Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

City Garden Hotel Makati

Makati Avenue corner Kalayaan Avenue, Makati, Manila, Filipijnen 7870 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

City Garden Hotel Makati Manila - Fitnessruimte City Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/Café City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteiten City Garden Hotel Makati Manila - Fitnessruimte City Garden Hotel Makati Manila - Receptie City Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/Café City Garden Hotel Makati Manila - Zwembad City Garden Hotel Makati Manila - Fitnessruimte City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteiten City Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/Café City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteiten City Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/Café City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteiten City Garden Hotel Makati Manila - Lobby City Garden Hotel Makati Manila - Entree City Garden Hotel Makati Manila - Business Center
City Garden Hotel Makati Manila - Lobby City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteiten City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteiten City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteiten City Garden Hotel Makati Manila - Fitnessruimte City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteiten City Garden Hotel Makati Manila - Spa
Gebied: Makati Aantal kamers: 160
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,1
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (805)
Sorteer op:
Hester D. Individuele reizigers Netherlands, 8 april 2013
Gastvriendelijk

Ligging midden in makati, je hebt geen last van het geluid van de stad, ze zijn erg gastvrij en denken met je mee.
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Tijs K. Individuele reizigers Netherlands, 4 november 2012
prima voor een nachtje stop over

dicht bij vliegveld redelijke buurt
6,7
prima hotel als je een nachtje in manilla moet verblijven ....kamers ok tot goed ontbijt matig (als je europees wil ontbijten)
Rapporteer deze beoordeling
Astrid S. (Echt)paren Netherlands, 28 februari 2012
Mooie hotel op goede locatie

Op loop afstand van makati centrum
9,3
We sliepen op een rookvrije etage in een mooie grote kamer met een houten vloer.Erg fijn als je last hebt van stof allergie.Het ontbijt was erg goed verzorgt.Op loop afstand naar makati shopingmalls.Met gelegenheid tot een heleboel goede restaurants.
Winkel tip: Op loop afstand naar makati shopingmalls. Met gelegenheid tot een heleboel goede restaurants.
Rapporteer deze beoordeling
Astrid S. Groepen Netherlands, 26 mei 2011
goede lokatie in makati manila

Goed verzorgd
7,7
rustig verblijf in het drukke makati.op loop afstand van centrum makati.
Rapporteer deze beoordeling
Astrid S. Groepen Netherlands, 29 januari 2011
Goed hotel

Dichtbij Makati
9,3
Fijn hotel in Makati.Mooie slaapkamer met houten vloer.Jammer dat het een rokers kamer was maar geen nare geurtjes!
Hotel kenmerken tip: Geef van te voren aan of je een kamer wil op rokers etage!
Rapporteer deze beoordeling
Astrid S. (Echt)paren Netherlands, 29 januari 2011
Fijn hotel in Makati

Vlak bij Makati
8,7
Zijn mooie hotelkamer vlakbij het centrum van manila.Dit is evt. lopend te bereiken.Verder gebruik gemaakt van spa op bovenste etage.
Tip: Hotel ontbijt moet je boeken.
Rapporteer deze beoordeling
Leo D. (Echt)paren Netherlands, 19 januari 2010
heerlijk verblijf

Centraal, midden in een levendige wijk, mooie kamer, prima ontbijt, vriendelijk personeel, mooi zwembad op het dak + heerlijk plek om van de zonsondergang te genieten, 20 min lopen naar Greenbelt (mooi winkelcentrum met prachtige tuin)
8
Prima verblijf. In boeking was zonder ontbijt maar bleek achteraf toch inclusief te zijn(we hoefden niets bij te betalen). Hotel is van alle gemakken voorzien!
Restaurant tip: Winkelcentrum Greenbelt
Rapporteer deze beoordeling
Leon H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 juni 2010
City Garden (Makati) Hotel
8,7
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Rapporteer deze beoordeling
Erwin D. Individuele reizigers Philippines, 22 juli 2015
My stay at Cutygarden hotel

location, cleanliness, food
8
Great
Rapporteer deze beoordeling
Ignatius B. Individuele reizigers United States of America, 4 juli 2015
A good stay

Location, location, helpful staff
7,3
Overall it was a good stay. The breakfast food was not good and the roof top open air restuarant is not comfortable to eat. Rainy and windy with little protection and this is the only dining option after breakfast is closed. The hotel did not pick me up at the airport as confirmed which started my stay off poorly, but the staff made up for it with their kindness. There are not enough elevators/lifts and the only 2 are shared by cleaning staff and guests which usually makes for a long wait to get up and down. However, All things considered I would stay here again.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

City Garden Hotel Makati ManilaCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessruimteCity Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessruimteCity Garden Hotel Makati Manila - ReceptieCity Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - ZwembadCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessruimteCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - EntreeCity Garden Hotel Makati Manila - Business Center City Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessruimteCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - Spa

Beoordelingen door klanten - City Garden Hotel Makati, Manila

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05