Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Cleverlearn Residences

Saac II, Mactan, Lapu-Lapu, Mactan Island, Mactan Island, Filipijnen 6015 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Faciliteiten Cleverlearn Residences Mactan Island - Entree Cleverlearn Residences Mactan Island - Receptie Cleverlearn Residences Mactan Island - Koffiehuis/Café Cleverlearn Residences Mactan Island - Koffiehuis/Café Cleverlearn Residences Mactan Island - Koffiehuis/Café Cleverlearn Residences Mactan Island - Lobby Cleverlearn Residences Mactan Island - Lobby Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Bar/Lounge
Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Omgeving Cleverlearn Residences Mactan Island - Faciliteiten Cleverlearn Residences Mactan Island - Faciliteiten Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieur Cleverlearn Residences Mactan Island - Zwembad Cleverlearn Residences Mactan Island - Zwembad Cleverlearn Residences Mactan Island - Zwembad
Gebied: Mactan Island Aantal kamers: 82

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam
Verhouding prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
6,3
Personeel
7,0
Hygiëne/conditie hotel
6,9
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
5,2
Alle beoordelingen (138)
Sorteer op:
Pascal D. (Echt)paren Belgium, 8 april 2013
Rustig gelegen ,

Dichtbij luchthaven,rustig,propers
6,7
Het verblijf was goed,dichtbij luchthaven,,ook rustig savonds,goede bewaking dus veiligheids gevoel is ok. Zou er zeker terug verblijven.
Rapporteer deze beoordeling
Peter H. Individuele reizigers Netherlands, 1 januari 2011
eenvoudig maar degelijk hotel

gratis wifi, lokatie is redelijk bereikbaar, wasserette service aanwezig
6,7
Ik had slechts een plaats nodig om te overnachten en voor dat doeleinde was het voldoende. De bedden waren goed en het sanitair was ook in orde. Het hotel ligt aan een belangrijke doorgangsweg en het is dus eenvoudig te bereiken. Voor mensen die entertainment en meer luxe zoeken, is het niet aan te raden.
Rapporteer deze beoordeling
Matthew K. (Echt)paren Canada, 19 januari 2015
Close to airport- very average

close to airport
5
we needed a place close to the airport- this did the trick. Price was quite high for what the accommodations are but it was during the Sinulog festival so that was somewhat expected. Basically staying in a dorm room at an English language school.
Rapporteer deze beoordeling
Michael H. Individuele reizigers Germany, 16 januari 2015
i become not the room what i booked.
2
For Holiday,the first and the last,that was the badest Hotel in 6 Week travel in Asia.
Rapporteer deze beoordeling
Ma C. Groepen Philippines, 20 oktober 2014
not so nice hotel

not so nice location, bedroom and we don't even know the taste of the food
4,7
no good, we don't even stay at the cleverlearn because no elevator and we don't even like their beddings so we decided to transfer to another hotel that is comfortable.
Rapporteer deze beoordeling
Fernando I. Individuele reizigers Philippines, 12 september 2014
location

location, service, cleanliness
6,7
Rapporteer deze beoordeling
Stephen C. (Echt)paren Australia, 12 juni 2014
good

Easy access to the airport.
5,7
it was okay but not great.
Rapporteer deze beoordeling
Marco M. Groepen Philippines, 3 mei 2014
Simple and Inexpensive

Inexpensive, value for money, average location
7,3
Stay was pleasant
Rapporteer deze beoordeling
Klaus P. Individuele reizigers Germany, 20 december 2013
every time again

Staff, room, aircon
8,3
good like every time. I stood many times there. I am like a firend in this hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Retzel O. (Echt)paren Philippines, 5 augustus 2013
Very accessible but the room had leaks

Very accessible transport to the city and the beach, clean rooms and fast check in and check out
8,3
Our room at the 3rd floor had major leaking from the heavy rains. The aircon wasnt that cold and the ref was not working
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Cleverlearn Residences Mactan IslandCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieurCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieurCleverlearn Residences Mactan Island - FaciliteitenCleverlearn Residences Mactan Island - EntreeCleverlearn Residences Mactan Island - ReceptieCleverlearn Residences Mactan Island - Koffiehuis/CaféCleverlearn Residences Mactan Island - Koffiehuis/CaféCleverlearn Residences Mactan Island - Koffiehuis/CaféCleverlearn Residences Mactan Island - LobbyCleverlearn Residences Mactan Island - LobbyCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieurCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieurCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieurCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieurCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieurCleverlearn Residences Mactan Island - Bar/LoungeCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieurCleverlearn Residences Mactan Island - OmgevingCleverlearn Residences Mactan Island - FaciliteitenCleverlearn Residences Mactan Island - FaciliteitenCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieurCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieurCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieurCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel interieurCleverlearn Residences Mactan Island - Hotel exterieurCleverlearn Residences Mactan Island - ZwembadCleverlearn Residences Mactan Island - ZwembadCleverlearn Residences Mactan Island - ZwembadCleverlearn Residences Mactan Island - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Cleverlearn Residences, Mactan Island

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A03