of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

City Garden Suites Hotel

1158 A. Mabini Street, Ermita, Manila, Filipijnen 1000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

City Garden Suites Hotel Manila - Lobby City Garden Suites Hotel Manila - Koffiehuis/Café City Garden Suites Hotel Manila - Restaurant City Garden Suites Hotel Manila - Koffiehuis/Café City Garden Suites Hotel Manila - Restaurant City Garden Suites Hotel Manila - Koffiehuis/Café City Garden Suites Hotel Manila - Lobby City Garden Suites Hotel Manila - Restaurant City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer
City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer City Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer
Gebied: Ermita Aantal kamers: 142
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 1401 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
7,5
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (1401)
Sorteer op:
Elsa L. Individuele reizigers Belgium, 2 februari 2014
niet duur voor overnachting in Manila

prijs, kamer, ontbijt
8
Ewald R. Individuele reizigers Netherlands, 13 januari 2014
Net hotel met een goed prijs/kwaliteitsverhouding

Schoon, goede ligging, prijs
8
Heb genoten van het verblijf in dit hotel
Erwin P. (Echt)paren Belgium, 19 januari 2013
goede verhouding prijs kwaliteit

centraal gelegen
7,7
licht centraal in mabini street met keuze aan uitgaan, shoppen, souveniers en de hoofdstad bezoeken. uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. ontbijt is meestal hetzelfde maar goed meewerkende en vriendelijke bediening.
Winkel tip: ROBERTSONS MALL
Pascal V. (Echt)paren Belgium, 11 juli 2011
Voortreffelijk ontbijt

netheid kamers, inrichting hotel, uitgebreid hotelbuffet
8,3
zakelijke, maar vriendelijke ontvangst. Zeer gedienstig personeel (soms te : deur openhouden voor mij hoeft niet). Goed gelegen. Voortreffelijk ontbijt. Negatief : geen voedsel te verkrijgen, zelfs geen kleine snack. Nette kamers.
Tip: Indien je goed verwend wil worden : ontbijt, dienstbaarheid is dit een goed hotel.
Gregory H. (Echt)paren Netherlands, 11 februari 2011
Goed hotel aan drukke (smalle) straat

Schone kamers, in centrum gelegen nabij de "boulevard", vriendelijk personeel, goed ontbijt
6,7
goed verblijf gehad, wij zaten aan de zijkant van het hotel en hadden geen echte last van het verkeer. ik weet niet hoe dit is als je aan de voorkant zit. de kamers waren ruim genoeg en schoon. ontbijt is amerikaans/fillipijns, moet je even aan wennen. goed gevarieerd.
Restaurant tip: Harbor View restaurant is een goede keuze. Het ligt aan het water bij Rizal Park (op loopafstand van het hotel), met een taxi max. 100 Peso.
Anton V. Groepen Netherlands, 24 november 2010
behulpzaam personeel, wachttijd receptie te lang

centrale ligging
7,7
Hotel kent oude en nieuwe kamers; de oude zijn wat gedateerd. Personeel behulpzaam. Bijde receptie moest ik lang wachten voor dat ik geholpen werd. de kamer was goed, maar oud
Sinar S. (Echt)paren Netherlands, 20 april 2010
uitstekend

ligging, schoon
8,3
Het hotel was uitstekend gelegeven voor ons vanaf het vliegveld en voor een dag sightseeing. Aangezien we maar een dag in manilla verbelven was dit een goed hotel. Dicht bij het vliegveld en ook bij de boulevard en bijv de Mall of Asia. Het hotel heeft een uitstekend ontbijt en de kamers zijn strak en schoon. Personeel bij de receptie is behulpzaam en vriendelijuk. De 2e keer dat we dit hotel gebruiken en we zullen dit in de toekomst zeker blijven doen.
Winkel tip: Mall of Asia
Sinar S. (Echt)paren Netherlands, 24 maart 2010
super hotel

schoon, super ontbijt, goede badkamer metherlijke douche, nette en strakke kamer
9,3
Dit hotel geboekt ivm een korte stop ivm doorreis in Manilla, beter dan verwacht. Vriendelijke staff en een mooie strakke kamer, niet te groot maar goed voor zijn tweetjes. Badkamer met en heerlijke douche. Ontbijt was zeer uitgebreid met veel keus. Ligging is ook goed, je loopt zo naar deboulevard en in de omgeving genoeg te sightseeen. Met een taxi ben je in 20 minuten op het vliegveld. Op een onze terugweg naar Vietnam overnachten we zeker weer in dit hotel. Asoluut een aanrader.
Restaurant tip: Restaurant achter de US ammbassade , oven het water, naam vergeten. Heerlijke sushi en shashimi
Willem N. (Echt)paren Netherlands, 31 december 2009
twee weken city garden suite hotel

Vriendelijke bediening, goed ontbijt, goede service, eigen reisbureau met veel mogelijkheden, mall vlakbij, de kamers ruiken niet naar rook.
7
Na aankomst wordt je vlot geholpen en je kunt snel naar de kamer om uit te rusten van de reis. Er wordt gewerkt conform de afspraken, je moet overigens wel 1000 peso als borg betalen. Het maken van afspraken met de afhaalservice van het vliegveld gaat niet goed: ze vergeten alles wat je van tevoren heb afgesproken. De faciliteiten, die agoda noemt voor dit hotel in Ermita kloppen niet: er is geen fitnessruimte en voor massage moet er iemand van buiten komen. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen en is goed bevallen.
Hotel kenmerken tip: De kamers zijn erg verschillend: voor dezelfde prijs kun je een kamer in de oude vleugel krijgen of in de nieuwe; controleer het geluid van de airco, kijk even of het douche of bad is, wordt je wakker door de beweging van je echtgenoot/echtgenote neem een kamer met aparte bedden, kijk eens in het bussinesscentre voor een leuke trip.
Ethelinda P. Zakelijke reizigers United States of America, 9 december 2014
The staffs were considerate to allow early checkin

Staff are nice, clean hotel and price is fair enough
9
Excellent!! Accomodating staffs, excellent service and reasonable price per night! I will definitely book again here in the future.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

City Garden Suites Hotel ManilaCity Garden Suites Hotel Manila - LobbyCity Garden Suites Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCity Garden Suites Hotel Manila - RestaurantCity Garden Suites Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCity Garden Suites Hotel Manila - RestaurantCity Garden Suites Hotel Manila - Koffiehuis/CaféCity Garden Suites Hotel Manila - LobbyCity Garden Suites Hotel Manila - RestaurantCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - GastenkamerCity Garden Suites Hotel Manila - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - City Garden Suites Hotel, Manila

AS-AGWEB-3A01