Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

City Seasons Hotel

Port Saeed Al Maktoum Street, Deira, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 182002 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Gastenkamer City Seasons Hotel Dubai - Zwembad City Seasons Hotel Dubai - Spa City Seasons Hotel Dubai - Restaurant City Seasons Hotel Dubai - Restaurant City Seasons Hotel Dubai - Koffiehuis/Café City Seasons Hotel Dubai - Vergaderruimte City Seasons Hotel Dubai - Vergaderruimte City Seasons Hotel Dubai - Lobby City Seasons Hotel Dubai - Receptie
City Seasons Hotel Dubai - Lobby City Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieur City Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieur
Gebied: Deira Aantal kamers: 180
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,9
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (301)
Sorteer op:
Pompetch K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 16 augustus 2013
Het hotel heeft voldaan waarvoor wij kwamen

Grote kamer, vriendelijk personeel, goed ontbijt
7,3
Het verblijf was prima, echter 1 van de kamers stonk en vonden wij de kamers niet echt schoon. Dit heb ik bij de receptie gemeld toen wij vertrokken.
Assiye Y. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 3 november 2012
Aangenaam hotel dichtbij Deira City Centre

ligging, goede prijs/kwaliteit verhouding, dichtbij de luchthaven, vriendelijk personeel
10
Ik ging in de herfstvakantie van 2012 voor het eerst naar Dubai. De lobby is 24/7 open en we werden onmiddellijk en snel bediend. Als we iets vroegen (bv: stekker adapter) werd dit altijd zeer snel gebracht. Kamers zijn zeer comfortabel, ruim en proper. Er is een proper zwembad en fitness gedeelte op het dak. Hoewel de luchthaven 5 min verwijdert is, hebben we er geen last van ondervonden. Ontbijt uitgebreid en lekker. Al bij al zeker een aanrader.
Henk S. (Echt)paren Netherlands, 26 juni 2012
goed hotel, dicht bij vliegveld

Dichtbij vliegveldd en metrostation. Gratis internet
6,7
lHet hotel ligt wel wat ver van het centrum en strand
Antonius W. Groepen Netherlands, 29 juni 2010
prima hotel

vlakbij vliegveld en loopafstand deira mall
8,7
voor een bezoek aan dubai is dit hotel zeer interesant
Samia A. (Echt)paren Pakistan, 13 juni 2015
Good hotel with very courteous staff.

Friendly and courteous staff . Neat and clean hotel. Definitely worth staying.
9,3
Nagul S. Zakelijke reizigers Canada, 6 juni 2015
Very bad service and charge lots of other stuff

close to airport
4,3
not good
Sultan A. (Echt)paren Oman, 30 mei 2015
good

location and clean
9,7
good location near mall
Jacklyn S. (Echt)paren Philippines, 30 mei 2015
This hotel never failed to impress me

Value for money, customer service, location
10
I have tried different hotels here in Dubai, but this hotel never failed to impress me..h As soon as you enter, bellboy will help you with your suitcase, and what impress me are the receptionist, they have this positive energy and will great you with a smile, well lets be honest, receptionist in hotels in Dubai are not so welcoming! And I've seen worst, but they are different.. They will welcome you with a cold drinks, which really help coz its freaking hot outside, and in the afternoon they knock and bring complementary sweets thats perfect for the tea in the room, . Checking in was fast and they leave you with a smile, going to the room is just great, it is clean and very cosy, feels like home.. It is a walking distance to city center metro and near to city center mall. I just love this hotel. For 3 days I've stayed its just a always amazing.
Abdullah A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 30 mei 2015
staff were cooperative

price, cleaning
7,7
Penny C. (Echt)paren China, 24 mei 2015
very good

service,clean,delicious
9,3
the food is good and not expensive,very good

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

City Seasons Hotel DubaiCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - GastenkamerCity Seasons Hotel Dubai - ZwembadCity Seasons Hotel Dubai - SpaCity Seasons Hotel Dubai - RestaurantCity Seasons Hotel Dubai - RestaurantCity Seasons Hotel Dubai - Koffiehuis/CaféCity Seasons Hotel Dubai - VergaderruimteCity Seasons Hotel Dubai - VergaderruimteCity Seasons Hotel Dubai - LobbyCity Seasons Hotel Dubai - ReceptieCity Seasons Hotel Dubai - LobbyCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieurCity Seasons Hotel Dubai - Hotel exterieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02