of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Coco de Heaven Hotel Bali - Zwembad Coco de Heaven Hotel Bali - Hotel interieur Coco de Heaven Hotel Bali - Hotel exterieur Coco de Heaven Hotel Bali - Zwembad Coco de Heaven Hotel Bali - Zwembad Coco de Heaven Hotel Bali - Zwembad Coco de Heaven Hotel Bali - Gastenkamer Coco de Heaven Hotel Bali - Gastenkamer Coco de Heaven Hotel Bali - Receptie Coco de Heaven Hotel Bali - Hotel exterieur Coco de Heaven Hotel Bali - Zwembad Coco de Heaven Hotel Bali - Restaurant Coco de Heaven Hotel Bali - Zwembad Coco de Heaven Hotel Bali - Zwembad Coco de Heaven Hotel Bali - Zwembad Coco de Heaven Hotel Bali - Zwembad
Coco de Heaven Hotel Bali - Faciliteiten Coco de Heaven Hotel Bali - Eten en drinken Coco de Heaven Hotel Bali - Hotel interieur Coco de Heaven Hotel Bali - Hotel exterieur Coco de Heaven Hotel Bali - Hotel exterieur Coco de Heaven Hotel Bali - Zwembad Coco de Heaven Hotel Bali - Gastenkamer Coco de Heaven Hotel Bali - Gastenkamer Coco de Heaven Hotel Bali - Badkamer Coco de Heaven Hotel Bali - Uitzicht Coco de Heaven Hotel Bali - Gastenkamer Coco de Heaven Hotel Bali - Gastenkamer
Gebied: Jimbaran Aantal kamers: 45
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 765 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,0
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
5,5
Alle beoordelingen (765)
Sorteer op:
Greta S. (Echt)paren Netherlands, 6 augustus 2014
goed

top personeel, goede verzorging, netjes
8,3
Heel aardig personeel, dienstbaar, hartelijk. Hotel ligt op enige afstand aan drukke snelweg. Prima kamer.
Carla L. (Echt)paren Netherlands, 23 november 2013
Slecht hotel niet eens voldoende bestek

Geen
4,3
Ik zou dit hotel niet willen aanbevelen geen schone handdoeken bij. Verblijf 7 nachtengeen verschoning geen bestek koffie roeren met n eetlepel gerund door kinderen
Giel V. (Echt)paren Netherlands, 26 augustus 2013
Goed betaalbaar, leuk personeel

Betaalbaar, centrale ligging, goed personeel
7
We overnachten er maar 1 dag, maar naast de kamer wat aan de kleine kant was, was wel alles schoon had de kamer airco En was hij voorzien van alles wat je nodig had als backpacker. Personeel was prima.
Willy V. (Echt)paren Netherlands, 11 juni 2013
nooit meer terug

koelkast op de kamer en hete douche
3,7
Ik zou er niet meer terug gaan , is geen hotel maar een gasthuis eerder voor de plaatselijke bevolking. Internet was alles behalve.Op de kamer geen mogelijkheid om je klederen weg te leggen of op te hangen. Dit is voor 1 nacht verblijf,niet langer.
Rene P. (Echt)paren Netherlands, 26 maart 2013
Goede waar voor je geld

Value for money, dichtbij vliegveld, schoon
5,7
Rita V. Individuele reizigers Netherlands, 7 maart 2013
vanwege ligging zeer geschikt voor doorreis

kleinschalig, schoon, goed bed en lekkere douche, internet, behulpzaam.
7,3
Prima, prijs kwaliteit uitstekend, was wel aanbieding, minder dan 20 euro.
Dorien B. (Echt)paren Belgium, 3 maart 2013
Vlakbij luchtvane

zwembad, nette kamer
4,7
Goed om even te relaxen. Rustig klein zwembad, supermarkt kortbij, kamer is proper, internet is snel. Maar verwacht niets van het personeel, zij zijn liever lui dan moe.
Hendrik H. Individuele reizigers Netherlands, 19 februari 2013
Leuk 'basic', maar toch comfortabel hotel

