of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Chanalai Romantica Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur Chanalai Romantica Resort Phuket - Receptie Chanalai Romantica Resort Phuket - Uitzicht Chanalai Romantica Resort Phuket - Balkon/Terras Chanalai Romantica Resort Phuket - Vergaderruimte Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Badkamer Chanalai Romantica Resort Phuket - Gastenkamer Chanalai Romantica Resort Phuket - Badkamer Chanalai Romantica Resort Phuket - Keuken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken
Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur Chanalai Romantica Resort Phuket - Bar/Lounge Chanalai Romantica Resort Phuket - Bar/Lounge Chanalai Romantica Resort Phuket - Uitzicht Chanalai Romantica Resort Phuket - Faciliteiten Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur
Gebied: Kata Aantal kamers: 65
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 812 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,1
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (812)
Sorteer op:
Marco K. (Echt)paren Netherlands, 17 september 2013
Mooie ruime kamers en leuk zwembad, prima prijs

de kamers, het zwembad, prijs/kwaliteit
8
We hebben het er prima naar ons zin gehad. Lekker relaxen bij het zwembad en heerlijk geslapen. Wij zaten op de eerste verdieping, maar een volgende keer lijkt het ons ook wel leuk om een kamer direct aan het zwembad te nemen.
Eduard N. (Echt)paren Netherlands, 16 augustus 2013
perfect

schoon, goed ontbijt,dichtbij het strand
8
we hebben zelfs bijgeboekt, was echt geweldig. komen er zeker weer
Rik B. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2013
veel waar voor je geld, mooi design en zwembad

design kamer, zwembad locatie
9
Super, aardig personeel, hele mooie kamers met bad en goede mooie douche
Anita V. Gezinnen met oudere kinderen 16 juli 2011
prijs kwaliteit is super

Op 10 min. lopen van het strand.
8,3
Goed vrij nieuw hotel. Voor dat geld een goude tip.Enige minpuntje zijn de harde matrassen.
Restaurant tip: Eten aan het strand met de neus naar de zee.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2010
Fijn mooi hotel

Grote kamers met een heerlijke regen douche en een apart bad. Vriendelijk personeel en een goed ontbijt
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes van de poolbar zijn goed en goedkoop Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: Net om de hoek richting het metadee resort zit een massage salon Bunga heerlijke massage's vriendelijk personeel. Ook voor je laundry ideaal je krijgt het heerklijk verzorgd en gestreken terug.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 23 april 2010
Fijn hotel

ruime kamers, heerlijke regen douche, vriendelijk personeel. prettig zwembad, ideale ligging
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes bij de poolbar zijn goed en goedkoop. Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: net om de hoek richting het metadee resort zit massage salon Bunga zeer vriendelijk personeel en heerlijke massage's. Hier kun je ook terecht voor je laundry dit krijg je netjes verzorgd en gestreken terug.
Thaleb W. (Echt)paren Indonesia, 21 augustus 2014
nice location, large rooms, ok breakfast, nice poo

location, large room with bath tub, good breakfast
7,3
nice room with pool view, bath tub and walking distance anywhere.
Songkran J. Gezinnen met jonge kinderen Thailand, 31 juli 2014
Great pool access and all rooms had good views

Not too fat to walk to kata beach, near shopping a an resto, rooms are big
8
Had a ver pleasant stay at this place. Staffs are very friendly and attentive. The rooms have run down a little bit. Every room we have moved too has a bit of this and that run down. Room 1109 pool access, the shower head fell off but no one report to get it fix. Hot water is on and off all the time. 1307 the taps on the bath tub were broken but not really been fixed. Apart from these little things, overall was good.
Alan K. (Echt)paren New Zealand, 20 juli 2014
Great place to stay

rooms, staff and great breakfast
9
I really enjoyed my stay here, the room was great and the hotel had everything I want when on holiday
Alan K. (Echt)paren New Zealand, 18 juli 2014
Good value

great room, great staff and good location
8,7
I enjoyed here and though Phuket is not one of my favourite places would be happy to stay here again

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Chanalai Romantica Resort PhuketChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieurChanalai Romantica Resort Phuket - ReceptieChanalai Romantica Resort Phuket - UitzichtChanalai Romantica Resort Phuket - Balkon/TerrasChanalai Romantica Resort Phuket - VergaderruimteChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - BadkamerChanalai Romantica Resort Phuket - GastenkamerChanalai Romantica Resort Phuket - BadkamerChanalai Romantica Resort Phuket - KeukenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieurChanalai Romantica Resort Phuket - Bar/LoungeChanalai Romantica Resort Phuket - Bar/LoungeChanalai Romantica Resort Phuket - UitzichtChanalai Romantica Resort Phuket - FaciliteitenChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur


AS-AGWEB-3C08