Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

City Garden Hotel Makati

Makati Avenue corner Kalayaan Avenue, Makati, Manila, Filipijnen 7870

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 869 beoordelingen

8 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,1
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (869)
Sorteer op:
Hester D. Individuele reizigers Netherlands, 8 april 2013
Gastvriendelijk

Ligging midden in makati, je hebt geen last van het geluid van de stad, ze zijn erg gastvrij en denken met je mee.
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Tijs K. Individuele reizigers Netherlands, 4 november 2012
prima voor een nachtje stop over

dicht bij vliegveld redelijke buurt
6,7
prima hotel als je een nachtje in manilla moet verblijven ....kamers ok tot goed ontbijt matig (als je europees wil ontbijten)
Rapporteer deze beoordeling
Astrid S. (Echt)paren Netherlands, 28 februari 2012
Mooie hotel op goede locatie

Op loop afstand van makati centrum
9,3
We sliepen op een rookvrije etage in een mooie grote kamer met een houten vloer.Erg fijn als je last hebt van stof allergie.Het ontbijt was erg goed verzorgt.Op loop afstand naar makati shopingmalls.Met gelegenheid tot een heleboel goede restaurants.
Winkel tip: Op loop afstand naar makati shopingmalls. Met gelegenheid tot een heleboel goede restaurants.
Rapporteer deze beoordeling
Astrid S. Groepen Netherlands, 26 mei 2011
goede lokatie in makati manila

Goed verzorgd
7,7
rustig verblijf in het drukke makati.op loop afstand van centrum makati.
Rapporteer deze beoordeling
Astrid S. Groepen Netherlands, 29 januari 2011
Goed hotel

Dichtbij Makati
9,3
Fijn hotel in Makati.Mooie slaapkamer met houten vloer.Jammer dat het een rokers kamer was maar geen nare geurtjes!
Hotel kenmerken tip: Geef van te voren aan of je een kamer wil op rokers etage!
Rapporteer deze beoordeling
Astrid S. (Echt)paren Netherlands, 29 januari 2011
Fijn hotel in Makati

Vlak bij Makati
8,7
Zijn mooie hotelkamer vlakbij het centrum van manila.Dit is evt. lopend te bereiken.Verder gebruik gemaakt van spa op bovenste etage.
Tip: Hotel ontbijt moet je boeken.
Rapporteer deze beoordeling
Leo D. (Echt)paren Netherlands, 19 januari 2010
heerlijk verblijf

Centraal, midden in een levendige wijk, mooie kamer, prima ontbijt, vriendelijk personeel, mooi zwembad op het dak + heerlijk plek om van de zonsondergang te genieten, 20 min lopen naar Greenbelt (mooi winkelcentrum met prachtige tuin)
8
Prima verblijf. In boeking was zonder ontbijt maar bleek achteraf toch inclusief te zijn(we hoefden niets bij te betalen). Hotel is van alle gemakken voorzien!
Restaurant tip: Winkelcentrum Greenbelt
Rapporteer deze beoordeling
Leon H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 juni 2010
City Garden (Makati) Hotel
8,7
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Rapporteer deze beoordeling
Ralph R. (Echt)paren Canada, 3 februari 2016
Overpriced Hotel

Staff were friendly. Smoking Area on the roofdeck. Accommodating service driver to the airport.
5,7
The Cons: 1. Overpriced. 724$CAD for 2 deluxe queen rooms for 3 nights. 2. Nickel and diming. Everything in the room and services were extra charges, including hotel service to the airport and even ordering delivery from jollibee. 3. Outdated rooms. Drawers inside the armoire can't be used as they can't be fully pulled out, you get 2 pillows. Room lightswitch positions do not make sense, if they work at all. 4. Card system for electrical use. Can't charge electronics once you leave the room. No dedicated 24/7 outlets for personal gadgets. 5. Restaurant food overpriced and NOT fresh. Milkfish tasted like worn-out socks, rice were dry and cold, and juices comes from a can. 6. Elevator system. Two elevators used by both guests and hotel staff. Waiting for elevator for 10 minutes is horrible. 20th button does not work. 7. Location. Heavy traffic. Faster to get anywhere walking. 8. Wake up calls. I asked for wake up calls for my friend's room and myself. Instead I get 2 phone calls to my room only. Pros: Friendly staff, service driver awesome. Nothing else stands out to mention. In conclusion, the hotel rates themselves at 4 stars. It felt more like 2.5 stars. I have stayed in dozens of hotels, micro-hotels, B&Bs, and hostels all over the world: from 0.5 star to 5 diamond. This was one of the most overrated hotel. No part of the hotel experience stood out as going above and beyond. If it weren't for the staff, This would feel like a 2 star. Not only was it overpriced, the nickel and diming of everything is definitely not a 4-star hotel experience.
Rapporteer deze beoordeling
Jonas H. Zakelijke reizigers Sweden, 25 januari 2016
City Graden Hotel Makati

Friendly staff, location, facilities
8
Location is good and easy with vale parking. Needs a touch up.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 8 van 8 beoordelingen
City Garden Hotel Makati ManilaCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessruimteCity Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessruimteCity Garden Hotel Makati Manila - ReceptieCity Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - ZwembadCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessruimteCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - Koffiehuis/CaféCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - EntreeCity Garden Hotel Makati Manila - Business Center City Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessruimteCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteitenCity Garden Hotel Makati Manila - Spa


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08