of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Chanalai Romantica Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel exterieur Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel exterieur Chanalai Romantica Resort Phuket - Omgeving Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur Chanalai Romantica Resort Phuket - Omgeving Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Suite Chanalai Romantica Resort Phuket - Receptie
Chanalai Romantica Resort Phuket - Uitzicht Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Zwembad Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinken Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur
Gebied: Kata Aantal kamers: 65
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 851 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,1
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (851)
Sorteer op:
Marco K. (Echt)paren Netherlands, 17 september 2013
Mooie ruime kamers en leuk zwembad, prima prijs

de kamers, het zwembad, prijs/kwaliteit
8
We hebben het er prima naar ons zin gehad. Lekker relaxen bij het zwembad en heerlijk geslapen. Wij zaten op de eerste verdieping, maar een volgende keer lijkt het ons ook wel leuk om een kamer direct aan het zwembad te nemen.
Eduard N. (Echt)paren Netherlands, 16 augustus 2013
perfect

schoon, goed ontbijt,dichtbij het strand
8
we hebben zelfs bijgeboekt, was echt geweldig. komen er zeker weer
Rik B. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2013
veel waar voor je geld, mooi design en zwembad

design kamer, zwembad locatie
9
Super, aardig personeel, hele mooie kamers met bad en goede mooie douche
Anita V. Gezinnen met oudere kinderen 16 juli 2011
prijs kwaliteit is super

Op 10 min. lopen van het strand.
8,3
Goed vrij nieuw hotel. Voor dat geld een goude tip.Enige minpuntje zijn de harde matrassen.
Restaurant tip: Eten aan het strand met de neus naar de zee.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2010
Fijn mooi hotel

Grote kamers met een heerlijke regen douche en een apart bad. Vriendelijk personeel en een goed ontbijt
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes van de poolbar zijn goed en goedkoop Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: Net om de hoek richting het metadee resort zit een massage salon Bunga heerlijke massage's vriendelijk personeel. Ook voor je laundry ideaal je krijgt het heerklijk verzorgd en gestreken terug.
Martinus S. (Echt)paren Netherlands, 23 april 2010
Fijn hotel

ruime kamers, heerlijke regen douche, vriendelijk personeel. prettig zwembad, ideale ligging
9,7
Een fijn luxe hotel waar voor je geld. Personeel vriendelijk een lekker zwembad, ontbijt prima. De drankjes bij de poolbar zijn goed en goedkoop. Kamers zijn groot met een heerlijke regen douche. en een apart bad. Een nadeel het bed is enorm hard. Locatie is ideaal ligt aan de hoofdweg naar het centrum en het strand.
Winkel tip: net om de hoek richting het metadee resort zit massage salon Bunga zeer vriendelijk personeel en heerlijke massage's. Hier kun je ook terecht voor je laundry dit krijg je netjes verzorgd en gestreken terug.
Ralf B. Individuele reizigers Germany, 3 december 2014
Nice Hotel - good price

Nice room
7,3
Great stay
Abhishek B. (Echt)paren Australia, 3 december 2014
Kata stay

Pool, Room and decor, Location
7,7
Decent hotel, Breakfast was average and a lot of flies present (it was outdoors breakfast). I don't know why they say adults only, plenty of kids around. Not that its an issue, but why claim otherwise? Doesn't have soap at the sink like someone else mentioned. I loved the inside of the room, it was nice. Its a 5 min walk from the beach away from the main town. If you go right out of the hotel there is a smaller strip with restaurants etc. Overall decent value for money.
Weihua D. (Echt)paren China, 19 november 2014
the air con is very noisy, could not sleep at all

friendly staff
7,3
Noor J. (Echt)paren Singapore, 13 november 2014
Simply Awesome

Awesome staffs, great location and nice room.
9,7
It was a great experience, starting from the time we stepped into the hotel with a warm welcome. Until the end of my stay, they were helpful and accommodating to our needs. Always smiling, never a frown on them. Even if they did between themselves, they will always greet us warmly with their great smiles as we walk past. Location is good, just 5 mins walk away from Kata beach. Food and shopping were accessible too everywhere. ATM, currency exchange, minimarts, were all just around everywhere. We were so comfortable in the area for the 3 nights, we didn't even go to Patong! The tours were readily provided by hotels, and their guides provided good services too. We were well taken care of from the start until the end of our stay. Only downside was the slow wi-fi and flushing cistern. But they weren't a big issue since everything else was great. Totally worth every penny stayed here & definitely highly recommended.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Chanalai Romantica Resort PhuketChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel exterieurChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel exterieurChanalai Romantica Resort Phuket - OmgevingChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieurChanalai Romantica Resort Phuket - OmgevingChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteChanalai Romantica Resort Phuket - ReceptieChanalai Romantica Resort Phuket - UitzichtChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - ZwembadChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - Eten en drinkenChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Hotel interieur


AS-AGWEB-3B06