Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

City Seasons Hotel

Port Saeed Al Maktoum Street, Deira, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 182002

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 388 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (388)
Sorteer op:
Leslie D. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 6 september 2015
Goed hotel, eten niks bijzonders en ligging is ok

Prijs, vriendelijkheid personeel, kwaliteit was ok
6
Verblijf was goed, Restaurant: om de 3 dgn het zelfde eten. Buffet was ok maar klein. Kamer was ok en schoon. zwembad was ok. Al mag het personeel wat bij het zwembad zit wel meer interesse tonen. Moesten zelf maar de handdoeken meenemen en een jongen zat alleen op z'n telefoon te spelen. Een AirPort transfer was wel mogelijk, maar een transfer naar ander hotel was niet mogelijk? Ligging is ok, is ongeveer 350mtr naar metro wandelen. Kamers zijn wat gehorig, zeker met de construction sites eromheen kan dat wel eens wat lawaai geven. Kinderen waren tevreden, babybedje was goed en schoon. Al moest de oudste (3jr) tussen ons in liggen omdat we geen extra bed kregen!? Overall was het ok, naar zou niet een 2e keer hiernaar toe gaan.
Rapporteer deze beoordeling
Roos B. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2015
Prima hotel, dicht bij vliegveld

Ontbijt, hygiëne, vriendelijk personeel
8
Goed!
Rapporteer deze beoordeling
Pompetch K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 16 augustus 2013
Het hotel heeft voldaan waarvoor wij kwamen

Grote kamer, vriendelijk personeel, goed ontbijt
7,3
Het verblijf was prima, echter 1 van de kamers stonk en vonden wij de kamers niet echt schoon. Dit heb ik bij de receptie gemeld toen wij vertrokken.
Rapporteer deze beoordeling
Assiye Y. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 3 november 2012
Aangenaam hotel dichtbij Deira City Centre

ligging, goede prijs/kwaliteit verhouding, dichtbij de luchthaven, vriendelijk personeel
10
Ik ging in de herfstvakantie van 2012 voor het eerst naar Dubai. De lobby is 24/7 open en we werden onmiddellijk en snel bediend. Als we iets vroegen (bv: stekker adapter) werd dit altijd zeer snel gebracht. Kamers zijn zeer comfortabel, ruim en proper. Er is een proper zwembad en fitness gedeelte op het dak. Hoewel de luchthaven 5 min verwijdert is, hebben we er geen last van ondervonden. Ontbijt uitgebreid en lekker. Al bij al zeker een aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Henk S. (Echt)paren Netherlands, 26 juni 2012
goed hotel, dicht bij vliegveld

Dichtbij vliegveldd en metrostation. Gratis internet
6,7
lHet hotel ligt wel wat ver van het centrum en strand
Rapporteer deze beoordeling
Antonius W. Groepen Netherlands, 29 juni 2010
prima hotel

vlakbij vliegveld en loopafstand deira mall
8,7
voor een bezoek aan dubai is dit hotel zeer interesant
Rapporteer deze beoordeling
Nasser A. Zakelijke reizigers Oman, 20 mei 2016
Very good location
6,7
Quick checking in and out friendly staff good value for money good location easy excess nice food, I like this hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Saif A. Zakelijke reizigers Oman, 19 mei 2016
Saif
3,3
I had to pay more than what was quoted I paid more than 380 instead of 305$
Rapporteer deze beoordeling
Rahma A. Gezinnen met oudere kinderen Oman, 7 mei 2016
i would sure be there regulare custumer from now
5,7
amazing hospitality of staff and service is on time with no delay and front staff are very friendly and helpful .excellent for family's .
Rapporteer deze beoordeling
Balachandar K. Gezinnen met jonge kinderen United Arab Emirates, 6 mei 2016
bala
5,7
Location was good and nice centre place to travel all part of Dubai
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
City Seasons Hotel DubaiCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - ZwembadCity Seasons Hotel Dubai - RestaurantCity Seasons Hotel Dubai - RestaurantCity Seasons Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféCity Seasons Hotel Dubai - VergaderruimteCity Seasons Hotel Dubai - VergaderruimteCity Seasons Hotel Dubai - LobbyCity Seasons Hotel Dubai - LobbyCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - LobbyCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - Entree


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C01