romantica Resort Phuket - OmgevingChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieurChanalai Romantica Resort Phuket - OmgevingChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - ReceptieChanalai Romantica Resort Phuket - UitzichtChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur


AS-AGWEB-3A06