of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, China Town, Bangkok, Thailand 10110 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Check Inn China Town Bangkok - Koffiehuis/Café Check Inn China Town Bangkok - Balkon/Terras Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer Check Inn China Town Bangkok - Entree Check Inn China Town Bangkok - Hotel interieur Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer Check Inn China Town Bangkok - Balkon/Terras Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer Check Inn China Town Bangkok - Entree Check Inn China Town Bangkok - Badkamer Check Inn China Town Bangkok - Badkamer Check Inn China Town Bangkok - Faciliteiten Check Inn China Town Bangkok - Receptie Check Inn China Town Bangkok - Entree
Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer Check Inn China Town Bangkok - Restaurant Check Inn China Town Bangkok - Hotel interieur Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer Check Inn China Town Bangkok - Gastenkamer
Gebied: China Town Aantal kamers: 34
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 1540 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,7
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (1540)
Sorteer op:
Peter W. (Echt)paren Netherlands, 11 november 2013
Goede locatie in Chinatown

Locatie, snel WIFI internet en schone kamer
7,3
Ons bezoek was in de eerste instantie verrassend, omdat het hotel "verscholen" zit tussen de Charoen Krung en Yaowarat road. Taxi's weten het hotel niet altijd meteen te vinden. Als je de steeg (Soi14) uit loopt naar de Charoen Krung zit op de hoek meteen een restaurantje (Bakery) die aan te bevelen is. Na een korte wandeling zit je middenin het bruisende leven van Chinatown.
Fred V. Individuele reizigers Netherlands, 5 oktober 2013
Verrassing

De centrale ligging in China Town
6,3
Door de nabijheid van China Town, toch een verrassende ervaring. Het hotel is niet bijzonder, maar het verblijf in China Town maakt veel goed
Robert D. (Echt)paren Netherlands, 10 december 2012
Leuk. klein hotel midden in China Town Bangkok

Ligging centraal in China Town, netjes, geen rumoer van het drukke verkeer
8
Nu voor de tweede keer hier geweest en weer prima bevallen. Een klein, maar netjes hotel, midden in China Town, ideaal gelegen voor de shoppers. het hotel ligt in een klein steegje en is daardoor de wat lastig te vinden, dus zorg voor eem routebeschrijving voor de taxi-chauffeur ... Het ligt in de buurt van het Grand China Princess, als orientatie punt. De kamers zijn klein, maar netjes en uiteraard met airco. Zodra je het straatje uitloopt.links of rechts, sta je midden in het drukke China Town, met al zijn eet-, fruit-, shirts-, en je-kan-het-zo-gek-niet-bedenken-stalletjes. Ideaal dus als je een paar dagen Bangkok wil doen en houdt van shoppen.
Hotel kenmerken tip: Het ligt in een piep-klein straatje in de buurt van het Grand China Princess. Wel aan te raden om een route beschrijving mee te nemen, want niet alle taxi-chauffeurs weten het zo 1-2-3 te vinden.
Frank V. (Echt)paren Netherlands, 4 september 2012
Prima voor een nacht

Schoon
6
Hotel uitgekozen ivm fietstour, locatie midden in chinatown. 's avonds echter uitgestorven en ver weg van metro of skytrain. Kamer klein maar prima, goede airconditioning, en sanitaire voorzieningen schoon. Vanwege locatie geen aanrader.
Sightseeing/attracties tip: Kovankessel fietstour (fietsen en boottour) zeker een aanrader.
Elasbeth W. (Echt)paren Netherlands, 10 augustus 2012
goede locatie in china town, moeilijk te vinden

schoon
6,7
goede locatie in china town, moeilijk te vinden, prima hotel, ideaal met het eigen keukentje.
Winkel tip: je zit midden in het china town gebeuren.
Peter B. (Echt)paren Netherlands, 5 juli 2012
Leuk hotel in een leuke wijk

Rustig hotel in een druk Chinatown
7
lekker hotel met een goed service, wij hadden alleen geen ontbijt geboekt dus moesten wij buiten het hotel gaan ontbijten. wij konden alleen ontbijt op ons kamer krijgen maar daar hadden wij geen zin in.
Restaurant tip: Voor een goed en niet duur restaurant hoef je niet ver te lopen. Restaurant stond 100 m van het hotel af
Ronald D. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 30 april 2012
Goede locatie maar verouderde kamers

Schitterende locatie voor bezoek Royal Palace en Wat Pho
6
Vriendelijk maar simpel ontvangst.Het hotel zelf is dringend aan renovatie toe.Uiteindelijk is het wel een goede locatie om op een snelle manier de belangrijkste tempels te bezoeken.
Cornelis A. (Echt)paren Netherlands, 7 april 2012
Goed hotel

Goede verzorging van kamers.
7
Hoewel de entré naar het hotel door een vies en eng steegje liep, was het hotel van de receptie tot en met de kamers prima verzorgd en helder en ruimtelijk. Naast de gebruikelijke zaken was er ook een keukentje, met alle voorzieningen. Dagelijks werd de kamer bijgewerkt en voorzien van benodigdheden.
Robert D. (Echt)paren Netherlands, 29 maart 2012
Leuk klien hotel in hatje China Town

Hartje China Town
7,7
een leuk klein hotel in hartje china town. een beetje lastig te vinden, zelfs voor de lokale taxi´s, maar om de hoek van grand china princess wat wel bekend is. geen last ban druk verkeer, ondanks de ligging. de deur uit, even de hoek en je kunt naar hartelust shoppen en eten in china town.
Winkel tip: Alles op loop afstand.
Ursula M. (Echt)paren Netherlands, 16 februari 2012
Prima hotel

in het centrum maar rustig gelegen. Kamer beschikt over een eigen keukentje. Vriendelijk personeel.
8,3
prima kamer in een prima hotel. een raam ontbrak in de kamer en dat heeft me niet gestoord. het ontbijt kun je de dag van tevoren bestellen en je hebt de keuze om te eten op je kamer, of op het dakterras. het hotel bevind zich in een achterafstraatje, dus het meenemen van een routekaartje voor de taxichauffeur is aan te bevelen. je loopt het straatje uit, en je staat middenin chinatown!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - Koffiehuis/CaféCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/TerrasCheck Inn China Town Bangkok - GastenkamerCheck Inn China Town Bangkok - GastenkamerCheck Inn China Town Bangkok - GastenkamerCheck Inn China Town Bangkok - EntreeCheck Inn China Town Bangkok - Hotel interieurCheck Inn China Town Bangkok - GastenkamerCheck Inn China Town Bangkok - Balkon/TerrasCheck Inn China Town Bangkok - GastenkamerCheck Inn China Town Bangkok - EntreeCheck Inn China Town Bangkok - BadkamerCheck Inn China Town Bangkok - BadkamerCheck Inn China Town Bangkok - FaciliteitenCheck Inn China Town Bangkok - ReceptieCheck Inn China Town Bangkok - EntreeCheck Inn China Town Bangkok - GastenkamerCheck Inn China Town Bangkok - GastenkamerCheck Inn China Town Bangkok - GastenkamerCheck Inn China Town Bangkok - RestaurantCheck Inn China Town Bangkok - Hotel interieurCheck Inn China Town Bangkok - GastenkamerCheck Inn China Town Bangkok - GastenkamerCheck Inn China Town Bangkok - GastenkamerCheck Inn China Town Bangkok - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B01