Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

City Inn Vientiane Hotel

Rue Pangkham, Vientiane centrum, Vientiane, Laos

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 781 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,3
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (781)
Sorteer op:
Hendrikus O. (Echt)paren Netherlands, 22 december 2013
Voor twee nachten een prima stadshotel

Ligging, comfortabel bed, prima ontbijt
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Leonardus J. (Echt)paren Netherlands, 12 december 2009
Thuis in Vientiane

- schoon - goed ontbijt - zeer vriendelijk personeel - ruime kamer - goed bed - goede prijs- kwaliteitverhouding - dicht bij centrum en rivier van Vientiane - altijd taxi of tuktuk voor de deur aanwezig - rustig, geen geluidsoverlast
10
10,11 en 14 dec. 2009 hebben we in City Inn Hotel Vientiane verbleven. Een heel plezierig, schoon en vriendelijk hotel waar we door al het personeel voortreffelijk zijn geholpen en verzorgd. Het ontbijt was bijzonder goed verzorgd en ook hier was de bediening zeer goed. Mede door dit hotel was het een goede eerste kennismaking met Laos!
Sightseeing/attracties tip: wandeling zoals beschreven in de Lonely Planet, laat alle topics van Vientane zien in 4 uren lopen
Rapporteer deze beoordeling
Rudy V. (Echt)paren Belgium, 20 augustus 2009
new hotel in centre

spacious well designed rooms
8,7
There is not many choice for hotelrooms in Vientiane.This hotel is a brand new one.Very nice design of rooms and lobby.Clean and friendly.Breakfast at first sight is very poor but we found out you can order from kitchen(egg,ricesoup,...),so thats better.Very strange policy to close the hotel at 11.30pm...
Rapporteer deze beoordeling
Alexander V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 29 juli 2009
design hotel

zo in de categorie designhotels. echt een aanrader.
9
Een echt designhotel in Laos style. Mooie ruime kamers met een schitterende badkamer. Weinig faciliteiten maar die mis je niet echt. Chauffeur had echt moeite om het hotel te vinden. Locatie is goed t.o.v. het centrum en de Mekong rivier maar de stad is niet echt makkelijk te doorgronden. Ontbijt is goed. Gratis (maar erg traag) internet en WIFI. Personeel meer dan vriendelijk.
Sightseeing/attracties tip: ga fietsen!
Rapporteer deze beoordeling
Marion K. (Echt)paren Netherlands, 7 juni 2009
Prima hotel

in centrum
8,3
Leuk hotel. 2 nachten hier verbleven. Schoon. Je kan gratis gebruik van het internet maken. Kamer zag er goed uit. Airco en tv aanwezig. Badkamer ietwat aan de kleine kant, maar prima. Hotel ligt midden in centrum. Alles is goed aan te lopen. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt ook prima. Parkeerplaats voor de auto aanwezig. Geen fietsverhuur.
Sightseeing/attracties tip: probeer een voetmassage in de massagesalon welke in hetzelfde straatje ligt als het hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Hazel C. Groepen Singapore, 2 januari 2016
Value for money

Clean & spacious
9,3
I was there for a wedding , so location is perfect for me. But I think along the Main Street with cafe is better for traveling .. The room is spacious plus clean and furniture are well placed. The staffs are very helpful!
Rapporteer deze beoordeling
Wattana W. Gezinnen met jonge kinderen Thailand, 30 december 2015
Comfort and clean hotel in a walking distance

Location, comfort and cleanliness
7,3
I found the hotel is in a good location. Not in a busiest spot but it is near to everything.
Rapporteer deze beoordeling
Joe K. Individuele reizigers Malaysia, 26 december 2015
First time to Vientiane

Friendly & helpful staff, good location and good value
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Prassaneeya K. Zakelijke reizigers Thailand, 9 december 2015
Nice hotel in downtown

Clean / Comfortable / Good Service
7,3
I didn't come here for 3 yrs but hotel still keep their standard same as last 3 yrs. It's nice and worth to pay for this hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Raffaele M. (Echt)paren Australia, 4 december 2015
Great central location

Staff, breakfast and cleanliness
7,7
Staff very helpful, close to some very good eating spots and room very comfortable
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
City Inn Vientiane Hotel VientianeCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - GastenkamerCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - GastenkamerCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - GastenkamerCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - RestaurantCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - RestaurantCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - LobbyCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - EntreeCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - BadkamerCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - LobbyCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - RestaurantCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - RestaurantCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - LobbyCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - GastenkamerCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - RestaurantCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - RestaurantCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - RestaurantCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - BadkamerCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - RestaurantCity Inn Vientiane Hotel Vientiane - Hotel interieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08