Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

City Garden Hotel Makati

Makati Avenue corner Kalayaan Avenue, Makati, Manila, Filipijnen 7870 (Bekijk kaart)

Boek nu!

City Garden Hotel Makati Manila - Hotel exterieur City Garden Hotel Makati Manila - Fitnessruimte City Garden Hotel Makati Manila - Lobby City Garden Hotel Makati Manila - Lobby City Garden Hotel Makati Manila - Lobby City Garden Hotel Makati Manila - Lobby City Garden Hotel Makati Manila - Receptie City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Zwembad City Garden Hotel Makati Manila - Zwembad City Garden Hotel Makati Manila - Zwembad City Garden Hotel Makati Manila - Fitnessruimte
City Garden Hotel Makati Manila - Fitnessruimte City Garden Hotel Makati Manila - Spa City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer City Garden Hotel Makati Manila - Gastenkamer
Gebied: Makati Aantal kamers: 160
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 605 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,0
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (605)
Sorteer op:
Hester D. Individuele reizigers Netherlands, 8 april 2013
Gastvriendelijk

Ligging midden in makati, je hebt geen last van het geluid van de stad, ze zijn erg gastvrij en denken met je mee.
7,3
Tijs K. Individuele reizigers Netherlands, 4 november 2012
prima voor een nachtje stop over

dicht bij vliegveld redelijke buurt
6,7
prima hotel als je een nachtje in manilla moet verblijven ....kamers ok tot goed ontbijt matig (als je europees wil ontbijten)
Astrid S. (Echt)paren Netherlands, 28 februari 2012
Mooie hotel op goede locatie

Op loop afstand van makati centrum
9,3
We sliepen op een rookvrije etage in een mooie grote kamer met een houten vloer.Erg fijn als je last hebt van stof allergie.Het ontbijt was erg goed verzorgt.Op loop afstand naar makati shopingmalls.Met gelegenheid tot een heleboel goede restaurants.
Winkel tip: Op loop afstand naar makati shopingmalls. Met gelegenheid tot een heleboel goede restaurants.
Astrid S. Groepen Netherlands, 26 mei 2011
goede lokatie in makati manila

Goed verzorgd
7,7
rustig verblijf in het drukke makati.op loop afstand van centrum makati.
Astrid S. Groepen Netherlands, 29 januari 2011
Goed hotel

Dichtbij Makati
9,3
Fijn hotel in Makati.Mooie slaapkamer met houten vloer.Jammer dat het een rokers kamer was maar geen nare geurtjes!
Hotel kenmerken tip: Geef van te voren aan of je een kamer wil op rokers etage!
Astrid S. (Echt)paren Netherlands, 29 januari 2011
Fijn hotel in Makati

Vlak bij Makati
8,7
Zijn mooie hotelkamer vlakbij het centrum van manila.Dit is evt. lopend te bereiken.Verder gebruik gemaakt van spa op bovenste etage.
Tip: Hotel ontbijt moet je boeken.
Leo D. (Echt)paren Netherlands, 19 januari 2010
heerlijk verblijf

Centraal, midden in een levendige wijk, mooie kamer, prima ontbijt, vriendelijk personeel, mooi zwembad op het dak + heerlijk plek om van de zonsondergang te genieten, 20 min lopen naar Greenbelt (mooi winkelcentrum met prachtige tuin)
8
Prima verblijf. In boeking was zonder ontbijt maar bleek achteraf toch inclusief te zijn(we hoefden niets bij te betalen). Hotel is van alle gemakken voorzien!
Restaurant tip: Winkelcentrum Greenbelt
Leon H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 juni 2010
City Garden (Makati) Hotel
8,7
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Stanley L. Zakelijke reizigers Singapore, 7 juli 2014
Simply Great...enjoy staying here

location, nice room, breakfast
7,7
simply great with no hassle. Nice room and quiet. Breakfast is good though does not has very wide variety of food except coffee is quite blend
Jaquelyn V. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 2 juli 2014
Great Restaurant/Staff & Awesome Roof-Top Pool!

Friendly & Exceptional Staff, Roof-Top Pool, Great Breakfast Buffet
9,7
Our family of 4 stayed for 6 nights. The staff was super-friendly. The buffet breakfast was a great way to start out each day. The roof-top pool was a bit small, but our kids had a blast each day visiting the pool in the late morning and late afternoon. The pool workers were always very friendly and always offered us towels for each person swimming. The pool area also had a nice area to change and to shower off. The views from the roof-top were also a great perk. The bathroom in our room was a bit small, but it was CLEAN and the shower had exceptional pressure. Whenever we needed some towels or toilet paper or anything else, there was super-quick service to bring it to us. If we ever have to stay in the Makati area again, we will definitely be returning to The City Garden Hotel!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

City Garden Hotel Makati ManilaCity Garden Hotel Makati Manila - Hotel exterieurCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessruimteCity Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - ReceptieCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - ZwembadCity Garden Hotel Makati Manila - ZwembadCity Garden Hotel Makati Manila - ZwembadCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessruimteCity Garden Hotel Makati Manila - FitnessruimteCity Garden Hotel Makati Manila - SpaCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - GastenkamerCity Garden Hotel Makati Manila - RestaurantCity Garden Hotel Makati Manila - RestaurantCity Garden Hotel Makati Manila - Zwembad

Beoordelingen door klanten - City Garden Hotel Makati, Manila

AS-AGWEB-3B07