of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

City Seasons Hotel

Port Saeed Al Maktoum Street, Dubai Creek, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 182002 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Badkamer
City Seasons Hotel Dubai - Badkamer City Seasons Hotel Dubai - Badkamer City Seasons Hotel Dubai - Buffet City Seasons Hotel Dubai - Buffet City Seasons Hotel Dubai - Hotel interieur City Seasons Hotel Dubai - Koffiehuis/Café City Seasons Hotel Dubai - Restaurant City Seasons Hotel Dubai - Restaurant City Seasons Hotel Dubai - Restaurant City Seasons Hotel Dubai - Restaurant City Seasons Hotel Dubai - Restaurant City Seasons Hotel Dubai - Restaurant
Gebied: Dubai Creek Aantal kamers: 180
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 280 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,9
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (280)
Sorteer op:
Pompetch K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 16 augustus 2013
Het hotel heeft voldaan waarvoor wij kwamen

Grote kamer, vriendelijk personeel, goed ontbijt
7,3
Het verblijf was prima, echter 1 van de kamers stonk en vonden wij de kamers niet echt schoon. Dit heb ik bij de receptie gemeld toen wij vertrokken.
Assiye Y. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 3 november 2012
Aangenaam hotel dichtbij Deira City Centre

ligging, goede prijs/kwaliteit verhouding, dichtbij de luchthaven, vriendelijk personeel
10
Ik ging in de herfstvakantie van 2012 voor het eerst naar Dubai. De lobby is 24/7 open en we werden onmiddellijk en snel bediend. Als we iets vroegen (bv: stekker adapter) werd dit altijd zeer snel gebracht. Kamers zijn zeer comfortabel, ruim en proper. Er is een proper zwembad en fitness gedeelte op het dak. Hoewel de luchthaven 5 min verwijdert is, hebben we er geen last van ondervonden. Ontbijt uitgebreid en lekker. Al bij al zeker een aanrader.
Henk S. (Echt)paren Netherlands, 26 juni 2012
goed hotel, dicht bij vliegveld

Dichtbij vliegveldd en metrostation. Gratis internet
6,7
lHet hotel ligt wel wat ver van het centrum en strand
Antonius W. Groepen Netherlands, 29 juni 2010
prima hotel

vlakbij vliegveld en loopafstand deira mall
8,7
voor een bezoek aan dubai is dit hotel zeer interesant
Fei T. Zakelijke reizigers China, 16 april 2015
service was not good

only the totile
7,3
Siulai N. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 4 april 2015
Nice

Big room, wide view from the balcony
8
The balcony needs to be cleaned
Mohammed A. Gezinnen met jonge kinderen United Arab Emirates, 28 maart 2015
Not bad night

Location, Room Dine-in prices.
6,3
When I arrived, no staff to welcome me or pickup bags, I had to remind them twice. No staff to give me ticket for car but later delivered to room after 30 minutes. No hot water, room service is very late to pick up phones, staff technician came late and went off without fixing issue, after 8 hours they fixed. Next day in breakfast buffet people was pushing each other for food because place is very tied , the staff wasn't smiling at all, angry and tired. However, checkin checkout was fast, price in room menu is very good , room was clean At checkout manger in duty was respectful I would rate it 6 out of 10
Mona A. Zakelijke reizigers Kuwait, 14 maart 2015
Nice hotel

Cost clean location
6
Good
Mohammad A. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 14 maart 2015
pleasent stay

staff were the most helpful and accommodating.
9
Really pleasently surprised in every way.
Mohammed Z. Individuele reizigers Saudi Arabia, 7 maart 2015
Excellent

1. Spacious rooms 2. Very quiet 3. Good customer service
9
Excellent

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

City Seasons Hotel DubaiCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - BadkamerCity Seasons Hotel Dubai - BadkamerCity Seasons Hotel Dubai - BadkamerCity Seasons Hotel Dubai - BuffetCity Seasons Hotel Dubai - BuffetCity Seasons Hotel Dubai - Hotel interieurCity Seasons Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféCity Seasons Hotel Dubai - RestaurantCity Seasons Hotel Dubai - RestaurantCity Seasons Hotel Dubai - RestaurantCity Seasons Hotel Dubai - RestaurantCity Seasons Hotel Dubai - RestaurantCity Seasons Hotel Dubai - RestaurantCity Seasons Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféCity Seasons Hotel Dubai - FitnessruimteCity Seasons Hotel Dubai - FitnessruimteCity Seasons Hotel Dubai - FitnessruimteCity Seasons Hotel Dubai - FitnessruimteCity Seasons Hotel Dubai - ZwembadCity Seasons Hotel Dubai - ZwembadCity Seasons Hotel Dubai - ZwembadCity Seasons Hotel Dubai - ZwembadCity Seasons Hotel Dubai - ZwembadCity Seasons Hotel Dubai - ZwembadCity Seasons Hotel Dubai - Recreatie-faciliteitenCity Seasons Hotel Dubai - ReceptieCity Seasons Hotel Dubai - EntreeCity Seasons Hotel Dubai - EntreeCity Seasons Hotel Dubai - Business Center City Seasons Hotel Dubai - Hotel interieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel interieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel interieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel interieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel interieurCity Seasons Hotel Dubai - LobbyCity Seasons Hotel Dubai - VergaderruimteCity Seasons Hotel Dubai - VergaderruimteCity Seasons Hotel Dubai - VergaderruimteCity Seasons Hotel Dubai - VergaderruimteCity Seasons Hotel Dubai - VergaderruimteCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - ZwembadCity Seasons Hotel Dubai - VergaderruimteCity Seasons Hotel Dubai - VergaderruimteCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - RestaurantCity Seasons Hotel Dubai - Receptie


AS-AGWEB-3B07