ligging, zwembad
7,7
Hotel 'Coco de Heaven'is een 'basic' maar desondanks comfortabel hotel. Kamers zijn schoon, niet al te groot, maar prima voor 2 personen. Airco, soms een koelkast,een waterkoker, dagelijks 2 flessen mineraal water, thee en koffie. Zwembad, klein maar schoon,aanwezig. het hotel wordt gerund door jonge mensen en sommigen zijn in opleiding/trainees. Zeer vriendelijke en behuplpzame bediening. Er is altijd, ook in de nachten, iemand aanwezig. Gunstige ligging t.o.v. Jimbaran, Nua Dua, Kota en Denpasar. Een motor/scooter huren is eenvoudig en de bediening helpt je daarbij graag.
Hendrik H. Individuele reizigers Netherlands, 29 januari 2013
Een hotel met een prima comfort.

Bediening, bed, WiFi en het zwembad.
7
Als je Kuta, Denpasar en het zuidelijke deel van Bali wilt bezoeken is dit hotel een uitgelezen basis. Prachtige drukke en stille stranden in de buurt, bijv. Kuta (druk) en Nusa Dua (rustig). Ook Sanur is goed te bereiken. Ubud en Klungkung zijn, zeker op een scooter makkelijk aan te rijden en goed op één dag te doen.
Hendrik H. Individuele reizigers Netherlands, 23 januari 2013
Kleine kamers, basic, maar wel prima verzorgd.

Prijs-kwaliteitverhouding is goed.
7
Hotel CoCo de Heaven ligt vlakbij het vliegveld van Bali, maar je hebt absoluut geen enkel last van opstijgende/dalende vliegtuiggeluiden. Het hotel is heel gemakkelijk te vinden omdat het aan een hoofdweg ligt richting Nusa Dua, richting het zuiden. De kamers zijn niet groot,geen opbergruimte. Je leeft vanuit je koffer/tas. Wel goed internet, een tv, een goed stevig bed, goede sanitaire voorzieningen, een zwembadje en een vriendelijke bediening door jonge mensen. Een aanrader voor een paar dagen logeren, m.n. als je plaatsen in Zuid-Bali wenst te bezoeken. Kuta en Denpasar zijn in ca. 20 min. per motor te bereiken.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - ZwembadCoco de Heaven Hotel Bali - Hotel interieurCoco de Heaven Hotel Bali - Hotel exterieurCoco de Heaven Hotel Bali - ZwembadCoco de Heaven Hotel Bali - ZwembadCoco de Heaven Hotel Bali - ZwembadCoco de Heaven Hotel Bali - GastenkamerCoco de Heaven Hotel Bali - GastenkamerCoco de Heaven Hotel Bali - ReceptieCoco de Heaven Hotel Bali - Hotel exterieurCoco de Heaven Hotel Bali - ZwembadCoco de Heaven Hotel Bali - RestaurantCoco de Heaven Hotel Bali - ZwembadCoco de Heaven Hotel Bali - ZwembadCoco de Heaven Hotel Bali - ZwembadCoco de Heaven Hotel Bali - ZwembadCoco de Heaven Hotel Bali - FaciliteitenCoco de Heaven Hotel Bali - Eten en drinkenCoco de Heaven Hotel Bali - Hotel interieurCoco de Heaven Hotel Bali - Hotel exterieurCoco de Heaven Hotel Bali - Hotel exterieurCoco de Heaven Hotel Bali - ZwembadCoco de Heaven Hotel Bali - GastenkamerCoco de Heaven Hotel Bali - GastenkamerCoco de Heaven Hotel Bali - BadkamerCoco de Heaven Hotel Bali - UitzichtCoco de Heaven Hotel Bali - GastenkamerCoco de Heaven Hotel Bali - Gastenkamer


AS-AGWEB-3C01